Görüş Bildir
Haberler
Hayatını 3 Emoji İle Özetliyoruz!

etiket Hayatını 3 Emoji İle Özetliyoruz!

25.10.2018 - 18:01

Her gün kullandığın emojilerin bir gün hayatını özetleyeceğini nereden bilecektin ki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruuz! Öncelikle burcunu öğrenelim!

2. Uyandığında camdan dışarı bakıp hangi manzarayı görmek seni mutlu eder?

3. Hangi kelime seni daha doğru tarif eder?

4. Kendinde hangi özelliği değiştirmek istersin?

5. Peki, seni en çok hangisi rahatsız eder?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatta en çok sahip olmak istediğin şey ne?

7. Senin çevrende asla olamayacak insan hangisi?

8. Son olarak, bu manzara sana nasıl hissettirdi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mutluluk timsali!

Mutluluk timsali!

Hayatından tam anlamıyla memnun biri varsa eğer, o da sensin! Sen küçük şeylerden bile zevk almayı biliyorsun, bu da seni mutlu bir insan haline getiriyor. Aşkı da çok iyi biliyorsun, sonuna kadar yaşıyorsun bu duyguyu! Tabii, sadece bir insana karşı beslediğin duygulardan bahsetmiyoruz, doğaya da yaşamın kendine de aşıksın. Tüm bu özelliklerin de son derece dikkat çekici olmanı sağlıyor. Çevren tarafından kıskanılıyorsun yani. Bütün gözler üstünde, dikkat etmekte fayda var!

Umursamaz ve mutlu!

Umursamaz ve mutlu!

Sen hayattan tat almayı o kadar iyi biliyorsun ki, çevrendekiler hiç derdin yok sanıyorlar. Tabii bunu yaparken sıkıntıları içine atmıyorsun, öyle olsa dayanılmaz olurdu. Sadece gereksiz şeyleri takmamayı başarabiliyorsun, bu da seni mutlu bir insan haline getiriyor. Hayatına girmeyi başaran herkes büyük bir keyif alıyor, senin yanında kimsenin mutsuz olma ihtimali yok. Aranan arkadaşsın yani herkes için!

Fazla duygusallık başa bela!

Fazla duygusallık başa bela!

Sen fazla duygusalsın, hayatında karar alırken de genellikle duygularınla hareket ediyorsun. Bu da kimi zaman mantığına ters düşen üzücü sonuçlar ortaya çıkarabiliyor. Bunun asıl sebebi her şeyi kafana takman aslında. Hayat her şeyi düşünmek için kısa değil mi sence? Biraz tadını çıkarmaya çalış, kendine dert etmektense mutluluk veren sebeplere yönel bizce.

O zaman dans!

O zaman dans!

Bi' daha mı gelicez dünyaya! İşte sen tam bu düşüncedesin. Hayatı dolu dizgin, her şeyin tadına vararak yaşıyorsun. Başına hep güzel şeyler gelmiyor elbet, ama sen bunları dert etmektense boş vermeyi tercih ediyorsun. Aslına bakarsan en iyisini yapıyorsun. Herkes senin gibi olsa kimsede sinir, stres, dert, tasa olmazdı. Senin dünyanda mutluluk ve eğlence hakim. Hayatındaki insanlar yaşadı!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
625
337
266
148
44
42
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tuna Neptun

😂😎😍 çıktı bana

Simple Aydan

😭🤔💩Fazla duygusallık başa bela! Sen fazla duygusalsın, hayatında karar alırken de genellikle duygularınla hareket ediyorsun. Bu da kimi zaman mantığına ters... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Fazla duygusallık başa bela! Sen fazla duygusalsın, hayatında karar alırken de genellikle duygularınla hareket ediyorsun. Bu da kimi zaman mantığına ters düş... Devamını Gör