Görüş Bildir
Haberler
Hangi Yemek ile Evlenmelisin?

etiket Hangi Yemek ile Evlenmelisin?

Begüm
11.10.2021 - 16:00

Bakalım senin ruh eşin hangi yemek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım, şu an aç mısın?

2. Tam olarak şu anda oturmak istediğin masayı seçer misin?

3. Güne nasıl bir kahvaltıyla başlarsın?

4. Biraz da senden bahsedelim.. Sen arkadaş grubunun hangi üyesisin?

5. Seni tamamlayan o enfes içecek hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlk buluşmada ne yersin?

7. Peki söyle bakalım, modayı ne kadar takip ediyorsun?

8. Çok ama çok ıssız bir adaya düştün ve tek bir şeyi sınırsız alabilme hakkın var. Bu ne olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Geleneksel aşığısın: Kebap!

Geleneksel aşığısın: Kebap!

Senin bu gelenekselliğin ve gelenek göreneklere olan ilgin gözlerimizi yaşarttı. Sen bu dünyaya zaten Türk olmak için gelmişsin. Senden çayı, kebabı, baklavayı alırsak geriye büyük bir hüzün deposu kalır. Bu yüzden de evlenmen gereken yemek kesinlikle ama kesinlikle kebap! Sen yöresel tatlara ve baharatlara zaten aşıksın, ee etsiz bir şey düşünemiyorsun bile. Kebap senin için biçilmiş kaftan. Sabah akşam sadece kebap yiyebileceğine eminiz. Napsan acaba Adana'ya mı taşınsan?

Herkesin sevgilisi: Hamburger!

Herkesin sevgilisi: Hamburger!

Sen eğlencenin ve lezzetin peşindesin. Yemeğe de deli gibi düşkünsün, ee pek sağlığı da önemsemiyorsun. Senin ruh eşin de tıpkı senin gibi olmalı: Leziz mi leziz bir hamburger! Senin gibi popüler birinin evleneceği yemek de tabii ki deli gibi popüler olmalı. İlk ısırığından itibaren seni mutlu edecek o müthiş hamburgeri bulsan süper olmaz mıydı? Hem de tüm öbür boyu müthiş hamburger ile evlisin! Senin zaten patates kızartmasına da zaafın var. Bu evlilik tam sana göre!

Seni anlamakta zorlanıyorlar: Boyoz!

Seni anlamakta zorlanıyorlar: Boyoz!

Senin kendine has tarzın ve yapın bazen insanları şaşırtıyor. Seni seven çok seviyor ama senle tanışana kadar da sana karşı biraz çekingen ve garip bakıyorlar. Senin kendine has duruşun aslında herkesi kendine hayran bırakıyor ama zaman zaman ne yaptığını anlamıyorlar. Tıpkı boyoz gibi! Sabah akşam her türlü boyozu yiyebileceğini biliyoruz çünkü sen boyoz ile çoktan aşkı yakalamışsın. Bir kere boyozun kendine özgü tarzı seni kendine çekiyor. Ee bir de o sabah çıktığındaki sıcaklığı yok mu! İşte yanına bir çay ve sınırsız boyoz. Bu tam senin hayalin!

Entellik zamanı: Kruvasan!

Entellik zamanı: Kruvasan!

Senin gibi sanattan hoşlanan, saatlerce kitaplar hakkında konuşabilen birinin ruh eşinin kruvasan harici bir şey olması zaten düşünülemezdi. Senin kendine has bu duruşun ve tavırların gören herkesi kendine aşık etmeye yetiyor. Zarif ve naif olman da hepsinin bonusu tabii! İlk görüşte aşk gerçekse seninki kesinlikle kruvasan ile olurdu. Sen zor bulunan lezzetlere zaten bayılıyorsun ama kruvasandaki o Fransa esintisi ve el emeği seni kendine daha da çok çekiyor. Şöyle her saat kruvasan yiyip Louvre müzesindeki eserlerden bahsetmeye ne dersin?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
269
141
100
77
43
32
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hilal Bal

Boyoz çıktı

Parker Morgan

Senin gibi sanattan hoşlanan, saatlerce kitaplar hakkında konuşabilen birinin ruh eşinin kruvasan harici bir şey olması zaten düşünülemezdi. Senin kendine ha... Devamını Gör