Görüş Bildir
Haberler
Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? 20 Ekim Perşembe Yağmur Yağacak mı?

Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? 20 Ekim Perşembe Yağmur Yağacak mı?

Müge Kakşi
20.10.2022 - 01:58

Ekim ayının sonuna yaklaşırken yurt geneli hava sıcaklıklarında da düşüş yaşanmaya başladı. Kışın yüzünü göstermeye başladığı şu günlerde vatandaşlar plan yapmadan önce hava durumunu araştırıyor. Peki bugün hava nasıl olacak? Yağmur yağacak mı? işte 20 Ekim Perşembe İstanbul, Ankara, İzmir ve yurt geneli hava durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün (20 Ekim) Hava Nasıl Olacak?

Bugün (20 Ekim) Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu (Hakkari ve Şırnak hariç) ile Afyonkarahisar, Denizli, Uşak, Kütahya, Eskişehir, Çankırı, G. Antep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Doğu Karadeniz kıyıları ile Samsun’un doğusu, Ordu ve Artvin çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın: Doğu Anadolu’nun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu’nun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

20 Ekim Perşembe Ankara Hava Durumu

20 Ekim Perşembe Ankara Hava Durumu

Ankara'da bugün en yüksek hava sıcaklığının 18 derece, en düşük ise 9 derece olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca Ankara'da hava gün boyu kapalı ve çok bulutlu geçecek.

20 Ekim Perşembe İstanbul Hava Durumu

20 Ekim Perşembe İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da bugün hava sıcaklığının en yüksek 20 derece, en düşük ise 12 derece olması bekleniyor. Ayrıca havanın sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar yer yer yağmurlu, geriye kalan zamanlarda ise kapalı olması tahmin ediliyor.

20 Ekim Perşembe İzmir Hava Durumu

20 Ekim Perşembe İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün en yüksek hava sıcaklığının 25 derece, en düşük ise 16 derece olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca sabahın ilk saatlerinde parçalı bulutlu olan havanın öğlen saatlerinden itibaren kapalı ve çok bulutlu olacağı bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın