Görüş Bildir
Haberler
Hayatımızı Her Anlamda Etkileyen 12 Güneş Burcunun Karakteristik Özellikleri Neler?

Hayatımızı Her Anlamda Etkileyen 12 Güneş Burcunun Karakteristik Özellikleri Neler?

Astroloji uçsuz bucaksız bir derya. Derinlerine indikçe, kendi karakter kitabınızı elde etmenin anahtarını buluyorsunuz. Başlangıçta, bu muazzam evrensel bulmacanın parçaları gibi görünen 12 burcun her biri, aslında kişilik haritanızın çizgileri. Bu içerikte, astrolojinin büyülü dünyasında bir gezinti yapacağız ve her güneş burcunun özgün kişilik özelliklerine bir göz atacağız. İşte 12 güneş burcunun karakteristik özellikleri 👇

Kaynak: https://www.allure.com/story/zodiac-s...
İçeriğin Devamı Aşağıda

21 Mart - 19 Nisan: Koç Burcu

21 Mart - 19 Nisan: Koç Burcu

Koç burcu, ateş grubunda yer alan bir burçtur. Koç burcu insanı genellikle liderlik vasıflarıyla, cesaretleriyle ve girişimcilikleriyle tanınırlar. Zodyak'ın ilk burcu olan Koç, bir numara olmayı sever. Doğal olarak, bu dinamik ateş burcu rekabete yabancı değildir. Cesur ve hırslı Koç, en zorlu durumlara bile balıklama dalar ve her zaman zirveye çıktıklarından emin olurlar!

20 Nisan - 20 Mayıs: Boğa Burcu

20 Nisan - 20 Mayıs: Boğa Burcu

Boğa burcu, toprak grubunda yer alan bir burçtur. Boğa burcu insanı genellikle sabırlı, kararlı ve güvenilir olarak bilinirler .Hangi burç altı saatlik bir banyoyu, ardından lüks bir İsveç masajını çok sever? Elbette Boğa burcu! Anlayacağınız üzere Boğalar lükse düşkündürler. Boğa, boğa hayvanı tarafından temsil edilen bir toprak burcudur. Göksel ruh hayvanları gibi Boğalar da yumuşak sesler, yatıştırıcı aromalar ve lezzetli tatlarla çevrili sakin, pastoral ortamlarda dinlenmekten hoşlanırlar.

21 Mayıs - 21 Haziran: İkizler Burcu

21 Mayıs - 21 Haziran: İkizler Burcu

İkizler burcu, hava grubunda yer alan bir burçtur. İkizler burcu insanı genellikle meraklı, sosyal, yaratıcı ve dengesiz olarak bilinirler. Her şeyi halledebilmek için kendinizi klonlamak isteyecek kadar meşgul olduğunuz oldu mu hiç? İşte İkizler burcunun deneyimi kısaca budur. Spontane, eğlenceli ve sevimli bir şekilde düzensiz olan İkizler, doymak bilmeyen merakı tarafından yönlendirilir. Göksel ikizlerle uygun bir şekilde sembolize edilen bu hava burcu, o kadar çok uğraşla ilgilenmiştir ki kendini ikiye katlamak zorunda kalmıştır.

21 Haziran - 22 Temmuz: Yengeç Burcu

21 Haziran - 22 Temmuz: Yengeç Burcu

Yengeç burcu, su grubunda yer alan bir burçtur. Yengeç burcu insanı genellikle hassas, romantik, hayalperest ve koruyucu olarak bilinirler. Su canlısı yengeç tarafından temsil edilen Yengeç burcu, Yengeç'in hem duygusal hem de maddi alemlerde var olma yeteneğini temsil eden deniz ve kıyı arasında sorunsuz bir şekilde varolma özelliğini almıştır. Yengeçler son derece sezgiseldir ve psişik yetenekleri somut alanlarda kendini gösterir. Ancak (tıpkı diğer sert kabuklular gibi) bu su burcu da kendini duygusal olarak korumak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Bu burcu tanımak için güven tesis etmeniz gerekecek!

23 Temmuz - 22 Ağustos: Aslan Burcu

23 Temmuz - 22 Ağustos: Aslan Burcu

Aslan burcu, ateş grubunda yer alan bir burçtur. Aslan burcu insanı genellikle lider, gösteriş seven, tutkulu, bağımsız ve gururlu olarak bilinirler. Kırmızı halıyı açın çünkü Aslan burcu geldi. Tutkulu, sadık ve son derece dramatik olan Aslan burcu ormanların kralı aslan tarafından temsil edilir. Gösterişi ve göz önünde olmayı severler. Kraliyet statülerini kucaklamaktan mutluluk duyarlar: Canlı, teatral ve ateşli Aslanlar spot ışıklarının altında güneşlenmeyi ve kendilerini kutlamayı severler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

23 Ağustos - 22 Eylül: Başak Burcu

23 Ağustos - 22 Eylül: Başak Burcu

Başak burcu, toprak grubunda yer alan bir burçtur. Başak burcu insanı genellikle sadık, titiz, detaycı, analitik ve yardımsever olarak bilinirler. 'Bir şeyin yapılmasını istiyorsan, onu meşgul birine ver' sözünü bilir misiniz? İşte bu kesinlikle Başak burcunun marşıdır. Başaklar hayata yaklaşımlarında mantıklı, pratik ve sistematiktirler. Başak burcu tarihsel olarak buğday ve tarım tanrıçası tarafından temsil edilen bir toprak burcudur, bu da Başak'ın maddi dünyadaki köklü varlığına işaret eder. Bu toprak burcu özünde mükemmeliyetçidir ve gayretli ve tutarlı uygulamalarla becerilerini geliştirmekten korkmaz.

23 Eylül - 22 Ekim: Terazi Burcu

23 Eylül - 22 Ekim: Terazi Burcu

Terazi burcu, hava grubunda yer alan bir burçtur. Terazi burcu insanı genellikle estetik, tarafsızlık, denge ve uyum gibi özellikleriyle bilinirler. Denge, uyum ve adalet Terazi enerjisini tanımlar. Kardinal bir hava burcu olarak Terazi terazi ile temsil edilir (ilginç bir şekilde, zodyaktaki tek cansız nesne), bu da Terazi'nin denge kurma konusundaki kararlılığını yansıtan bir çağrışımdır. Terazi simetriye takıntılıdır ve hayatın her alanında, özellikle de kalp meseleleri söz konusu olduğunda, denge yaratmaya çalışır.

23 Ekim - 21 Kasım: Akrep Burcu

23 Ekim - 21 Kasım: Akrep Burcu

Akrep burcu, su grubunda yer alan bir burçtur. Akrep burcu insanı genellikle kararlı, tutkulu, gizemli ve kıskanç olarak bilinirler. Ele avuca sığmaz ve gizemli Akrep burcu, Zodyak'ın en yanlış anlaşılan burçlarından biridir. Akrep duygusal enerjiyi yakıt olarak kullanan, hem fiziksel hem de görünmeyen alemler aracılığıyla güçlü bir bilgelik geliştiren bir su burcudur. Aslında Akrep olağanüstü cesaretini psişik yeteneklerinden alır, bu da bu burcu Zodyak'ın en karmaşık, dinamik burçlarından biri yapan şeydir

22 Kasım - 21 Aralık: Yay Burcu

22 Kasım - 21 Aralık: Yay Burcu

Yay burcu, ateş grubunda yer alan bir burçtur. Yay burcu insanı genellikle maceraperest, iyimser, açık fikirli, cesaretli ve gezgin olarak bilinirler. Yay burcunun gittiği yerler! Ama... aslında. Bu ateş burcu sınır tanımaz. Okçu tarafından temsil edilen Yaylar her zaman bilgi arayışı içindedir. Zodyak'ın son ateş burcu olan Yay, coğrafi, entelektüel ve ruhani maceraların peşinden koşarak birçok arayışını alevli oklar gibi fırlatır.

22 Aralık - 19 Ocak: Oğlak Burcu

22 Aralık - 19 Ocak: Oğlak Burcu

Oğlak burcu, toprak grubunda yer alan bir burçtur. Oğlak burçları genellikle disiplinli, kararlı ve gerçekçi olmaları yönüyle tanınırlar. En değerli kaynak nedir? Oğlak burcu için cevap açıktır: Zaman. Oğlak dağı zirveye doğru tırmanır ve sabır, azim ve adanmışlığın tırmanmanın tek yolu olduğunu bilir. Zodyak'ın son toprak burcu olan Oğlak, keçi gövdeli ve balık kuyruklu mitolojik bir yaratık olan deniz keçisi ile temsil edilir. Buna göre, Oğlaklar hem maddi hem de duygusal alemlerde gezinme konusunda yeteneklidirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20 Ocak - 19 Şubat: Kova Bucu

20 Ocak - 19 Şubat: Kova Bucu

Kova burcu, hava grubunda yer alan bir burçtur. Kova insanı genellikle özgür ruhlu, yaratıcı ve yenilikçi olmalarıyla yönüyle tanınırlar.  Yenilikçi, ilerici ve arsızca devrimci olan Kova burcu, su taşıyıcısı, toprağa su ya da hayat bahşeden mistik şifacı tarafından temsil edilir. Buna göre Kova en insancıl astrolojik burçtur. Günün sonunda Kova burcu kendini dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeye adamıştır.

19 Şubat - 20 Mart: Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart: Balık Burcu

Balık burcu, su grubunda yer alan bir burçtur. Eğer sözlükte 'psişik' kelimesine baksaydınız, yanında kesinlikle bir Balık resmi olurdu. Balık burcu tüm burçlar arasında en sezgisel, hassas ve empatik burçtur - ve bunun nedeni de sonuncuların sonuncusu olmasıdır. Son burç olarak Balık, diğer tüm burçlar tarafından öğrenilen her dersi - sevinçleri ve acıları, umutları ve korkuları özümsemiştir. Zıt yönlerde yüzen iki balıkla sembolize edilir ve Balık burcunun dikkatinin hayal ile gerçek arasında sürekli bölünmesini temsil eder

Bunlar da ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Boyle Diom

maya burçları daha accurate bence, bunlar boş iş biraz.