Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ted Lasso Karakterisin?

Hangi Ted Lasso Karakterisin?

Jason Sudeikis'in başrolünü üstlendiği Ted Lasso dizisi, Amerikan bir adamın futbol takımını yönetmek için işe alınmasını anlatıyor.

Hangi Ted Lasso karakteri olduğunu öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da söyler misin?

3. Sence hangisi?

4. Dizide geçen bu motivasyon cümlelerinden hangisi seni etkiledi?

5. Bir şarkı seçmeni istesek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yeni girdiğin bir ortamda ilk günün nasıl geçerdi?

7. Kaybettiğinde göstereceğin tepki aşağıdakilerden hangisi olur?

8. Hangisi en yakın arkadaşın olsun isterdin?

9. Son olarak seni tanımlayan kelime hangisi olurdu?

Ted Lasso!

Sen tam bir Ted Lasso'sun! Olaylara her daim yapıcı ve pozitif yaklaşıyorsun. Pes etmek, oturup sızlanmak senin kitabında yok. Sürekli olarak, koşullar ne olursa olsun yoluna devam etmeye programlanmışsın. Ancak bu durum sevdiklerini başarılarının önüne koyduğun anlamına gelmiyor. Kocaman, sıcacık bir kalbe sahipsin. Ne olursa olsun kollarını açıyorsun çevrendeki insanlara. Fakat bu insanlar, çoğu zaman senin kırılıp üzülme ihtimalini göz ardı ediyorlar. Oysa dışarıya yansıtmıyor olsan da senin de duyguların var. İnsansın nihayetinde!

Koç "Beard" !

Sen kesinlikle Koç Beard'sın! Büyük resmin arkasındaki deha sensin. Sessiz sakin görünsen de etrafı çekip çeviren kişinin sen olduğu herkes tarafından biliniyor. Alçak gönüllü davranıp geri planda kalmayı tercih ediyor olabilirsin ama her olayın üstesinden gelebilecek türde bir kıvrak zekaya sahip olmadığını söyleyemezsin. Parlak zihninin yanında da oldukça sadık ve destekleyici bir arkadaşsın. Dostlarının iyiliği için dünyanın öbür ucuna dahi gidersin. Yeterki yardımını istesinler. Ayrıca yeni deneyimlerden kaçmak hiç senlik değil, geri adım atmayı sevmiyorsun. Kolay kolay korkutamaz seni kimse.

Rebecca!

Senin Rebbeca olmama ihtimalin yok! İdealist ve gücü elinde tutmayı seven bir yapıya sahipsin. Zor zamanlar yıldırmamış seni, aksine güçlendirmiş. Bu nedenle çevrene karşı biraz ketumsun. Etrafındaki insanlar dahil kimseye güvenmiyorsun. Güvendiğin insanlar da uzun bir yoldan geçmiş oluyor genelde. Soğuk görünüşünün ve sert duruşunun altındaki neşeli, eğlenceli insanı da sadece bu güvendiğin insanlar görebiliyor. Kalbini açtığın çoğu insanın hayatında güneş gibi parlıyorsun. Genelde çoğu şeyi içine atıyor olsan da birkaç kişi gerçek seni, acılarını görebiliyor ve senden dinleyebiliyor.

Roy Kent!

Senden tam bir Roy havası sezdik. İletişim kurmakta zorlanan, duygularını yansıtmayı sevmeyen birisin sen. Sevgini anlatamıyorsun, gösteremiyorsun genelde. Seni baya bir zorluyor bu konu. Anlaşması zor birisin kısacası. Yatağın ters tarafından kalkmış gibi dolanıyorsun etrafta fakat içten içe etrafındaki insanlara inanılmaz bir sevgi besliyorsun. Konu çocuklar olursa da aniden yumuşuyor ve beklenmedik hareketler sergiliyorsun. Deneyimlerden, maceralardan hoşlanmayan bir yapın var, rutinin dışına çıkmaktan kaçınan birisin. Çoğu zaman da kendi bildiğini okuyorsun zaten, kimse sana bir şey yaptıramıyor kolay kolay.

Keeley Jones!

Sen kesinlikle etrafa Keeley enerjisi yayıyorsun! İletişimi güçlü, sarkastik yorumlara bayılan, kendini sevdirmeyi bilen bir enerji bombasısın yani. Kalkıştığın her işte başarılı olmak zorunda mısın? Halledemeyeceğin iş yok bu yeryüzünde herhalde. Elini attığın her alanda parlıyorsun resmen. Karşındakini de nasıl mutlu edeceğini iyi bilen birisin aynı zamanda. Duygular, senin uzmanlık alanın kısacası. Ne kadar pozitif, anlayışlı bir insan olsan da sinirlenince senden uzaklaşmak gerektiğini de söylemeden geçemeyeceğiz. Yeri geldiğinde masaya yumruğunu vurmasını iyi biliyorsun.

Jamie Tartt!

Sen Jamie Tartt'ın kendisi olabilir misin? Küçük bir çocuğun ruhuna sahipsin çünkü. Daha olgunlaşamamış karakterin ve çok çabuk kırılabilen kalbinle çok zorlandığın günler geçirmişsin. Ayrıca çok şımarık tavırlar sergilediğin anlar da olmuyor değil. Kendine aşıksın resmen, her şeyden önce kendini ön plana koyuyorsun. Hayatında karşılaştığın zorluklar nedeniyle savunma mekanizması haline getirmiş olabilirsin bu durumu. Ancak zaman geçtikçe aydınlanmış, takım ruhunu benimsemiş, bencillikten uzaklaşmışsın. Aklını sonradan da olsa başına toplamışsın. Pişman olduğun şeyler yok değil yani.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Koç "Beard" ! Sen kesinlikle Koç Beard'sın! Büyük resmin arkasındaki deha sensin. Sessiz sakin görünsen de etrafı çekip çeviren kişinin sen olduğu herkes tar... Devamını Gör

Eda Hakim

Ted Lasso! Sen tam bir Ted Lasso'sun! Olaylara her daim yapıcı ve pozitif yaklaşıyorsun. Pes etmek, oturup sızlanmak senin kitabında yok. Sürekli olarak, ko... Devamını Gör

Necla Kaplan

Keeley Jones!