Görüş Bildir
Haberler
Hazırlıklı Olmak Lazım! Bu Bayramda Hangi Akraba Zulmüne Maruz Kalacağını Söylüyoruz!

Hazırlıklı Olmak Lazım! Bu Bayramda Hangi Akraba Zulmüne Maruz Kalacağını Söylüyoruz!

Onedio moral ekibi olarak, seni yılın en çetin psikolojik savaşlarından birine hazırlamaya geldik!

İyi bayramlar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Büyük savaştan önce ön hazırlıklara başlayalım! Zırhını... Pardon! Bayramlığını seç!

2. Şimdi de bu savaş öncesi enerji verecek bayram şekerini!

3. İçini bunaltan sorulardan önce ferah bir nefes için de bir kolonya...

4. Ve bayram başlasın! İlk oyuncu karşımızda: Ümmügülsüm Teyze! "Nasılsın yavrum?"

5. Sahneye ikinci oyuncu da çıktı. Bu seferki biraz daha çetin! Ümmügülsüm Teyze'nin oğlu Suat Amca o konuyu çekinmeden açıyor: "Ne olacak bu memleketin hali?!"

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biraz mola verelim. Kahveni nasıl alırsın?

7. Derken sıra ona geldi! Kırmızı Ben10 tişörtüyle odaya girdi, sana doğru koştu ve o soruyu sordu: "Telefonunda hiç oyun var mı?"

8. En zorlu oyuncu ise en sonda geliyor... Mükerrem Teyze, evladını hunharca övmeye başladı. Evleniyormuş, çok da iyi bir iş bulmuş...

9. Ve savaşı bitirmek üzeresin... Evin ergen çocuğuna harçlık verecek misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Her şeyinle, her yaptığınla eleştirileceksin!

Maalesef ki çok naifsin. Kalbini olduğu gibi ortaya koyan bir yapın var. Bu bayramda da gerek dürüstlüğün, gerek mütevaziliğinle her türlü açığı vereceksin ve E LEŞ Tİ Rİ LE CEK SİN! Giyiminden kariyerine, aşk hayatından hal ve tavırlarına kadar konuşacaklar. Buna izin vermemek için biraz daha kapalı kutu olmayı denemelisin.

Kariyerin konusunda eleştirileceksin...

'Kaç yaşına geldi, hala dikiş tutturamadı' diyecekler. Ama şunu bilmelisin, zaten ne yaparsan yap, daima söyleyecek bir şeyler bulacaklardır. Girişimci bir iş insanı olsan bile 'yarın öbür gün ne olacağı belli değil, en iyisi memur olmak'; kendi halinde bir memur olsan 'yükselemez, böyle geldi böyle gider...' diye burun kıvıracaklar. O yüzden kariyer konusunu pek fazla açmamaya bak. İşsizsen bile, bir şeyler uyduruver işte. Yoksa tüm enerjini emecekler!

Arkandan "evde kalmış bu!" diyecekler...

Aşk hayatın konusunda eleştirileceksin. Bilirsin ki geleneksel akraba bakış açısına göre aşk asla sadece aşk değildir ve doğru insanı bularak mutlu olmakla alakası yoktur. Evlilik adeta bir görevdir, sosyal hiyerarşide yükselmeni sağlayacak bir basamaktır. Dolayısıyla, aşk hayatını bir 'başarı' ekseninde değerlendirip seni eleştirecekler. Enerjini emecekler. O yüzden bu konulara pek girme deriz!

Arkandan "Bu da çok bilmiş... Kendini bir şey sanıyor!" diyecekler...

Hayat böyledir... Bazı insanları asla memnun edemezsin. Sen başarılarını, hayattaki mutluluğunu -sordukları için- önlerine sunduğunda seni kibirli olmakla suçlayacaklar. Hafif bir kıskançlıkla beraber 'Düşmez kalkmaz bir Allah' gibi cümleler kurarak sana inceden endişeler verecekler. Enerjini emikleyecekler. Bu bayramda biraz üstü kapalı konuşmakta fayda var.

Tebrikler! Bu bayramı herhangi bir zulme maruz kalmadan atlatacaksın!

Sen bu işi çözmüşsün. İnce konuları biliyor, üstlerine basmadan etrafından dolaşıyorsun. Pamuk gibi birisin! Ne zaaflarını ortaya koyacaksın, ne de gurur duyduğun konuları açarak kıskandıracaksın. Tam bir kuzu gibi sevileceksin bu bayram. Akrabalar seni kendi çocuklarına örnek gösterecek!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
206
174
67
52
30
29
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Her şeyinle, her yaptığınla eleştirileceksin!

Pasif Kullanıcı

Her şeyinle, her yaptığınla eleştirileceksin!-lan ne akrabası.yılda bir-iki kez telefonda görüşüyoruz sadece.ailecek yalnızlığı seçtik.

Aymira Ay

Arkandan "evde kalmış bu!" diyecekler...