Görüş Bildir
Haberler
Havuz İçin Kolon Kestiği İddia Edilen Müteahhit Deprem Sabahı Kaçtı!

Havuz İçin Kolon Kestiği İddia Edilen Müteahhit Deprem Sabahı Kaçtı!

Hatay'da depremde çöken lüks binanın müteahhidinin zemin katına havuz yapabilmek için kolon kestiği iddia edildi. Müteahhidin de aynı binada yaşadığını belirten bir depremzede 'deprem sabahı kaçmış' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Binada yaşayan çok sayıda kişi hayatını kaybetti

Binada yaşayan çok sayıda kişi hayatını kaybetti

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem birçok ilde yıkıma neden oldu. Yıkılan binalarla ilgili yaş, zemin, ve inşaatta kullanılan materyaller değerlendirme konusu olurken, aynı zamanda kolonların kesilmesi nedeniyle de yıkılan binalar olduğu ortaya çıktı. 

Hatay’da ise deprem sırasında çökme meydana gelen bir binada, zemin kat kolonlarının havuz yapılacağı gerekçesiyle kesildiği iddia edildi. 

Aynı binanın teras katında ise çocuk oyun parkı olduğu görüldü. Enkaza dönüşen binada çok sayıda kişi hayatını kaybetti. Yıkılan bina dron ile görüntülendi.

'Müteahhit burada oturuyordu, deprem sabahı kaçmış'

'Müteahhit burada oturuyordu, deprem sabahı kaçmış'

Enkazda 15 gündür kuzenini bekleyen Savaş Tamer, “Kuzenim 15 gündür enkaz altında maalesef ulaşamadık. Sonuna kadar burada bekleyeceğiz, bırakamayız. A ve B bloklarının zemin katında sıkıntı var, muhtemelen kolon kesme olabilir. Alt kata havuz yapmışlar, diğer binada poligon yapılmış. Tabanlarda çökme var, üst katlar sağlam. Ya zeminden kaynaklı ya da kolon kesme var. Müteahhit burada oturuyordu, deprem sabahı kaçmış” dedi.

Bina enkazı drone ile görüntülendi 🎥

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Bu can kaybının en büyük sorumluları bunlardır işte bir insan neden kaçar suçlu olduğunu bildiği için hepsi herşeyin farkındaydı bunların tek hesaba katılmay... Devamını Gör

Mavi Balik

Bu ülkede belki en çok rant üreten meslek müteahhitliktir. İş alabilmek için önce parti merkezlerine sonra kamu ve belediyedeki yöneticilere ziyarette bulunu... Devamını Gör

Salih Şengül

Bu ülke herşeyi yanlış gittini herkes bilyor hanslar yanlış yapmaz ama Müslüman yapar aç gözlü şeytanlar hepsini asalım gitsin