Görüş Bildir
Haberler
Hangi Müzik Aletisin?

etiket Hangi Müzik Aletisin?

Galina Grigoryevna
06.09.2018 - 18:29 Son Güncelleme: 30.09.2019 - 14:24

Kendinizi daha önce bir viyolonsel veya piyano olarak hayal ettiniz mi? Düşünmesi bile harika oluyor bizce. Bakalım sen hangi müzik aletisin?

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir şarkı olsaydın seni kimin seslendirmesini isterdin?

2. Unutamadığın bir platonik aşkın var mı?

3. Dolar bu kadar olmasaydı yurt dışında okumak ister miydin?

4. Peki ya alışmak sevmekten daha mı zor geliyor?

4. Peki ya alışmak sevmekten daha mı zor geliyor?

5. Sence sanatta ilham daha çok nereden alınır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Daha önce en yakın arkadaşını kıskandığın oldu mu?

7. Herkesin seni dinlemesini istediğin bir ortamda ne yaparsın?

8. Kulaklığını takıp tek başına müzik dinlemek istediğin yer neresi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Flüt!

Sen kesinlikle flütsün! Dinlendirici sesinle, insanların kulaklarının pasını siliyorsun. Hem sen o kadar tarz bir müzik aletisin ki, herkes ne söylediğini anlayamaz. Gerçek müzikten anlayanlar senin ne demek istediğini bilir . Kendinin flüt olduğunu hayal etmek bile bizce seni alıp başka dünyalara atıyor. Flüt klasik müziğin ana enstrümanlarından birisi olup, orkestrada büyük öneme sahip. Tıpkı senin gibi. Sen de bir grubun içinde parlayan isimlerdensin. Salonu kocaman orkestra içerisinde seslendirebiliyorsun. Flüt olarak hayatına devam etmek harika olsa gerek. Kesinlikle flüt olmalısın. Kuvvetli nefes gerektiren flüt, seninki gibi bir diyaframa ihtiyaç duyuyor. Sen tam anlamıyla flütsün!

Davul!

Sen kesinlikle davul olmalısın! Vurmalı çalgıların başında gelir ve tarzına göre değişirsin. Kafan bazen jazz davulcusu olur, bazense ramazan. Fakat sen kesinlikle davul ve türevleri olabilirsin. Hızlı yaşadığın zamanlarda kendini bir rock konserinde buluyorsun. Kesinlikle ruh halin fazlasıyla değişken. Kendini tutamıyorsun, dengeleyemiyorsun. Sen bir müzik grubunun vazgeçilmezisin. Seni insanlar istese de dışlayamıyor. Senin onlara değil onların sana ihtiyacı var. Zor olduğun için seninle iyi geçinmeye çalışıyorlar. Kendini onlara ispat etmek zorunda kalmamışsın. Zaten her yerde seni ararlar. Sen davulsun büyük düşün, büyük çal!

Bağlama!

Bağlama!

Sen ki Anadolu'nun bağrından kopup gelmiş koskoca bağlamasın! Seni anlatmaya kalksak ciğer kalmaz. Yeri gelince insanları durmadan oynatırsın, yeri elince ağlatırsın. Rakının yanında senin sesin ne de iyi gider. Sen koskoca bağlamasın ne ustaları peşinde koşturmuşsun. Çalmasını bilene ses olmuşsun, seni gönülden çalmayana cızırtı. Sen ki bağlama olarak gerek yüreklerde acı, gerekse yanan yüreklere su olmuşsun. Ah be! Bağlama olmak öyle kolay değildir. Sen kendini aşmışsın ve göğe yükselmişsin. Senin gibi sevgisini yüreğinden çalan var mıdır acaba ? Sen bu şekilde bağlama olarak devam!

Akordiyon!

Senin gibi cıvıl cıvıl, hayattan zevk almasını bilen birisi kesinlikle akordiyon olmalıydı zaten. Neyden zevk aldığını bilen ve nasıl eğlenmesi gerektiğini çözmüş birisin. Akordiyon olmak ve farklı dillerde aynı cümleleri söyleten bir müzik aletisin. İnsanlar seni duydukları an yerlerinde duramıyorlar. Hayatta hep acı mı yaşanacak? Sana göre müzik zaten eğlenceden ibaret olmalı. Bunu iyi başarıyorsun. 'İnsanlar hayatlarının geri kalanlarında çoğu kez sıkıntıyla ve stresle uğraşıyor bari beni dinlesinler de mutlu olsunlar.' diyorsun. Seni duyup mutlu olmayan var mı? Normal hayatında da kendi havanla insanları bağlıyorsun. Senin rüzgarına ve ritmine kapılıp gidenler büyük bir sevincin içerisinde buluyor kendini. Bu şekilde devam!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
248
184
122
62
43
26
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın