Görüş Bildir
Haberler
Hangi Yunan Tanrıçasısın?

etiket Hangi Yunan Tanrıçasısın?

Osman Avcı
23.11.2014 - 14:19 Son Güncelleme: 23.11.2014 - 15:55

Otoritesiyle Hera mı, bilgeliğiyle Athena mı, güzelliğiyle Afrodit mi, yoksa başka bir Tanrıça mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bir Yunan Tanrısı seç!

2. Topluluk içinde yapılan hangi hareket seni daha çok sinirlendirir?

3. Bir Disney karakteri seç!

4. Hangi süper güce sahip olmak isterdin?

5. Hafta sonları hangisini yapmak, sana daha çok keyif verir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sembolünü seç!

7. Mesajlaşma ile ilgili seni en gıcık eden durum nedir?

8. Son soru: Hangi mevsimin hangi zamanında, sen, daha çok SEN oluyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bilgelik ve Savaş Tanrıçası: Athena!

Bilgelik ve Savaş Tanrıçası: Athena!

Fevkaledenin fevkinde bir zekan var ki, dosta (Akalar) güven; düşmana (Truva) korku salar. Bu zekanın türüyse pek bi' pratik olanından. İşler en sıkıştığı zamanda, o çok çalışan kafandan pırıltılı fikirler çıkar, çıkmasıyla merhem olur en büyük yaralara. Analitiksin yani. Güzel olmaksa senin için hiç mühim değil. Kendini geliştirmeye bakıyor, Pegasus'a binip, 'çocuk da yaparım, kariyer de' diyorsun hunharca :)

Doğanın Tanrıçası: Artemis!

Doğanın Tanrıçası: Artemis!

Senin en öne çıkan özelliğin saflığın. El değmemiş bir ormanda, dupduru akan bir pınar gibisin. Saflığın katışıksız olduğundan, bunu elde etmeye çalışanlar da çok; fakat, tecrübeyle sabittir avuçlarını yaladılar ;) Ayrıca doğayı çok seviyorsun; orada olduğunda kendini tamamlanmış, huzur bulmuş, hatta Nirvana'ya ulaşmış gibi hissediyorsun. İnsanlardan ziyade, ağacı, çiçeği, hayvanları sevenlerdensin yani, ey doğanın kadını!

Zafer Tanrıçası: Nike!

Zafer Tanrıçası: Nike!

Ooo galiba bir liderle karşı karşıyayız! Evet, seni anlatmada en kritik kelime: Lider. Yöneticisin, haliyle de yönetilmeyi sevmezsin: Sana zincir vuracak adam gafildir gafil. Hırslısın doğal olarak; bu yüzden yaptığın işe %100 kendini verebiliyorsun. Kariyer kadınısın yani; çocuk yapmak-evlenmek gibi şeyler sana oldum olası vasatı kabullenmek gibi geldi. Aşk olur da, fazlası da fazla sana. Yapacak bir şey yok, sen busun!

Şafak ve Umut Tanrıçası: Eos!

Şafak ve Umut Tanrıçası: Eos!

Öncelikle, senin katıksız bir iyimser olduğunu belirtmek gerekiyor. İyimserliğinle etrafa öylesine pozitif bir enerji yayıyorsun ki, insanlar hep senin yanında bulunmak, senden saniye olsun ayrılmamak istiyor. Sen ışıksın, insanlarsa ışığın cazibesine kapılıp etrafında fır dönen pervane böcekleri. Umutsun sen insanlara kısaca, bu kapkaranlık dünyada tünelin ucundaki ışıksın ya da...

Tanrıçaların Tanrıçası: Hera!

Tanrıçaların Tanrıçası: Hera!

Çekiciliğin sözlükteki karşılığısın. Sana karşı koyabilecek bir ademoğlu yok bu evrende, ki Tanrı da yok. Tek bir hareketinle, tek bir söz ya da bakışınla 3. Tanrılar savaşını başlatabilirsin kuşkusuz. Dişiliğinin doruk noktasındasın ve bunun farkındasın; nasıl kullanacağını çok ama çok iyi biliyorsun. Ayrıca illüminatinin başkanı da olma ihtimalin yüksek. O muazzam planların ve ayak oyunlarından kaçabilecek de kimse yok, ey Olympos'un Hürrem'i :)

Aşk ve Güzellik Tanrıçası: Afrodit!

Aşk ve Güzellik Tanrıçası: Afrodit!

Ahh ahh, senin kadar edalısı, işvelisi ve tabii ki güzeli gelmedi bu kainata. Sana güzel demek haksızlık ayrıca. O an 'güzel' kavramı, kavramlıktan istifa edip İşkur'a başvurup işsizlik maaşı alır, o derece! Hayır, asla abartmıyoruz. Güzelliğin dillere destan, tüm acem ülkesi feda olunur yani! Tapılacak güzelliktesin vesselam. Sarı saçlarını bağlasak deli gönüllere, ÇÖZÜLEMEZ (hiç şüphesiz)! Şair edersin sen en odundan odun adamı kısaca!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
571
318
194
61
29
26
21