Görüş Bildir
Haberler
Hayat Bilgisi'nin Barbie'si İpek Erdem'in Yeni İmajı Herkesi Şok Etti! İpek Erdem Kimdir?

Hayat Bilgisi'nin Barbie'si İpek Erdem'in Yeni İmajı Herkesi Şok Etti! İpek Erdem Kimdir?

Yayınlandığı döneme damga vuran yapımlardan biri olan Hayat Bilgisi dizisinde İpek Erdem, 'Barbie' lakaplı Gamze karakterine can vermişti. İpek Erdem, Instagram profilinde paylaştığı fotoğrafları ile yeniden gündeme geldi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla kendini unutturmayan İpek Erdem yeni pozuyla beğeni topladı. Sık sık değiştirdiği saç stili ile çok konuşulan Erdem'i tanımayan insanlar' İpek Erdem kimdir?' sorusuna da cevap arıyor. Peki İpek Erdem kimdir? İşte İpek Erdem'in yeni stili...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2003-2006 yılları arasında Hayat Bilgisi dizisinde Perran Kutman, Kerem Kupacı, Ümit Erdim gibi başarılı isimlerle birlikte rol alan İpek Erdem, değişimi ile takipçilerinin beğenisini topladı. Hayat Bilgisi'nin Barbie'si İpek Erdem geçtiğimiz aylarda beyazlayan saçlarını '3 numara' diye tabir edilen kısalıkta kestirmişti. İpek Erdem'i şimdikii hali ise sosyal medyaya damga vurdu.

''Çok Sağlıklı Olduğum İçin Mutluyum."

''Çok Sağlıklı Olduğum İçin Mutluyum."

İpek Erdem'in '3 numara' gri saçları takipçileri tarafından beğenilmemişti. Takipçilerinin bir kısmı da ünlü oyuncuyu hasta sanmıştı. İpek Erdem bu yorumların üzerine takipçilerine: 'Bu kalıbı kırıp kendimi tam olarak olduğum gibi kabul edip yaşayacak size de sunacak kadar özgürleştiğim ve tam tersi çok sağlıklı olduğum için mutluyum' açıklamasını yapmıştı.

Şimdilerde 38 yaşında olan İpek Erdem uzun bir süredir ekranlarda görünmüyor. Fakat sosyal medyada paylaştığı fotoğrafları ile sık sık değiştirdiği imajını takipçileriyle paylaşıyor.

Saç rengini de sık sık değiştiren Hayat Bilgisi'nin Barbi'si eski haline döndü. Ayna karşısında yeni imajıyla poz veren İpek Erdem'e beğeni yağdı.

İpek Erdem Kimdir?

İpek Erdem Kimdir?

İpek Erdem, 1984 yılında Bursa'da, eski futbolcu, teknik direktör Haluk Erdem ve desinatör, işletmeci Emine Akbaş'ın kızı olarak dünyaya geldi. Taygun ve Algun Erdem abileri, onlar da eski futbolcu ve teknik direktörler. Yedi yaşında ilk gittiği tiyatro oyununda oyuncu olmaya karar veren İpek Erdem, 1995 yılında Bursa Belediye Konservatuvarı'ında Türk Sanat Müziği eğitimi aldı. İlk oyunculuk eğitimi de 1996 yılında Bursa Devlet Tiyatrosuna bağlı Osmaniye Kültür Merkezindedir. Orada Hansel ve Grathel, Vur Emri, Aşk Fıçıları adlı oyunlarda oynadı. Ayrıca çok küçük yaştan itibaren spor ve dans hep hayatında oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1987-1998 yılları arasında jimnastik, bale, yüzme, voleybol ve folklöre gitti. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, Tiyatro Bölümünü kazanarak İstanbul'a geldi. Aynı yıl okul arkadaşı Yıldız Asyalı'nın Gani Müjde ile tanıştırması ile Hayat Bilgisi dizisinde oynamaya başladı ve Barbie lakabı ile yıldızı parladı. Okul eğitimine önem verdiği için sonrasında okulunu engelleyecek teklifleri kabul etmedi. Mezun olduktan sonra Elveda Rumeli dizisinde komedi oynadı.

Caz müziğine olan özel ilgisi, 2010 yılında Yer Gök Aşk dizisinde oynamak için gittiği Kapadokya 'dan aldığı ilham ile birleşti ve Elif Kayaman ile Kapadokya Caz Günleri'ni gerçekleştirdi. 2011 yılında Bertuğ Cemil'in Yağmur adlı şarkısının klibinde oynamıştır.

2013'te İstanbul'a döndükten sonra Galata Perform'da Kabuk oyunu ile profesyonel tiyatro hayatına adım attı. Tüm çalışmaları devam etmektedir.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın