Görüş Bildir
Haberler
Hekimoğlu Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizinin Çekildiği Valide Atik Hastanesi Nerede?

Hekimoğlu Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizinin Çekildiği Valide Atik Hastanesi Nerede?

Dilan Aydemir
06.02.2020 - 17:06

House M.D. dizisinden uyarlanan, Kanal D'nin sevilen ve ilgiliyle takip edilen dizisi Hekimoğlu şu sıralar en çok konuşulan diziler arasında. İzleyiciler tarafından orijinal versiyonu kadar başarılı bulunan Hekimoğlu dizisi her hafta başarı çıtasını yükseltiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hekimoğlu Dizisinin Konusu Nedir?

Kadrosunda Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz gibi başarılı isimlerin rol aldığı dizinin konusu şöyle; Ateş Hekimoğlu (Timuçin Esen),enfeksiyon hastalıkları ve nefroloji uzmanı olarak görev yapmaktadır. Bilinen doktor tanımından uzak olan ve her hastasıyla birebir ilişki kuran Ateş Hekimoğlu, problemleri kendine has yöntemlerle çözmektedir. Hastane düzenine ayak uyduramaması nedeniyle yöneticisiyle de defalarca sorun yaşayan Hekimoğlu, hastalıkların teşhisini kendisine bağlı 3 kişilik ekibiyle birlikte yapmaktadır.

Hekimoğlu Dizisi Nerede Çekiliyor?

Kısa sürede izleyenlerin takdirini toplayan Hekimoğlu dizisinin çekildiği hastane oldukça merak ediliyor. Hekimoğlu dizisinin çekimleri İstanbul Tuzla’da bulunan Okan Üniversitesi Hastanesi’nde yapılıyor. Okan Üniversitesi Hastanesi'nin adı İstanbul Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi şeklinde diziye uyarlanmıştır. Dizinin çekimlerinde Okan Üniversitesi'nden ve Okan Üniversitesi Hastanesi'nden çeşitli mekanlar kullanılıyor. Hekimoğlu dizisi her Salı saat 20:00'de Kanal D'de izleyicilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
5
5
3
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın