Görüş Bildir
Haberler
Haydar Dümen Hayatını Kaybetti: Haydar Dümen Kaç Yaşında Vefat Etti? Haydar Dümen'in Hastalığı Neydi?

Haydar Dümen Hayatını Kaybetti: Haydar Dümen Kaç Yaşında Vefat Etti? Haydar Dümen'in Hastalığı Neydi?

Posta Gazetesi köşe yazarı, Türk psikiyatrist ve seksoloji uzmanı Haydar Dümen’in hayatını kaybettiği duyuruldu. Gelen ölüm haberinin ardından renkli kişiliğiyle toplumun yakından tanıdığı Haydar Dümen'in hayatı merak konusu oldu. Merak edenler arama motorlarına yöneldi. Peki Haydar Dümen kimdir, neden öldü? Haydar Dümen kaç yaşında, nereli? İşte Haydar Dümen ve hayatı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzun yıllar Posta gazetesinde köşe yazarlığı yapan ve okuyuculara cinsellik konusunda verdiği tavsiye ve çözümlerle tanınan Haydar Dümen 92 yaşında hayatını kaybetti. Peki Haydar Dümen kimdir, neden öldü? Haydar Dümen kaç yaşında, nereli?

Haydar Dümen Neden Öldü?

Haydar Dümen Neden Öldü?

Haydar Dümen'in 10 gündür Beykent Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi. Türk psikiyatrist ve seksoloji uzmanı Haydar Dümen, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Dümen, yakınlarının katılımıyla düzenlenen cenazenin ardından toprağa verildi.

Haydar Dümen Kimdir? Haydar Dümen Kaç Yaşında, Nereli?

Haydar Dümen Kimdir? Haydar Dümen Kaç Yaşında, Nereli?

Haydar Dümen, (d. 1931, Uşak) Türk psikiyatrist ve seksoloji uzmanı. Uşak'ın İkisaray köyünde doğmuştur. Liseden 1948 yılında mezun olan Dümen, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1955 yılında mezun olmuş, 1958'de nöropsikiyatri uzmanı olmuştur. 25 yıl kamuda çalıştıktan sonra emekli olmuş ve yazın çalışmalarına ağırlık vermiştir.

Dümen Türkiye'nin Güzin Abla'dan sonra en tanınmış dert dinleyen gazete köşe yazarıdır. Özellikle cinsel yaşam konusundaki problemleri değişik bir mizah anlayışı ile kaleme alarak cevapladığından geniş bir okuyucu kitlesine sahiptir. 29 Mart 2010'da İstanbul Cihangir’deki bürosu silahlı bir saldırgan tarafından basılmış; ancak Dümen, tutukluk yapan silah ve korumaların müdahalesi sayesinde kurtulmuştur. Haydar Dümen, 23 kitap yazmıştır. Haydar Dümen’in 1955 yılında evlendiği ilk eşiyle boşanma davası 35 yıl sürmüş. Ayrı yaşayan çiftler için getirilen yasa değişikliği sayesinde ancak 1990 yılında boşanabilmiş. Haydar Dümen, 1992 yılından beri kendisinden 32 yaş genç Gül Dümen ile evlidir.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın