Görüş Bildir
Haberler
Hangi Yemekteyiz Yarışmacısısın?

etiket Hangi Yemekteyiz Yarışmacısısın?

Aburoski
10.10.2018 - 16:04

Yıllardır yemekten ziyade polemikleriyle gündemde olan Yemekteyiz'in hangi yarışmacısı olduğunu söylüyoruz! Belirlediklerimizin, yaptıklarıyla sosyal medyanın diline düşmüş yarışmacılar olduğunu da söyleyelim. 😎

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. E bir de yaşını!

3. Sürekli yiyerek zayıf kalmayı başaranlar hakkındaki düşüncelerin ne? 😒

4. Peki Yemekteyiz yarışmasına katılarak ortalığın altını üstüne getirmek ister miydin?

4. Peki Yemekteyiz yarışmasına katılarak ortalığın altını üstüne getirmek ister miydin?

5. Onur Büyüktopçu'nun seni programdan kovması için bir şey yap bakalım!

5. Onur Büyüktopçu'nun seni programdan kovması için bir şey yap bakalım!
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Ben aç değilim." diyerek sipariş verdiğin yemeğe musallat olan insanlara ne yapardın?

7. Son olarak, ömrün boyunca sadece bir yemeği yiyeceksin bu hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Murat!

Murat!

Verdiğin cevaplara göre sen Murat çıkmasaydın şaşırdık! Yarışmadaki gereksiz sözleriyle sunucuyu delirtmeyi başarmış birisi. E üstüne de kovuldu programdan zaten. Hak ediyor muydu? kesinlikle hak etmişti. Sen Murat çıktın artık kusurumuza bakmayacaksın. Ara ara sen de murat gibi oluyor musun ki? 

Bir de herkese 1 puan verdi. Yemekleri beğenip, mideye güzelce indirip 1 puan vermek nedir yahu! Hiç adaletli değil Murat! Sen Murat kadar değilsindir ama di mi? Eğer yarışmaya katılsaydın Murat gibi olabilirdin.

Savaş!

Savaş!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir Savaş gibisin ya! İnsanları sinir eden ama ufaktan da tatlılığı olan birisin. Biliyorsun ki Savaş sofrasını hazır yemekler yaparak kurdu. Tam bir troll değil miydi ya? Yarışmaya eğlenmek için geldiği çok belliydi. Kendisi de biz de çok eğlendik açıkçası. 😂

Yemekteyiz'e katılsaydın sen de Savaş gibi eğlenmek için her şeyi yapabilirdin. Yarışmayı ciddiye almazdın zaten eminiz bu konuda! Keşke katılsan programa renk gelirdi. 😎

Serhan Efe!

Serhan Efe!

Verdiğin cevaplara göre sen Serhan Efe'sin! Bilmiyoruz Serhan'ı izledin mi ama izlemeni öneriyoruz. Kendisi yarışmadan diskalifiye oldu! 😂 Onun için üzücü olsa da bizim için biraz komik. Kendisinini yarışmada sivri çıkışları vardı. Diğer yarışmacılarla çok uğraşıyordu ve onları biraz küçük görüyordu. Neden böyle yaptı biz de bilmiyoruz. Serhan Efe gibi senin de yarışmaya katıldığında sivri çıkışların olabilir. Aman diskalifiye olma!

Esma!

Esma!

Verdiğin cevaplara göre sen Esma'sın! Yaptığı yorumlarla yarışmaya ayrı bir hava katan, hak yemeyip yemek yiyen, eşi bulunmaz yarışmacımız Esma! Esma bildiğiniz gibi loplarıyla ünlü bir yarışmacı. Değişik yorumları vardı ve ne yalan söyleyelim yarışmaya neşe katmıştı. Hele hele o lobi muhabbeti epey sosyal medyanın dilindeydi. 

Sen de Esma gibi yarışmaya katıldığında programın neşe kaynağı olacaksın. Diyaloglarınla adından sık sık söz ettireceksin.

Hasret!

Hasret!

Verdiğin cevaplara göre sen Hasret'sin! Yarışmanın doğal insanlarından biriydi sanki. Ağladıktan sonra ardından hemen gülebilme yeteneğine sahip kendisi. Yarışma sırasında da çok fazla sinirleri bozuldu Hasret'in. İnsanların psikolojilerini bozabilirsin aman dikkat et! 😂

Aynı zamanda da dobrasın. Yarışmaya katıldığında aklından geçeni direkt söyleyeceksin ve sevmediğin insana pat diye sevmediğini söyleyeceksin.

Esra!

Esra!

Verdiğin cevaplara göre sen Esra'sın! Yemekteyiz'in son bombasıdır kendisi. Yaptığı yorumlarla diğer yarışmacıları çıldırttı resmen. Sosyal medyanın diline de düştü. Acımasız da yorumları vardı. Kendisi çok çok açık sözlü. Karşısındaki insanı delirtebilir. Eleştiri de kabul etmiyor tabii ki kendisi. 

Sen de Yemekteyiz yarışmasına katılırsan eğer Esra gibi olabilirsin. Yorumlara karşı gardını al! 😂

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
234
64
55
33
24
23
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gülünadıyok

Murat yemekteyıze katılmış acil bulup izlemem lazım :D

Nehir Dağtekin

hattağa en sonunda Onur Büyüktopçu dayanamayıp adamı evden kovdu :DDD

Aymira Ay

Esma!