Görüş Bildir
Haberler
Hazırladığın Aşureye Göre Duygularının Ne Kadar Esirisin?

etiket Hazırladığın Aşureye Göre Duygularının Ne Kadar Esirisin?

 Lezzetli mi lezzetli aşureni hazırla duygularının ne kadar esiri olduğunu söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Öncelikle aşuren çok şekerli mi olsun normal mi?

4. Senin aşurende bu kuruyemişlerden hangisi daha fazla olur?

5. Aşurenin içine şekeri dengelemesi için tuz koyar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İçine hangi meyvelerden koymak istersin?

7. Aşureni hangisin içine koyarsın?

8. Son olarak aşurenin üstünü hangi malzemelerle süslersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen resmen duygularının esiri altındasın!

Sen duygularınla hareket eden, anı yaşayan bir insansın! Kalbinden geçen ne varsa onu yapmak için çabalarsın. Çünkü bilirsin ki, insan eğer bir şeyi kalbiyle, içten yaparsa asıl mutluluk oradadır. Tabii ki de mantığınla da hareket edersin. Fakat çoğunlukla ne hissedersen onu yapma düşüncesindesin. 'Zaten dünyaya bir kere geliyorum, neden duygularımla hareket etmeyeyim ki?' diyip kendi kendine sorguluyorsun. Hayatına yön verirken her zaman iç sesini dinlersin. Sonucu istediğin gibi olmasa bile ya da bazı şeyler yolunda gitmese bile sen memnun olursun. Kendini olduğundan daha özgür hissediyorsun. Mantık bazen insana istemediği şeyleri yaptırıyor ve sen istemediğin bir şeyi yapmak istemiyorsun.

Bazen duygularının bazen ise mantığının esirisin!

Sen aslında kısmen duygularını kontrol edebilen bir insansın! Aslında gündelik hayatta çoğunlukla mantığın ile hareket eden bir insansın. Gerek insan ilişkilerin gerek kendinle ilgili alacağın kararlarda her zaman mantıklı olanı seçersin. Fakat iş gönül işlerine gelince pek de öyle olmuyor. Gerçi kimin öyle oluyor ki? Açıkcası sen aşık olduğunda resmen karşındaki insana tüm duygularını açıyor, mantığı geri planda bırakıyorsun. Çünkü senin için aşkta mantık olmaz. En saf en temiz duygularla karşındaki insana gidersin. Aslında bu senin tamamen aşka olan inancınla alakalı bir durum. Aşkı doyasıya, kalpten yaşamak istiyorsun. Bundan dolayı duygularının esiri oluyorsun.

Sen sadece mantığının esiri olan bir insansın!

Sen hayata her zaman mantık çerçevesi içerisinde bakan bir insansın. Hiçbir zaman duygularının esiri olmadın ve bundan çok da memnunsun. Çünkü insan ne kadar duygularıyla hareket ederse, sonucunda o kadar üzüleceğini düşünüyorsun. Bundan dolayı hayatının her noktasında sadece mantıklı kararlarla hareket edersin. Öyle her şeyden etkilenmezsin, kimsenin görüşü altına girmezsin. Senin aklına mantığına ne yatıyorsa ona göre hareket edersin. Aslında bunun sebebi geçmişten gelen bir yaşanmışlıkla alakalı da olabilir. Zamanında kalbin çok kırıldığı için bundan sonrasında kalbine duvarlar ördün. Bir daha bu kadar üzülmemek için herkese karşı mesafeli ve soğuk görünmeyi tercih ettin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
326
144
65
51
26
25
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
seda özgül

ben artık aşure yemek istemiyorum aşure olmak istiyorum

Arzu Güner

Evet duygularımın esiriyim, doğru da bunun aşureyle ne ilgisi var yahu :D

Pasif Kullanıcı

Sen sadece mantığının esiri olan bir insansın! Sen hayata her zaman mantık çerçevesi içerisinde bakan bir insansın. Hiçbir zaman duygularının esiri olmadın ... Devamını Gör