Görüş Bildir
Haberler
Hangi MasterChef 2021 Yarışmacısı Senin Sevgilin Olmalı?

Hangi MasterChef 2021 Yarışmacısı Senin Sevgilin Olmalı?

31.10.2021 - 11:53 Son Güncelleme: 31.10.2021 - 13:35

Dört sezondur MasterChef en çok izlenen TV programlarından biri olmayı başarıyor. Her bölümü takip etmesek bile mutlaka yarışmacılar, yemekler ya da jüriler hakkında bir fikrimiz oluyor. Bu sezon da önceki sezonlar gibi oldukça renkli geçiyor. Haliyle biz takipçilerin de bir favorisi oluyor. Hatta sadece desteklediğimiz değil, beğendiğimiz yarışmacılar da oluyor. Bakalım MasterChef'in hangi yarışmacısı senin sevgilin olurmuş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim:

2. Sevgilinin nasıl bir yapısı olmasını istersin?

2. Sevgilinin nasıl bir yapısı olmasını istersin?

3. Yarışmaya sen katılacak olsan bu yemeklerden hangisini ya da hangisine benzer bir yemeği yapardın?

4. Şeflerden hangisini kendine daha yakın hissediyorsun?

5. MasterChef'e yarışmacı olarak katılsan, yarışmaya katılman için seni kim desteklerdi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mutfağa ve mutfak sanatlarına ilgin var mı?

6. Mutfağa ve mutfak sanatlarına ilgin var mı?

7. Senin damak tadın hangi lezzetlere daha yatkın?

8. Son olarak, senin için yemek...

8. Son olarak, senin için yemek...

Pelin!

Pelin!

Sen sessiz, sakin ama bir o kadar da hırslı bir yapıya sahipsin. Hayal ettiklerinin peşinden gitmekten hiç vazgeçmezsin. Hatta gerçekleştirmeden de bırakmazsın peşini. Nerede olmak istiyorsan orada olman gerekir senin. Şartlar filan yalnızca bahane senin için. Çünkü sen bütün sınırları zorlamayı seversin. Bu sebeple de tam gönlüne göre biri olan Pelin ile sevgili olmalısın!

Safanur!

Safanur!

Sen son derece renkli bir karaktere sahipsin. Herkese sevgiyle yaklaştığın bir dünya kurmuşsun kendine. Dışarıdan sakin görünsen de aslında pek de öyle değilsin. Senin damarına basıldığında herkesten daha öfkeli bir tavır sergileyebilirsin. Ama yani sen de haklısın, sevgiyle yaklaştığın insanlardan aynı tavrı görmeyince geriliyor insan. Bu özelliklerine bakınca da Safanur ile sevgili olmalısın diyebiliriz!

Burcu!

Burcu!

Sen insanların düşüncelerini pek de umursamayan, kendi yolunu çizmiş bir insansın. Çok hırslısın ve kendi bildiğin doğrulardan şaşmıyorsun, inandığın yolda sonuna kadar ilerlemeyi tercih ediyorsun. Hayal ettiklerin için sonuna kadar çalışıp hedefine ulaşmadan da bırakmıyorsun. Yalnız kalmak ya da dışlanmak umurunda değil. Bu sebeple senin sevgilin Burcu olmalı!

Hasan!

Hasan!

Sen dışarıdan bakıldığında soğuk görünsen de oldukça yardımsever ve iyi kalpli bir insansın. Kendine çizdiğin yolda başarılı olabilmek için fazlasıyla çalışıyor, haliyle karşılığını da alıyorsun. Hatta bu yolda rakiplerini geride bırakacak kadar çalışıyor ve başarılı oluyorsun. Belki başarından dolayı bilmiyoruz ama yanında olmak isteyen çok kişi oluyor. Bu sebeple senin sevgilin Hasan olmalı!

Emre!

Emre!

Sen son derece dürüst ve iyi kalpli bir insansın. İnsanlar kırılmasın diye sessiz kalmayı tercih ediyorsun. Hatta bazen bu sebeple üzülen sen olabiliyorsun. Tabii hayat şartları, baktın senin çok üstüne geliyorlar, sen de zaman zaman kendini tutamayıp dişini göstermeyi biliyorsun. Ama çoğu zaman insanlar nasıl senin bu kadar sessiz sakin ve iyi niyetli olduğunu merak ediyorlar. E haliyle sen de kendine göre birini bulmalısın. Bu sebeple sevgilin Emre olmalı!

Sergen!

Sergen!

Sen son derece renkli ve eğlenceli bir karaktere sahipsin. Senin için hayat mutlulukla dolu olmalı, eğlenmeli ve güzel yaşamalısın. Entrikalar, kurnazlıklar pek sana göre değil. Elbette gerektiğinde ayak uydurursun ama yine de sana bıraksalar pek de tercih etmezsin. Kafana koyduğun işlerde de başarılı olmadan vazgeçmezsin. Sessiz sessiz belki de en iyisini yaparsın hatta. Bu sebeple senin sevgilin Sergen olmalı!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
22
13
12
12
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Sergen! Sergen! Sen son derece renkli ve eğlenceli bir karaktere sahipsin. Senin için hayat mutlulukla dolu olmalı, eğlenmeli ve güzel yaşamalısın. Entrikal... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Sergen! Sen son derece renkli ve eğlenceli bir karaktere sahipsin. Senin için hayat mutlulukla dolu olmalı, eğlenmeli ve güzel yaşamalısın. Entrikalar, kurna... Devamını Gör

Aylin Kayhan

Hasan!