Görüş Bildir
Haberler
Hangi Tom ve Jerry Karakterisin?

etiket Hangi Tom ve Jerry Karakterisin?

Şeboş
20.02.2017 - 15:34

Siz hiç mutfağı suyla doldurup, dondurup, buz pateni yaptınız mı? Onlar yaptılar ama :) Her yaşın keyifle izlediği karakterlerden ikisi :) Kavgadan türeyen dostluklarıyla eskimeyen bu ikilinin ekürülerinden hangisi olabilirsin bakalım?

1. Haydi başlıyoruz, resim sana ne ifade ediyor?

2. Evet çocukluk yıllarına dönelim mi? Nasıl bir çocuktun?

3. Hani popomuz sıkışınca bazen durumu kıvırırız ya, bu konuda ne kadar başarılısın bakalım?

3. Hani popomuz sıkışınca bazen durumu kıvırırız ya, bu konuda ne kadar başarılısın bakalım?

4. Peki fareden korkar mısın?

5. Şimdi sınav gibi sorumuz geliyor: Tom ve Jerry'nin bir bölümünde üzerine oturduğu için yumurtası kırılan ve Tom'u annesi sanan ördeğin adını hatırlıyormusun?

5. Şimdi sınav gibi sorumuz geliyor: Tom ve Jerry'nin bir bölümünde üzerine oturduğu için yumurtası kırılan ve Tom'u annesi sanan ördeğin adını hatırlıyormusun?

6. Gergin olduğun durumlarda naparsın?

7. Küçükken senden yaşça küçük çocukları sinir etmeyi sever miydin?

8. Ve son olarak sevgini nasıl belli edersin?

Mammy Two Shoes

Amerikalı, orta yaşlı bir ev hizmetçisin sen, hizmetçi derken varını yoğunu seriyorsun ortaya, her şey dört dörtlük olsun bir şeyler eksik kalmasın diyorsun. Tom ve Jerry filmlerinde yüzün görünmüyor ama biz seni şıp şıp terliklerinle ve fırlattığın süpürgenle seviyoruz. Tom'u süpürgeyle döverken fareden de korkup sandalye tepesine çıkıyorsun. Genellikle kötü tavırların var ama bu gergin tavırlarının yanında  bir o kadar sevdiğine sahip çıkan, kucağına yatsak seveceğin bir anne ruhun var, yerim seni ben.

Tom

Mavi Rus kedim benim! Sevilen ve güvenilir, öfkeli, alıngan ve bir o kadar da sakar bir kedisin.Ev halkı tarafından çok seviliyorsun ama minnak Jerry yok mu, mahvediyor planlarını. Fazla konuşmuyorsun ama şarkı söylemekten keyif alıyorsun. Çoğu zaman mağlubiyetten kurtulamıyorsun, buna rağmen yılmadan, usanmadan, Jerry'yi yakalama planlarına devam ediyorsun. Hayatta da böylesin be kuzum yılmadan yola devam ediyorsun, mücadeleci bir yapın var bazen yoruluyorsun evet ama sırtını doğrult tüylerine kabart ve mücadeleye devam, haydi bakalım.

Jerry

Seni haylaz seni, biz yıllardır sana acıdık “Ayyy yazık minicik bir fındık faresi şu sevimliliğe bak” dedik, ama sende az değilsin yaww… Pervasız ve de cüretkarsın. Hiç çekinmeden yaşadığın evin buzdolabını boşaltır deliğine taşırsın, sorana da samimiyetten canım der çıkarsın işi içinden seni küçük kahverengi,  yaramaz bir an yerinde duramaz, inatçı mısın sen bakiiim. Özgür, kurnaz, zeki ve çeviksin kabul! Tom’dan daha kıvrak bir zekaya sahipsin ve her zaman şans senden yana;)

Toodles

Tom ve Jerry filmlerinin çekici, güzel, beyaz dişi kedi karakterisin. Tom'un ilgi duyduğu dişi kedisin.  Tom'un gözdesi Toodles... Dişi Toodles...Kar tanesi kadar beyaz, cilveli Toodles. Hiç diyaloğa girmiyor sadece dişiliğini kullanıyorsun diyelim biz sana. Olumlu algıla kötü bir şey demedim! O güzel bakışlar ve kirpiklerinle açamayacağın kapı yok gibi;)