Görüş Bildir
Haberler
Gençliğinin Hangi Döneminde Olduğunu Söylüyoruz!

Gençliğinin Hangi Döneminde Olduğunu Söylüyoruz!

Hepimiz farklı dönemlerden geçtik ve geçmeye de devam ediyoruz. Senin hayatında neler olup bitiyor? Kendini nasıl hissediyorsun? Gel bu sorulara verdiğin cevaplarla hayatının hangi döneminde olduğunu sana söyleyelim.

İnişlerimiz olduğu kadar çıkışlarımızın da olması temennisiyle...

Hazırsan Başlayalım,

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşın?

3. Kendini nasıl hissediyorsun?

3. Kendini nasıl hissediyorsun?

4. Kariyerin nasıl gidiyor?

4. Kariyerin nasıl gidiyor?

5. Peki ilişkin var mı bakalım?

5. Peki ilişkin var mı bakalım?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sigara kullanıyor musun?

7. Dışarı çıktığın zaman tercih ettiğin aktivite hangisi?

8. Şu sıralar en çok birlikte vakit geçirmeyi sevdiğin kişi kim?

9. Şu anki modunu yansıtan bir şarkı seç.

10. Günde ortalama kaç saat uyuyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yıkık Dönem!

Yıkık Dönem!

Belli ki zor bir dönemden geçiyorsun hayatım. Olur öyle, sıkma canını. Sadece düştüğün gibi kalkmasını da bil. Duygularını sakın bastırma. Sonuna kadar yaşa ve orada kalsın. Kafanı geçmişine değil geleceğine çevir. Sana bir şarkı sözü armağan edelim, '' Yeniden şahlanacağım, küllerimden doğacağım.''

Şanslı Dönem!

Şanslı Dönem!

Şans yüzüne gülmüş. Hayatında ufak tefek pürüzler olsa da her şey tam tıkırında. Bu döneminin tadını çıkar. Önüne çıkan şansları ve fırsatları kullanmasını iyi bil. İleride sonra çok pişman olursun. Bu kadar iyi bir dönemden sonra yıkık döneme girmeni istemeyiz.

Kendini kariyerine adamışsın. Paralar su gibi maşallah akıyor. Ne yaptın ettin bir yolunu buldun. Paranı zevklerin için harcarken geleceği düşünüp yatırım yapmayı da unutma.

Sen de önceden geçirilmiş yıkık bir dönemin ardından gelen serserilik dönemi seziyoruz. Hayatının en güzel yılları tadını çıkar. Ama boş boş ipsiz sapsız da nereye kadar. Yaşaman gerekeni yaşa ve hayatını yoluna koymaya başla. Artık daha planlı ve geleceğe yönelik  yaşamalısın.

Yıkık bir dönemin ardından işte o vakit gelmiş. İntikam yani şahlanış dönemi, küllerinden doğuş hikayesi... Sana ne yaşattılarsa bütün intikamını başarılarınla ve imrenilesi hayatınla alacaksın. Bırak onlar seni izlemeye devam etsin. Sen o merdivenleri çıkarken yapacakları tek şey arkandan merdivenleri silmek.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
66
25
19
11
5
5
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Böyle Diom

kardeş ben bıktım küllerimden doğmaktan aq. küllerden başka bir şey de kalmadı zaten geriye. her darbede sadece daha da zayıflıyorum çünkü ölümsüz değilim ve... Devamını Gör

Almina 00

Barbie bile üzgünse biz napalim

ömer

Yıkık Dönem! Belli ki zor bir dönemden geçiyorsun hayatım. Olur öyle, sıkma canını. Sadece düştüğün gibi kalkmasını da bil. Duygularını sakın bastırma. Sonun... Devamını Gör

Oğuzhan Nural

Yıkıkiye dönemi!