Görüş Bildir
Haberler
Hava Koşulları Nedeniyle Uçuşlar İptal mi? THY ve Pegasus İptal Uçuş Sorgulama Ekranı...

Hava Koşulları Nedeniyle Uçuşlar İptal mi? THY ve Pegasus İptal Uçuş Sorgulama Ekranı...

Kar yağışı nedeniyle hem havayolu hem de karayolu etki altında. Uçak seferleri ile ilgili son dakika gelişmeleri yolculuk yapacak vatandaşlar tarafından hız kesmeden araştırılıyor. Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda iptal olan uçuşlar duyurulurken, Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus’tan açıklama geldi. İşte, 24-25 Ocak THY, Pegasus iptal olan uçuşlar listesi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uçak seferleri iptal mi?’ ve ‘24-25 Ocak THY, Pegasus iptal olan uçuşlar listesi’ konuları uçak ile yolculuk planı yapanlar ve uçuşlarına çok az vakit kalan yolcular tarafından araştırılmaya başlandı. İşte, uçuş iptali sorgulama sayfası…

THY Uçak Sefer İptali Hakkında Açıklama Yaptı

THY Uçak Sefer İptali Hakkında Açıklama Yaptı

Türk Hava Yolları’ndan (THY) yapılan açıklamada; ''Değerli yolcularımız,

İstanbul’da yaşanan hava muhalefeti nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı kalkış/varışlı uçuşlarınızla ilgili güncel bilgiye uçuş sorgulama ekranlarımızdan uçuş numaranız veya parkurunuzu sorgulayarak ulaşabilirsiniz. Uçuşları iptal olan yolcularımız uçuş aksaklıkları sayfasında yer verilen haklardan yararlanabilir, işlemlerinizi çağrı merkezimiz, satış ofislerimiz, mobil uygulamalarımız ve web sitemizden gerçekleştirebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.'' ifadeleri kullanıldı.

Pegasus Uçak Sefer İptali Hakkında Açıklama Yaptı

Pegasus Uçak Sefer İptali Hakkında Açıklama Yaptı

Pegasus tarafından yapılan açıklamada ise; ''Sabiha Gökçen Havalimanı Meteorolojik Acil Durum Komitesinin, beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle uçuş sayısına getirdiği kısıtlama doğrultusunda aşağıdaki uçuşlarımız iptal edilmiştir.'' denildi.

Aynı zamanda yapılan açıklamada, ücretsiz bilet değişikliği ya da iptali için ise Pegasus firmasının internet adresi ve mobil uygulamanın kullanılabileceği gibi çağrı merkezi ile de iletişime geçilebileceğinin altı çizildi.

THY ve Pegasus Sefer İptal Sorgulama Ekranı

THY ve Pegasus Sefer İptal Sorgulama Ekranı

Uçak ile yolculuk planı yapacak olanlar veya uçuşlarına az bir zaman kalan yolcular aşağıdaki bağlantılardan güncel sefer iptallerine ulaşabilirler.

SABİHA GÖKÇEN HAVAALANI SEFER İPTAL OLAN UÇUŞLAR

THY SEFER İPTAL OLAN UÇUŞLAR

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın