Görüş Bildir
Haberler
Modern Family Sevenler Buraya! Dunphy Ailesinin Hangi Üyesi Senin Karakterini Yansıtıyor?

Modern Family Sevenler Buraya! Dunphy Ailesinin Hangi Üyesi Senin Karakterini Yansıtıyor?

Modern Family dizisinin en kalabalık ailesi olan Dunphy'lerin hangi üyesine benziyorsun?

Sorunun cevabını öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim önce.

2. Şimdi de yaşını söyler misin?

3. Annenle veya babanla aran nasıl?

3. Annenle veya babanla aran nasıl?

4. Aşk hayatın ne durumda bakalım?

5. Kurallar hakkında düşüncelerini öğrenebilir miyiz peki?

5. Kurallar hakkında düşüncelerini öğrenebilir miyiz peki?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatta istediğin yere gelebilecek misin sence?

6. Hayatta istediğin yere gelebilecek misin sence?

7. Peki hiç anlatmaman gerekenleri ağzından kaçırır mısın?

8. Kendini bir kelime ile tanımlamanı istesek?

8. Kendini bir kelime ile tanımlamanı istesek?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Claire Dunphy!

Senin ruh ikizin Claire! Tıpkı onun gibi hayatın akışı kontrolünde olsun istiyorsun. İnsanlara patronluk taslamayı, emirler vermeyi seviyorsun. Sonuçta kimse senden daha iyi bilemez, haksız mıyım? Bu nedenle seni duygusuz ve katı biri olarak görüyor olabilirler. Fakat sensiz de yapamayacaklarının farkındalar. Yalnızca etrafındaki insanların iyiliğini istediğin için bu davranışların, tavırların. Sen de pek kusursuz sayılmazsın ama hatalarından ders çıkarmayı iyi biliyorsun. Tekrara düşmek gibi acemilikler de yapmıyorsun. Üstelik tecrübelerini insanlara geçirmek istiyorsun. Etrafındaki insanların favorisi olmaya bayılıyorsun ve bunun için her şeyi göze alabilecek birisin. Kolay kolay tahtını kaptırmak istemiyorsun.

Phil Dunphy!

Senin ruh ikizin Phil! Tıpkı onun gibi sıradan görünsen de sen aslında çok özel birisin. Havalı ya da süper biri olarak görülmeyebilirsin ama kendine has bir kişiliğin var. Seni tanıyan insanlar da bu durumun farkında. Bulunduğun her ortamı, her koşulda neşelendirebiliyorsun ve her işe eğlence bulaştırabiliyorsun. Herkes evlerinde bir tane senden bulunsun isterdi, emin ol. Anlayışlı, destekleyici ve eğlenmeyi bilen birisin sonuçta. Yapmacık hareketlerle, duygularla işin yok. İçinden ne gelirse onu söylüyorsun. Tepkilerin, söylemlerin ne kadar uçuk olsa da sende hiç sırıtmıyor. Karakterin eşsiz olduğu gibi ruhun da olabildiğince doğal senin. Resmen içinde bir çok çocuk var. Enerjin her daim yüksek ve insanların senden öğrenecek çok şeyi var.

Haley Dunphy!

Senin ruh ikizin Haley! Tıpkı onun gibi sorumluluklardan kaçmaya meyilli bir yapın var. Omuzlarında yük olması seni fazlasıyla geriyor. Hayatın akışına kendini kaptırmayı seviyorsun sen. Sağa sola savrulmak senin için bir sıkıntı teşkil etmiyor. Her zaman bir çıkış yolu bulabiliyorsun ve kendi yolunu çizebiliyorsun. Aldığınız bazı kararlar, çevrendeki insanlar tarafından aşırı ve gerçeklikten kopuk bulunsa da azmin sayesinde üstesinden gelemeyeceğin bir durum yok. E tabii yaydığın enerjinin ve insanların üzerinde bıraktığın etkinin de hakkını yemeyelim. İnsanları nasıl etkileyeceğini çözmüşsün, adeta büyülüyorsun. Konuşmayı, giyinmeyi, takıp takıştırmayı, insanlara istediklerini vermeyi ve özellikle flört etmeyi çok iyi biliyorsun diyebiliriz.

Alex Dunphy!

Senin ruh ikizin Alex! Tıpkı onun gibi mutlak başarı için savaşıyorsun. Her zaman çok sıkı bir şekilde çalışıyorsun ve emeklerinin karşılığını almak için çabalıyorsun. Hal böyle olunca karşılaman gereken beklentiler de artıyor. Sosyal çevrenin, ailenin gözünde bir imajın var ve bunu korumak istiyorsun. Çoğu zamansa bu amaç için kendinden parçalar vermek durumunda kalıyorsun. Çevrendeki insanların beklentilerini karşılamak için fedakarlıklarda bulunuyorsun. Bu durum seni rahatsız etmese de gerildiğin anlar oluyor. Neyse ki mizahi yönün kuvvetli. Sevdiğin insanlara karşı iğneleyici, sarkastik yaklaşımlarda bulunarak kafanı dağıtıyorsun ve modunu yerine getirebiliyorsun. Senin de sevgi dilin bu, kabullenmişler bir kere!

Luke Dunphy!

Senin ruh ikizin Luke! Tıpkı onun gibi içindeki çocuktan kopamıyorsun. Hareketlerinde, konuşmalarında, düşüncelerinde sürekli kendini hatırlatıyor bu durum. Sevimli ve karşı konulamaz olmanın yanı sıra hiperaktif ve sorumsuz davranışlar da sergiliyorsun tabi. Bu nedenle nerede, nasıl davranacağını kestiremiyorsun. Genellikle büyüdüğünü unutuyorsun. Ancak bunlar seni sen yapan yegane özellikler olduğundan dolayı çevrendeki insanlar için bir sorun teşkil etmiyor. Onlar seni böyle sevmiş, kabul etmiş. Pişman olduklarını da sanmıyoruz açıkçası. Kaç tane senin gibi insan tanıyabilirler ki hayatlarında? Ailen ve dostların için göze alamayacağın şey yok senin. Ne olursa olsun onları korumak, kollamak istiyorsun. Elinden geldiğince desteğini hissettirmek istiyorsun. Karakterin bu senin, dünya üzerindeki en pamuk kalbe sahipsin. Üstelik saf ve temiz biri olmanın yanı sıra görüp görebileceğimiz en uyanık insanlardan birisin de.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
8
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ö.Ş.Ş.

kardeşim madem beni Claire çıkartacaktınız niye başta cinsiyetimi sordunuz ? :)

Necla Kaplan

Haley Dunphy!

Hafsa Öztürk

Phil Dunphy o kadar doğru ki ♥️