Görüş Bildir
Haberler
Hatay Valiliği 'Psikolojisi Bozuk' Demişti: 'Çocuklarım Aç' Diyerek Kendini Yakan Baba Hayatını Kaybetti

etiket Hatay Valiliği 'Psikolojisi Bozuk' Demişti: 'Çocuklarım Aç' Diyerek Kendini Yakan Baba Hayatını Kaybetti

A.Y. isimli bir vatandaş, Hatay Valiliği önünde 'Çocuklarım aç' diyerek kendini yaktı. İşsizlik nedeniyle bunalıma girdiği öğrenilen vatandaşa, polis tarafından yangın tüpleri ile müdahale edildi.

Hatay Valiliği, yaptığı açıklamada 'Vatandaş, eşinden boşanmış ve uzaklaştırma cezası almıştır. Psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle daha önce de kendini yakma teşebbüsünde bulunmuştur.' ifadesini kullandı.

Valilik tarafından yapılan 2. açıklamada ise ambulansla hastaneye götürülen vatandaşın yolda kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Valilik önünde kendini yaktı

Valilik önünde kendini yaktı

Körfezhaber'in aktardığı bilgiye göre, Hatay'ın Antakya ilçesinde bulunan Hatay Valiliği önünde, bir vatandaş 'çocuklarım aç' diyerek kendini yaktı.

Kendini yakan vatandaş, polisler tarafından yangın tüpleri ile yapılan müdahalenin ardından kendine geldi.

İşsizlikten bunaldığını söyledi

İşsizlikten bunaldığını söyledi

Müdahalenin ardından, polisler tarafından su verilerek yüzü yıkanan ve sakinleştirilen vatandaş, işsizlik yüzünden bunaldığını ve çocuklarının aç olduğunu söyledi.

İl Emniyet Müdürü de olay yerine gelerek, A.Y. ile konuştu.

Hastaneye kaldırıldı

Hastaneye kaldırıldı

Elbiseleri kesilerek çıkarılan A.Y.'nin, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk tedavisi yapıldı.

Hatay Valiliği: "Eşinden boşanmış ve uzaklaştırma cezası almıştır. Daha önce de kendini yakma teşebbüsünde bulunmuştur"

Hatay Valiliği: "Eşinden boşanmış ve uzaklaştırma cezası almıştır. Daha önce de kendini yakma teşebbüsünde bulunmuştur"

Valilik, resmi sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

'Hatay Valiliği araç giriş kapısı önünde, 07 Şubat 2020 Cuma günü saat 8.30’da kendine zarar verme amacıyla üzerine yanıcı madde dökerek, kendini yakma girişiminde bulunan vatandaşımız, tüm ikna çabalarına rağmen eylemini gerçekleştirmiştir. 

Valilik personelinin müdahalesi ile yanmaktan kurtarılan vatandaşın hayati tehlikesi bulunmamakta olup gerekli tüm müdahaleler valiliğimiz tarafından yapılarak hastaneye sevk edilmiştir.

Kendini yakma girişiminde bulunan vatandaşın 2 çocuğu bulunmaktadır. Sosyal Hizmetlerden Sosyal Ekonomik Destek Yardımı, çocukları için Şartlı Eğitim Yardımı ve Şartlı Sağlık Yardımı almaktadır. Vatandaş, eşinden boşanmış ve uzaklaştırma cezası almıştır. Psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle daha önce de kendini yakma teşebbüsünde bulunmuştur.'

Valilik: "Ambulansta kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti"

Valilik: "Ambulansta kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti"

Daha sonra Valilik'ten yapılan ikinci açıklamada kendisini yakmaya çalışan kişinin ambulansta kalp krizi sonucu öldüğü belirtildi.

İşte Valiliğin o açıklaması:

'Sabah saatlerinde kendini yakma girişiminde bulunan Adem Yarıcı’ya, Valilik personeli tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra gerekli tıbbı müdahale için Hatay Devlet Hastanesine ambulansla sevki sağlanmıştır. Hatay Devlet Hastanesinden Mersin Devlet Hastanesi yanık ünitesine sevk edilmek üzere giderken Hatay Dörtyol ilçesi mevkiinde ambulansta geçirdiği kalp krizi sonucu tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
787
505
101
51
16
12
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lestat

Psikolojisi bozuk olan, kendini yakan baba değil, onun çaresizliğine böyle ucuz bir şekilde bok atmaya çalışan sizlersiniz.

semih yurdakul

bir insanın kendisini yakmasında çaresizlik gören senin psikolojinin sağlam olduğunu bana nasıl neyle izah edebilirsin bir anlatır mısın? şöyle düşün iş arad... Devamını Gör

Deneri

Çocukları aç olan bir adamın nasıl psikolojisi normal olabilir ki? Aşırı saçma bi açıklama bu.

Hatay Valiliğinin açıklaması son derece korkunç

Erkan Eren

korkunç plan açıklamaları değil kendileri