Görüş Bildir
Haberler
HBO'nun En İyi Yapımlarından Biri Olan Succession'ı Sevenlerin Beğenerek İzleyeceği Muhteşem Diziler

HBO'nun En İyi Yapımlarından Biri Olan Succession'ı Sevenlerin Beğenerek İzleyeceği Muhteşem Diziler

Succession dizisinin hayranları için hazırladığımız bu listede entrika, güç mücadelesi, koltuk hırsı, sırtından bıçaklama ve daha fazlasını içeren dizileri bulabilirsiniz. Bu listedeki her dizi Succession'ın heyecanını aratmayacak derecede sürükleyici ve etkileyici, bu yüzden mutlaka izlemenizi öneririz. İyi seyirler! 👇

Kaynak: Filmlerle ilgili bilgiler, IMDb ve TMDB sitelerinden alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Riches, 2022-

21. Riches, 2022-

IMDb: 7.2 

Özet: Stephen Richards bir kozmetik imparatorluğu kurmuştur, ancak felç geçirdiğinde ailesinin sırları ve yalanları su yüzüne çıkar ve milyonlarca sterlinlik şirketinin geleceği tehlikeye girer. 

Oyuncular: Deborah Ayorinde, Sarah Niles, CJ Beckford 

Yaratıcı: Abby Ajayi

20. Industry, 2020-

20. Industry, 2020-

IMDb: 7.2 

Özet: 'Industry' ile hiyerarşinin egemen olduğu hareketli finans dünyasının kapıları aralanıyor. 'Industry', Londra'daki uluslararası bir yatırım bankasında kalıcı pozisyon elde etmek için rekabet eden bir grup yeni mezunun yaşantısını New Yorklu genç bir kadının gözünden aktarıyor. 

Oyuncular: Myha'la Herrold, Marisa Abela, Harry Lawtey 

Yaratıcılar: Mickey Down, Konrad Kay

19. Dynasty, 2017-2022

19. Dynasty, 2017-2022

IMDb: 7.3 

Özet: Klasik pembe dizinin bu yeniden çevriminde, Carrington ve Colby aileleri, servetlerinin kontrolü için mücadele ediyor. Karizmatik ve kurnaz Fallon Carrington, babasının küresel enerji şirketinde çalışmayı düşünmektedir. Babası Blake Carrigton, Fallon ve kardeşi Steven'i Atlanta'ya çağırır. Fallon, aile bireylerinin buluştuğu bu toplantının kendi terfisi ile ilgili değil de yeni üvey anneleri Cristal ile tanıştırılması ile alakalı olduğunu öğrenince şok olur. Cristal da Fallon gibi kurnaz ve neredeyse onun kadar gençtir. Fallon, Cristal'ın sıradan bir para avcısı değil; hırslı, prensip sahibi ve Carrington Atlantic'de reklamcılık konusunda çok bilgili olduğunu, babasını da gerçekten sevdiğini kısa sürede fark edecektir. 

Oyuncular: Elizabeth Gillies, Rafael de la Fuente, Robert Christopher Riley 

Yaratıcılar: Sallie Patrick, Stephanie Savage, Josh Schwartz

18. House Of Lies, 2012-2016

18. House Of Lies, 2012-2016

IMDb: 7.4 

Özet: Çekici, hızlı konuşan Marty Kaan ve yönetim danışmanlarından oluşan ekibi, güçlü CEO'ları etkilemek ve büyük anlaşmalar yapmak için kitaptaki tüm kirli numaraları kullanarak şirket oyununu nasıl oynayacaklarını herkesten daha iyi bilirler. Güçlü elitlerin yönetim kurulu odalarında, bar odalarında ve yatak odalarında yolsuzluk olağan bir iştir ve herkes önce kendini düşünür. Günümüz kurumsal Amerika'sının bu iğneleyici, saygısız hicvinde hiçbir şey kutsal değildir. 

Oyuncular: Don Cheadle, Kristen Bell, Ben Schwartz 

Yaratıcı: Matthew Carnahan

17. The Undoing, 2020

17. The Undoing, 2020

IMDb: 7.4 

Özet: HBO dizisi 'The Undoing', başarılı bir terapistin korkunç bir cinayet sonucu alt üst olan hayatına odaklanıyor. Jean Hanff Korelitz'in çok satan romanı 'You Should Have Known'dan uyarlamadır. 

Oyuncular: Nicole Kidman, Hugh Grant, Noah Jupe 

Yaratıcı: David E. Kelley

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Empire, 2015-2020

16. Empire, 2015-2020

IMDb: 7.4 

Özet: Amerikan müzik endüstrisinin önde gelen yapımcı ve sanatçılarından Lucious Lyon, ALS hastalığı sebebiyle ölümünün yaklaştığını öğrenir ve sıfırdan yarattığı şirketi Empire'ın kaderini teslim etmek üzere üç oğlunu rekabete yöneltir. Lucious'un 17 yıllık esaretten henüz kurtulan eski eşi Cookie, oğullarını kullanarak bu çatışmanın asıl galibi olmak ister. Lucious tüm ipleri elinde tutmaktadır; ta ki Cookie'nin kuzenini kendisine şantaj yaptığı için öldürmesi, 'imparator'un başını derde sokana kadar. 

Oyuncular: Terrence Howard, Taraji P. Henson, Jussie Smollett 

Yaratıcılar: Lee Daniels, Danny Strong

15. The White Lotus, 2021-2025

15. The White Lotus, 2021-2025

IMDb: 7.9 

Özet: HBO yapımı mini dizi 'The White Lotus' Hawaii'de seçkin bir otelde tatil yapan misafirlerin bir haftasını konu alan ve sosyal hiciv öğeleri barındıran bir dramadır. Güler yüzlü çalışanları ve muhteşem manzarasıyla bu mükemmel tatilde her geçen gün karanlık bir karmaşa ortaya çıkmaktadır. 

Oyuncular: Jennifer Coolidge, Jon Gries, F. Murray Abraham 

Yaratıcı: Mike White

14. Bloodline, 2015-2017

14. Bloodline, 2015-2017

IMDb: 7.9 

Özet: Florida'da bir otel işleten Rayburnler, yaşadıkları bölgenin halkı tarafından saygı duyulan, çağdaş bir Amerikan ailesidir. Ailenin yüz karası olan büyük oğul Danny, yıllar sonra geri dönünce; onlar için sıkıntılı günler başlayacaktır. Zira Danny ailenin en karanlık sırlarını ve utanç verici geçmişini ortaya dökmekle tehdit eder. 

Oyuncular: Kyle Chandler, Ben Mendelsohn, Linda Cardellini 

Yaratıcılar: Glenn Kessler, Todd A. Kessler, Daniel Zelman

13. The Righteous Gemstones, 2019-

13. The Righteous Gemstones, 2019-

IMDb: 8.1 

ÖzetDizi, Sapkınlık, açgözlülük ve evet, İsa adına hayır işleri geçmişi olan dünyaca ünlü bir televizyoncu ailenin hikayesini anlatmaktadır. 

Oyuncular: John Goodman, Danny McBride, Adam Devine 

Yaratıcı: Danny McBride

12. Billions, 2016-2023

12. Billions, 2016-2023

IMDb: 8.3 

Özet: Dizi, New York’ta hırslı bir savcı ile ülkenin en zengin milyarderlerinden biri arasındaki gizli anlaşmaları konu ediniyor. 

Oyuncular: Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff 

Yaratıcılar: Brian Koppelman, David Levien, Andrew Ross Sorkin

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Good Fight, 2017-2022

11. The Good Fight, 2017-2022

IMDb: 8.3 

Özet: 'The Good Wife''ın bıraktığı yerden bir yıl sonrasında geçen yapımda, büyük bir finansal dolandırıcılık vakası, Maia Rindell adlı genç bir avukatın ününü mahveder ve aynı zamanda vaftiz annesi Diane Lockhart'ın tüm birikimlerini de beraberinde götürür. Kendi hukuk şirketinden atılan Diane, Maia Rindell ve Lucca Quinn'le beraber Şikago'nun önde gelen hukuk şirketlerinden birisine katılır. 

Oyuncular: Christine Baranski, Sarah Steele, Nyambi Nyambi 

Yaratıcılar: Michelle King, Robert King, Phil Alden Robinson

10. Veep, 2012-2019

10. Veep, 2012-2019

IMDb: 8.4 

Özet: Politikanın kirli bir oyun olduğu klişesi artık ağızlara sakız olsa da doğruluğunu hiç yitirmeyen bir tanımdır. Sıradan insanların ellerini kollarını sallayarak giremediği, bir arkadaşına bakıp çıkamadığı veya istediği zaman bir şeylerin hesabını soramadığı siyaset arenası, kendi içinde kapalı bir kutu olur. 

Oyuncular: Julia Louis-Dreyfus, Tony Hale, Anna Chlumsky 

Yaratıcı: Armando Iannucci

9. Yellowstone, 2018-

9. Yellowstone, 2018-

IMDb: 8.7 

Özet: Dizi, Amerika'nın Montana eyaletindeki en büyük çiftliği kontrolünde bulunduran, John Dutton'un liderliğindeki Dutton ailesinin şiddet dolu dünyasını izliyor. Bu büyük arazi, yerliler, şehir planlamacıları ve Amerika'nın ilk milli parkı olması gibi nedenlerden dolayı sürekli saldırı altındadır. 

Oyuncular: Kevin Costner, Luke Grimes, Kelly Reilly 

Yaratıcılar: John Linson, Taylor Sheridan

8. Mad Men, 2007-2015

8. Mad Men, 2007-2015

IMDb: 8.7   

Özet: Dizi, 1960'ların New York'unda geçer ve prestijli bir reklam ajansı olan Sterling Cooper'ın çalışanlarının kişisel ve profesyonel hayatlarını ele alır. Dizi, özellikle yaratıcı direktör Don Draper'ın karmaşık karakterini ve o dönemin toplumsal cinsiyet, ırk ve sınıf gibi konularına yönelik tutumlarını vurgular. Reklamcılık dünyasının parlak ve çekici yüzünün ardındaki kişisel çatışmaları, ahlaki belirsizlikleri ve dönemin toplumsal değişimlerini gösterir. 

Oyuncular: Jon Hamm, Elisabeth Moss, Vincent Kartheiser   

Yaratıcı: Matthew Weiner

7. House of Cards, 2013-2018

7. House of Cards, 2013-2018

IMDb: 8.7  

Özet: House of Cards, Washington’da hırslı bir politikacının zirveye tırmanışını anlatıyor. Francis Underwood yıllarını Beyaz Saray koridorlarında geçirdikten sonra, artık başkanlık seçimlerine adaylığını koyması gerektiğini düşünüyor. Ne de olsa bunca zaman o koridorlarda gördüğü tüm üst düzey bürokratlar ile ilgili her türlü bilgiye sahip. Kimi hangi dosyayla tehdit edeceğini biliyor.  

Oyuncular: Kevin Spacey, Michel Gill, Robin Wright  

Yaratıcı: Beau Willimon

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arrested Development, 2013-2019

6. Arrested Development, 2013-2019

IMDb: 8.7  

Özet: Michael Bluth, babası hapse girdikten sonra aile işlerini devralır ancak şımarık ve işlevsiz ailesi işleri çekilmez hale getirir.  

Oyuncular: Jason Bateman, Michael Cera, Portia de Rossi  

Yaratıcı: Mitchell Hurwitz

5. The West Wing, 1999-2006

5. The West Wing, 1999-2006

IMDb: 8.9 

Özet: The West Wing, kurgusal bir başkanlık yönetiminin üyelerinin hikayelerini anlatırken, ülkenin başkentindeki başkanlık siyasetine bir bakış sunuyor. Bu ilginç karakterler, tartıştıkları siyaset günlük hayata dokunurken, kalbe dokunan bir mizah ve adanmışlığa sahipler. 

Oyuncular: Martin Sheen, Rob Lowe, Allison Janney 

Yaratıcı: Aaron Sorkin

4. Better Call Saul, 2015-2022

4. Better Call Saul, 2015-2022

IMDb: 9.0    

Özet: Breaking Bad dizisinin öncesinde geçen ve küçük bir avukat olan Jimmy McGill'in Saul Goodman'a dönüşümünü anlatan bir drama dizisidir. Jimmy'nin ahlaki sınırlarını zorlayan ve onu sonunda suç dünyasına bağlı bir avukat haline getiren olayları ve ilişkileri anlatır.  

Oyuncular: Bob Odenkirk, Rhea Seehorn, Jonathan Banks    

Yaratıcılar: Vince Gilligan, Peter Gould

3. Game of Thrones, 2011-2019

3. Game of Thrones, 2011-2019

IMDb: 9.2   

Özet: Dokuz soylu aile Westeros topraklarının kontrolü için savaşırken, kadim bir düşman bin yıldır hareketsiz kaldıktan sonra geri dönüyor.  

Oyuncular: Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington  

Yaratıcı: David Benioff, D.B. Weis

2. The Sopranos, 1999-2007

2. The Sopranos, 1999-2007

IMDb: 9.2    

Özet: New Jersey'deki mafya hayatını ve suç ailesinin başındaki Tony Soprano'nun kişisel ve profesyonel yaşamını anlatan bir dizidir. Tony'nin suç dünyası ile aile hayatı arasındaki çatışmaları, psikolojik sorunlarını ve mafya içindeki güç mücadelelerini gözler önüne serer.  

Oyuncular: James Gandolfini, Lorraine Bracco, Edie Falco    

Yaratıcı: David Chase

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Breaking Bad, 2008-2013

1. Breaking Bad, 2008-2013

IMDb: 9.5    

Özet: Kanserden öleceğini öğrenen bir kimya öğretmeni, ailesinin geleceğini garanti altına almak için metamfetamin üretip satmak üzere eski bir öğrencisiyle kafa kafaya verir.    

Oyuncular: Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn    

Yaratıcı: Vince Gilligan

Bu içerikler de ilginizi çekebilir. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın