Görüş Bildir
Haberler
Her Eve Şart! Çocuklarınız İçin Kullanabileceğiniz En İyi Bebek Ateş Ölçer Tavsiyeleri

etiket Her Eve Şart! Çocuklarınız İçin Kullanabileceğiniz En İyi Bebek Ateş Ölçer Tavsiyeleri

beyza içgöz
10.08.2023 - 20:11

Her evde, özellikle de bebekli olanlarda bir ateş ölçer bulunması gerekliliği tartışılmaz bir gerçek. Piyasada temassız, kulaktan ve çubuk tipi olmak üzere çeşitli ateş ölçerler mevcut, bu da seçim yapmayı zorlaştırıyor. Bizler de sizin için en iyi ateş ölçerlerin tüm özelliklerini detaylıca inceledik ve en iyi bebek ateş ölçer tavsiyelerini bir araya getirdik! 

'Bu içerik 08.08.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.'

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hızlı ve hassas sonuç sunan Omron Gentle Temp 720 alından temassız ateş ölçer

1. Hızlı ve hassas sonuç sunan Omron Gentle Temp 720 alından temassız ateş ölçer

Omron ateş ölçer ile çocuğunuzun sağlığını yakından takip edebilir, aynı zamanda odanın ve beslenme ekipmanlarının sıcaklığını da kontrol etme imkanı elde edebilirsiniz. 

Hızlı ve hassas sonuçlar almanızı sağlayan bu cihaz, sadece bir saniye içerisinde ateş ölçümünü gerçekleştirir. Gece boyunca kullanım kolaylığı sağlamak için arkasında ışık bulunmaktadır. 

Omron temassız ateş ölçer, 25 ölçüm kaydedebilme kapasitesiyle önceki ölçümlerinizi takip etme olanağı sağlar. Ayrıca, sessiz modu sayesinde çocuğunuzun uykusunu bölmeden ölçüm yapabilirsiniz.

Fiyat: 975,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

2. Omron MC520-E Gentle Temp Dijital Kulaktan Ateş Ölçer

2. Omron MC520-E Gentle Temp Dijital Kulaktan Ateş Ölçer

Gentle Temp 520 kulak termometresi, yüksek hassasiyette ölçüm yapma yeteneğine sahip bir cihazdır. Bu cihaz, bir saniye gibi kısa bir sürede ölçüm yapabilir ve belirli bir zaman aralığında sıcaklık değişikliklerini ve trendleri izlemek için dokuz okuma hafızasına sahiptir. 

Ürün, kullanımınıza 21 adet prob kapağı ile birlikte sunulmaktadır. Sıcaklık değerleri, geniş LCD ekranında hem Santigrat hem de Fahrenhayt derece cinsinden görüntülenebilir.

Kullanıcı yorumu: 6 aydır her ateş durumunda herşeyimiz olan alet. Çok memnunuz. Bebek alışverişimizin iyiliklerinden. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Fiyat: 629,99 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

3. Kızılötesi teknolojisine sahip Plusmed ateş ölçer

3. Kızılötesi teknolojisine sahip Plusmed ateş ölçer

Plusmed Ultrascan kızılötesi temassız ateş ölçer, kızılötesi teknolojisi sayesinde vücut ve nesne sıcaklıklarını hızlı ve hassas bir şekilde ölçer. Şakak ölçümü için arteri sağdan sola veya soldan sağa tarayarak kullanılır. 

Ayrıca, bebeğin biberonundaki, banyosundaki veya yüzeyindeki sütün sıcaklığını da ölçebilir. Birden fazla ölçüm yaparak en doğru sonucu saniyeler içinde sunar. 

Cihaz, alın veya kulaktan ölçüm yapabilme özelliğine sahiptir ve otomatik kapanma fonksiyonu bulunur. 2 saniyede ölçüm yapabilir ve 3 renkli alarm sistemi ile donatılmıştır. Alın, kulak, gıda, sıvı ve ortam olmak üzere 5 farklı ölçüm modu sunar.

Kullanıcı yorumu: Daha önce de aynı markanın ürününü kullandığım için tercih ettim. Yine güzel bir ürün ve doğru ölçüm yapıyor.

Fiyat: 389,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

4. Evdeki herkes için kullanılabilen Weewell Ateş Ölçer WTN570

4. Evdeki herkes için kullanılabilen Weewell Ateş Ölçer WTN570

Bu cihaz, sadece 0,5 saniye gibi bir sürede vücut sıcaklığınızı ölçebilir ve anında sonuçları görüntüleyebilir. Bebeklerin ateşini rahatsızlık vermeden, temas etmeden ve 5 santimetre mesafeden ölçebilir. 

Ayrıca Weewell ateş ölçer, 32 ölçümü hafızasında saklayarak geçmiş sıcaklık değişimlerini kolayca izlemenize olanak sağlar. Bu özellikleri ile evdeki herkes için ideal bir seçimdir.

  • 5 cm uzaklıktan 0,5 saniyede ölçüm 

  • 32 ölçümlük hafıza

  • LCD ekran

  • Bebeğinin ateşini takip etmeni kolaylaştıracak otomatik kaydetme seçeneği 

  • Otomatik kapanma özelliği

  • Renk kodlu ateş rehberi 

Kullanıcı yorumu: Hızlı ve doğru çalışıyor.

Fiyat: 1.019,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

5. Pratik kullanımıyla öne çıkan Wee Baby temassız ateş ölçer

5. Pratik kullanımıyla öne çıkan Wee Baby temassız ateş ölçer

Wee Baby ateş ölçer, Japon teknolojisi ile geliştirilmiş bir üründür. Çocuğunuzun vücut sıcaklığını alından 35 cm mesafede sadece 1 saniye içinde ölçebilir. 

38°C üzeri ateş durumlarında sesli uyarı verir, böylece çocuğunuzun sağlığını sürekli kontrol altında tutabilir. Ayrıca son 32 sıcaklık ölçümünü hafızada saklar, böylece sıcaklık değişimlerini takip etmenizi sağlar. 

Ürünün 3 renkli aydınlatmalı LCD dijital ekranı, okuması kolay ve anlaşılır bir kullanım sunar. 30 saniye içinde otomatik kapanma özelliği ile enerji tasarrufu sağlar. Wee Baby ateş ölçer, aynı zamanda bebek biberonunun ve oda sıcaklığını da ölçme yeteneğine sahiptir. 

Kullanıcı yorumu: Gayet hızlı ve kullanışlı. Oda sıcaklığını yüzey ( süt, şu vb.) Sıcaklığını ölçmesi çok güzel bir özellik ihtiyacı olanların düşünmesine ve kararsız kalmasına gerek bile yok. Ayrıca normal kalem pil ile çalışması çok büyük avantaj.

Fiyat: 749,99 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ultra hassas sensörüyle Braun BNT400 temassız alından ateş ölçer

6. Ultra hassas sensörüyle Braun BNT400 temassız alından ateş ölçer

Braun'un ateş ölçerleri, kullanıcıları arasında büyük bir popülerliğe sahip. Bu termometre hem temassız hem de alından temaslı ölçüm özelliklerine sahip. 

Bu ateş ölçer ile bebeğinizin ateşini ölçerken onu rahatsız etmek ya da uyandırmak zorunda kalmazsınız. Braun termometre ile hassas ve doğru ölçümler yapabilir, bebeğinizin sağlık durumunu rahatlıkla takip edebilirsiniz. 

  • Temassız mod

  • 2 saniyede ölçüm 

  • Ultra hassas sensör

  • Sessiz mod

  • Konumlama yönlendirme sistemi

  • Ateş değerleri için farklı renk kodları

  • 9 ölçümlü hafıza

  • Mama, içecek ve banyo suyu sıcaklığını ölçme imkanı 

Kullanıcı yorumu: Tek kelime ile fiyat performansı bu fiyata kesinlikle değer bir ürün tereddüt etmeden alınabilir.

Fiyat: 1.660,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

7. Braun ThermoScan 7-IRT6520 ateş ölçer

7. Braun ThermoScan 7-IRT6520 ateş ölçer

Age Precision teknolojisi ile donatılan ateş ölçer çocuğunuzun yaşına göre ateş seviyesini belirlemenize yardımcı olur. Bu sayede, çocuğunuzun ateşinin ne zaman tehlikeli seviyelere ulaştığını anlayabilirsiniz. Ürünün renk kodlu ekranı, sonuçları hızlı ve kolay bir şekilde okumanızı sağlar.

ExacTemp yönlendirme sistemi, doğru ölçüm için ideal konumlandırmayı garantiler. Ateş ölçer, kulağa doğru hareket ettirildiğinde, doğru konumda olduğunuza dair bir bip sesi ve ışıkla sizi bilgilendirir.

Cihazın ön panelinde gece ışığı özelliği bulunmaktadır. Ayrıca, son dokuz ölçümü hafızasında saklar. 

Fiyat: 1.759,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

8. Xiaomi ateş ölçer

8. Xiaomi ateş ölçer

Xiaomi'nin temassız ateş ölçer cihazı, ultra hassas Alman Heimann sensör teknolojisi ile donatılmıştır ve bu sayede vücuda dokunmadan ölçüm yapabilme imkanı sunar. 

Bebeklerden çocuklara, yetişkinlere kadar her yaş grubuna uygun olan bu üstün cihaz, yenilikçi optik sistemine borçlu olduğu hassasiyeti ile geleneksel temaslı termometrelerden iki kat daha fazla ısıyı algılama kapasitesine sahiptir. 

  • Yanılma payı: +/- 0.2° C

  • Alman Heimann sıcaklık sensörü

  • Kapalı alan sıcaklık sensörü

  • Mesafe sensörü

  • Titreşimli uyarı

Kullanıcı yorumu: Xiaomi gene yapacağını yapmış, ürün gerçekten muhteşem, kullanım kolaylığı ve ölçümlerinin tutarlılığı ile piyasadaki birçok üründen kaliteli ve kibar. Düşünmeden alabilirsiniz.

Fiyat: 955,80 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

9. Chicco Kulaktan Ateş Ölçer

9. Chicco Kulaktan Ateş Ölçer

Chicco ateş ölçer ile bir saniye gibi kısa bir sürede, 46 cm mesafeden bebeğinizin ateşini ölçebilirsiniz. Bu cihazı CHICCO BABY UNIVERSE telefon uygulaması ile beraber kullanabilir ve böylece ateş takibi yapabilirsiniz. 

Aynı zamanda, termometreyi nesne moduna alabilir ve süt veya banyo suyu ısısını kontrol etmek için kullanabilirsiniz. Bebeğiniz uyurken, gece modu sayesinde, ikaz sesini kapatarak ateşini ölçebilirsiniz. 

Bu ürün ateş ölçümü tamamlandığında, size uyarı verir ve otomatik kapanma-açılma özelliği bulunur. Aynı zamanda Chicco ateş ölçer, 30 kullanıcıya kadar hafızasında bilgi saklayabilir.

Kullanıcı yorumu: Güzel bir şekilde çalışıyor.

Fiyat: 1.270,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

10. Jumper Temazsız Ateş Ölçer

10. Jumper Temazsız Ateş Ölçer

Çok amaçlı bir cihaz olan Jumper ateş ölçer alın, kulak, nesne ve ortam sıcaklıklarını ölçer. Aynı zamanda bu ürün 20 farklı okumayı hafızasında tutabilme ve gerektiğinde tekrar çağırabilme özelliğine sahiptir. 

Özellikle gece ölçümlerinde sessiz çalışma modu sayesinde rahatsızlık vermez. Jumper ateş ölçer 'Dokunma Yok' seçeneği ile hijyenik bir kullanım sağlar ve mikrop yayılımını minimuma indirir. 

Bu ateş ölçer modeli hem çocuklar hem de yetişkinler için tamamen güvenli bir kullanım sunar. Üstelik, patentli manyetik prob kapağı sayesinde kullanıcı deneyimini mükemmelleştirir.

Kullanıcı yorumu: Ürün tam bir f/p urunu fonksiyonları çok güzel kargoda sorunsuz teslimat uzun suredir kullanıyoruz.

Fiyat: 399,90 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Direct Nexus Dual Kulaktan & Alından Ateş Ölçer

11. Direct Nexus Dual Kulaktan & Alından Ateş Ölçer

Kulaktan ve alından ateş ölçümü, nesne sıcaklık ölçümü gibi özelliklerle donatılmış olan bu cihaz sadece bir saniye içerisinde hızlı ve doğru sonuçlar sunar. 

Bu cihazın sunduğu hız ve doğruluk, kullanıcılarına zaman kazandırırken, aynı zamanda sağlıklarını da korumalarına yardımcı olur. 

Kullanıcı yorumu: Beklediğimden çok daha başarılı bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Hem kulak hem alın ölçümü yapabiliyor olması çok güzel. Ölçümlerinin doğru olduğunu düşünüyorum. Gönül rahatlığı ile alınabilir. Teşekkür ederim.

Fiyat: 489,98 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

12. 9 ölçümlü hafızaya sahip Medisana 48611 kulaktan ve alından ateş ölçer

12. 9 ölçümlü hafızaya sahip Medisana 48611 kulaktan ve alından ateş ölçer

Medisana 48613, Sağlık Bakanlığı'nın onayını alarak hızlı ve güvenilir ölçüm sonuçlarına ulaşmanızı sağlar. Sadece bir saniye içinde ölçüm yapabilen bu cihaz, sonuçları sesli bir uyarı ile ekranda gösterir. 

Ekonomik bir kullanım sunan Medisana, 30 saniye sonra otomatik olarak kapanır ve böylece enerji tasarrufu sağlar. Ayrıca, pil ömrünün azaldığını anında size bildirir böylece pillerin zamanında değiştirilmesini hatırlatır.

  • Alından ve kulaktan ateş ölçümü

  • Beyaz, yeşil, turuncu ve kırmızı ışıklı ekranıyla ölçüm sonuçlarını sınıflandırma

  • 34 °C- 43 °C ölçüm aralığı

  • Sesli ve görsel yüksek ateş alarmı

  • 9 ölçüm kaydı

  • Sesi açma/kapatma fonksiyonu

  • 30 saniye sonra otomatik kapanma

Kullanıcı yorumu: Ürünün tasarımı, kullanım kolaylığı ve ölçüm hızı gerçekten çok iyi. Marka kalitesine güvendiğim için sipariş verdim ve iyi ki vermişim. Ölçümleri yaptım doğru sonuç veriyor. İki türlü alından ve kulaktan ölçüm yapabilmesi gerçekten büyük rahatlık. Ekranın sıcaklık değerine göre rengini değiştirmesi ve okuma kolaylığı gece gerçekten büyük rahatlık sağlıyor. İstenildiği taktirde sesi kapatılarak gece sessiz çalışması sağlanıyor. Aldığım için memnunum tavsiye edilir.

Fiyat: 999,90 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

13. Jumper Temassız Ateş Ölçer

13. Jumper Temassız Ateş Ölçer

Jumper ateş ölçer, temassız sıcaklık algılama özelliği ile 1,25 ila 5,0 cm aralığında vücut ve nesne sıcaklıklarını algılayabilir. Aynı zamanda bu ürün sadece bir saniye içinde sıcaklık ölçümü yapabilmektedir. 

Sesli uyarı özelliği isteğe bağlı olarak açılıp kapatılabilirken, sıcaklık birimleri arasında (C ve F) kolayca geçiş yapılabilir. İşitsel ve görsel ateş uyarısı ile kullanıcıyı bilgilendiren cihaz, 3 renkli LCD ekranı sayesinde sıcaklık değerlerini net bir şekilde görüntüler. 

20 adet ölçüm değerini hafızasında tutabilen bu cihaz, BPA ve lateks içermemektedir.

Kullanıcı yorumu: Ürünü 5 aydır kullanıyorum özellikle bekledim çünkü bende yorumlara bakarak ürün alıyorum gayet memnunum sizde gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Fiyat: 289,90 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

14. Weewell WTD105 Dijital Ateş Ölçer

14. Weewell WTD105 Dijital Ateş Ölçer

Weewell'in dijital ateş ölçer cihazı, sadece 10 saniye içinde hızlı ve hassas sonuçlar elde etmenizi sağlar. Bu kullanıcı dostu ürün, yumuşak ucu sayesinde bebeğinizin rahatlığını ve güvenliğini garanti ederken aynı zamanda doğru ateş ölçümleri yapar. 

Kolayca okunabilir bir LCD ekranı bulunur, böylece sonuçları hızlı ve kolay bir şekilde görebilirsiniz. Ayrıca enerji tasarrufu özelliği sayesinde kullanılmadığı zamanlarda 10 dakika sonra otomatik olarak kapanır.

Kullanıcı yorumu: Harika bir ürün gözünüz kapalı alabilirsiniz.

Fiyat: 169,99 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

15. Direct Nexus Temassız Dijital Ateş Ölçer

15. Direct Nexus Temassız Dijital Ateş Ölçer

Direct Nexus'un temassız dijital ateş ölçeri, sadece bir saniye içinde doğru ve kesin sonuçlar sunar. Bu cihaz, hem beden hem de obje ölçüm moduna sahip olup, kullanımı son derece kolaydır. 

Cihaz, 03 cm'lik bir ölçüm uzaklığına sahip olup, geniş bir LCD ekrana sahiptir. FDA onaylı olan bu ürün, aynı zamanda 20 ölçüm hafızasına sahiptir. 

Kullanıcı yorumu: Daha önce kullandığım bir ürün kaliteli ürün kaliteli satıcı güvenle alabilirsiniz.

Fiyat: 341,48 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın