Görüş Bildir
Haberler
TV
Her Gün Dizi İzlemek İsteyenler Buraya: Televizyondaki Günlük Diziler Hangileri?

Her Gün Dizi İzlemek İsteyenler Buraya: Televizyondaki Günlük Diziler Hangileri?

09.11.2022 - 21:06 Son Güncelleme: 10.11.2022 - 10:53

Televizyonda sevdiği diziyi izlemek için bir hafta beklemek istemeyenler burada mı? Bu sezon TV ekranlarında tam yedi tane günlük dizi var! Ekranlardaki günlük diziler hangileri, hangi kanallarda yayınlanıyor ve konusu ne diye merak ediyorsanız içeriğimize buyurun:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Canım Annem

1. Canım Annem

Hafta içi her gün 12.45'te TV8 ekranlarında yayınlanan Canım Annem dizisinin başrol oyuncuları Erol Gedik ve Selin Sezgin. Dizide, biri yoksul diğeri zengin birbirlerinden habersiz olan ikiz kardeşlerin hikayesi anlatılıyor. Cemre’nin ikiz kardeşi Murat ile evlidir; ancak bir kazada ölür. Cemre şans eseri ikiz kardeşinin eşi Murat ile karşılaşır. Murat kızı Zeynep hasta olduğu için kızına annesinin öldüğünü söyleyemez ve Cemre’den kızı için ölen eşinin yerine geçmesini ister.

2. Yazgı

2. Yazgı

Hafta içi her gün 13.30'da TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Yazgı'nın başrol oyuncuları Yağmur Öztürk ve Erkan Meriç. Dizide, yıllarca birbirini hiç tanımadan büyüyen iki gencin kendi planlarını yaparken karşılaşmaları ve birbirlerine aşık olmalarının hikayesini anlatıyor.

3. Kadere Karşı

3. Kadere Karşı

Hafta içi her gün saat 15.00'te TV8 ekranlarında yayınlanan dizinin başrollerinde Emine Ün, Nur Erkul ve Gökçem Çoban yer alıyor. Dizinin konusu ise şöyle: Sultan, 2 yaşındaki kızını kaybeder. O gün Sultan’ın acısı bir başka annenin mutluluğuna dönüşür. Gazel de bir hafta önce, aynı yaşta olan kızını trafik kazasında kaybetmiş, ormandan çıkan küçük kızı, kendi kızı yerine koyup, kaçırmıştır. Sultan yıllarca kızını aramış, onun acısıyla, ailesi de savrulmuştur. Kader, iki kadını 18 yıl sonra bir araya getirir. İki aile birbirlerine kopmamacasına bağlanır.

4. Aşk ve Umut

4. Aşk ve Umut

Hafta içi her gün saat 16.00'da Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Aşk ve Umut'ta Hakan Dinçkol, Cemre Kurum, Elif Eda Başlamışlı ve Furkan Okumuş gibi oyuncular rol alıyor. Dizide Zeynep'in üniversiteyi kazandıktan sonra annesinin kendisini yalnız bıraktığını düşünürken, aslında kendinden haberdar olmayan babasıyla kaderinin değişmesi anlatılıyor.

5. Hicran

5. Hicran

Hafta içi her gün saat 17.00'de Kanal D ekranlarında yayınlanan dizide Nisa Sofia Uygur, Zehra İrem Elçin ve Zehra İrem Elçin oynuyor. Dizide, Aşkı hiç tatmamış olan Emre’nin, kaybettiğini sandığı bebeğini bulma umuduyla nefes alan Hicran’ın ve Melek’in hikayesi konu alınıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Toprak ile Fidan

6. Toprak ile Fidan

Toprak ile Fidan hafta içi her gün 19.00'da Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Dizide Hazal Adıyaman ve Osman Aydın başrolü paylaşırken, bir kazayla birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan Fidan ile Toprak'ın hikayesi anlatılıyor.

7. Emanet

7. Emanet

Hafta içi her gün 19.00'da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşan Emanet'in başrollerinde Sıla Türkoğlu, Halil İbrahim Ceyhan ve Berat Yusuf Özkan yer alıyor. Dizide, zengin ve karizmatik bir iş adamı olan Yaman Kırımlı ile masum ve mütevazı bir hayatı olan Seher Kerimoğlu ailesini kaybeden ve kendilerinden başka bir yakını olmayan yeğenleri Yusuf'u emanet olarak görmektedir.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın