Görüş Bildir
Haberler
Helin Kandemir ve Burak Can Sırt Sırta'da! Evlenme Teklifine Herkesin İçinde "Hayır" Der Misin?

Helin Kandemir ve Burak Can Sırt Sırta'da! Evlenme Teklifine Herkesin İçinde "Hayır" Der Misin?

lalelililer
12.10.2022 - 15:01

Duy Beni dizisi oyuncuları Helin Kandemir ve Burak Can'ı Sırt Sırta'ya konuk ettik biz onlardan daha çok eğlendik. İyi Seyirler:)

Duy Beni Dizisi Konusu Ne?

Duy Beni dizisinde Ekim, orta sınıf bir mahallede yaşayan lise öğrencisi genç bir kızdır. Bir sabah okula giderken yaşadığı trajik bir olayla hayatı temelinden sarsılır. Ekim (Rabia Soytürk) ’in gözü önünde en yakın arkadaşı Leyla (Helin Kandemir)’ya bir araba çarpıp kaçar. Ona çarpan araba, mahallenin yakınındaki zengin çocukların gittiği özel bir okulun içine saklanarak sırra kadem basar.

Bu suçlama ispatlanamaz ve okul yönetimi adının karıştığı bu tatsız kazanın etkilerini azaltmak, bir nebze de olsa faydalı olmak adına kazanın olduğu mahalleden üç gence burs verme kararı alır.

Bursu kazananlar arasında Ekim de vardır. Ancak onun amacı çocukluk arkadaşı Leyla’ya bu kötülüğü yapanların izini bir şekilde bulmaktır.O, Leyla’ya çarpıp kaçanın bu okuldan bir öğrenci olduğuna adı gibi emindir. Ekim’le birlikte Bekir (Taha Bora Elkoca) ve Ayşe (Gökçe Güneş Doğrusöz) de sınavı kazanmıştır.

Okulun ilk günü onlara adeta uzaydan gelmiş gibi davranırlar. Ardından o günden sonra hayatlarını değiştirecek bir olguyla tanışırlar. Zorbalık!

Bu zengin okulun öğrencileri kimi zaman eğlenmek kimi zaman da heyecanlı anlar yaşamak için adına gelenek dedikleri bir sistemin içinde kendi düzenlerini kurmuşlardır. Hiç kimse bir zarar görmedikleri için buna müdahale etmemiştir. Ta ki o gün okula yeni bir öğretmen de tayin olana dek. Selim Bender ( Berk Hakman)!

Hem kişisel, hem meslek hayatında her zaman doğrunun yanında olan, öğrencilerini iyiliğe yönlendirmeye çalışmış idealist bir insandır. Bu okulda öğrencilerin bir sırrı sakladıklarının farkındadır.

Duy Beni'nin Leyla'sı Helin Kandemir Kimdir?

Helin Kandemir, 2 Haziran 2004 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Kameralar karşısına ilk defa 2013 yılında 'Ötesiz İnsanlar' adlı dizi ile geçen Helin Kandemir, dizide Pelin Akıncı karakterini canlandırdı.

Çeşitli reklam filmlerinde yer alan genç oyuncu, sonrasında İsimsizler, Bir Litre Gözyaşı, Hakan: Muhafız, Doğduğun Ev Kaderindir gibi pek çok yapımda da yer aldı. Helin Kandemir, Kız Kardeşler filmindeki rolüyle Uluslararası İstanbul Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü aldı. Şimdilerde ise Duy Beni dizisinde Leyla karakteriyle kariyerine devam ediyor.

Duy Beni Dizisinin Aziz'i Burak Can Kimdir?

21 Aralık 1996 yılında dünyaya gelen Burak Can, doğma büyüme İstanbullu. İlkokul ve liseyi de İstanbul'da tamamladı ve küçük yaşlarda oyunculuk eğitimi almaya başladı. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde drama ve oyunculuk bölümünü okurken aynı zamanda Barış Manço Kültür Merkezi'nde uzun yıllar tiyatro eğitim aldı.

Çocukluğundan beri çeşitli reklamlarda bulunan Burak Can, kamera önü oyunculuk üzerine de eğitim gördü. Oyunculuk kariyerine 2010 yılında yayınlanan Gönül Ferman Dinlemiyor dizisiyle başlayan oyuncu; Sana Bir Sır Vereceğim, Yılanların Öcü, İçimdeki Fırtına, Darısı Başımıza, Nadide Hayat ve Kuzey Yıldızı İlk Aşk gibi yapımlarda rol aldı. Şimdilerde ise Duy Beni dizisinde Aziz karakterine hayat veriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Helin Kandemir ve Burak Can Sırt Sırta'da! Evlenme Teklifine Herkesin İçinde "Hayır" Der Misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın