Görüş Bildir
Haberler
Saçını Boyatman Gereken Rengi Söylüyoruz!

Saçını Boyatman Gereken Rengi Söylüyoruz!

29.10.2021 - 17:15

Pek çoğumuz değişime saçlarımızdan başlıyoruz. Bazen çok bunaldığımızda, yeni bir tarz aradığımızda ya da sadece canımız öyle istediğinde farklı bir saç rengi arayışına giriyoruz. Ama burada önemli bir husus var; yakışıp yakışmaması! Hatta bununla ilgili pek çok uygulama var hayal ettiğimiz rengin bize yakışıp yakışmayacağını görebileceğimiz. E bizden de dev hizmet!

Saçlarımı hangi renge boyatmalıyım diye merak ediyorsan, haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını öğrenelim:

2. Yüzünün en çok hangi kısmını beğeniyorsun?

2. Yüzünün en çok hangi kısmını beğeniyorsun?

3. Üzgün hissettiğinde kendini kuaförde buluyor musun?

3. Üzgün hissettiğinde kendini kuaförde buluyor musun?

4. Genel olarak saçlarını nasıl kullanıyorsun?

5. Peki bu yüz tiplerinden hangisi seninkine daha yakın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biraz da tırnaklar diyelim... Hangisini daha çok beğendin?

7. Daha çok hangi takıyı kullanıyorsun?

8. Son olarak, bize bir dudak seç!

Kızıl saç!

Kızıl saç!

Saçlarını kesinlikle kızıl tonlarına boyatmalısın! Senin güzel yüzünü daha da ön plana çıkaracak tonlar bu tonlar. Üstelik kızıl tonları kullanmak büyük de bir cesaret ister. Senin de tüm enerjinle karakterini ve öz güvenini yansıtacak bir renge ihtiyacın vardı zaten. İçindeki enerjiyi dışa yansıtmanın zamanı geldi de geçiyor. En kısa zamanda kızıl tonlarını denemelisin!

Siyah saç!

Siyah saç!

Sen saçlarını siyaha boyatmalısın! Alışık olduğun tonların yanında saçlarını siyaha boyattığında bir anda yadırgayabilirsin. Gözüne asi ya da sert bir ifade katmış gibi gelebilir ama sonra fark edeceksin ki yeni saçların sana daha çok asillik katmış. Özellikle de dudaklarını ön plana çıkaran bir makyajla bambaşka bir görünüm yakaladığını göreceksin. Kesinlikle denemelisin!

Ombre saç!

Ombre saç!

Saçlarına kesinlikle ombre yaptırmalısın! Evet, son yıllarda en çok tercih edilen saç trendi bu ama kendine belirlediğin en uygun tonla harika bir sonuç elde edebilirsin. Kendine bambaşka bir hava katacaksın ve saçların da aynı şekilde farklı bir havaya bürünecek. Daha çok dikkat çekeceğini de ekleyelim hemen. Hatta belki platin tonlar, enfes olur!

Kahverengi saç!

Kahverengi saç!

Saçlarını kahverengi tonlara boyatmalısın! Ne bu şimdi dediğini duyar gibiyiz ama doğal bir görünüm yakalamaya ihtiyacın var bu aralar. Hayatındaki büyük değişimlere kendi içinde yarattığın dinginlikle ulaşmak istiyorsun. Üstelik bu doğallık artık çok moda! Kendini daha sakin, daha rahat hissedeceğin bir evreye geçişin ilk aşaması saçlarınla olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
79
47
28
13
7
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Kahverengi saç! doğal rengim zaten bu.

Aylin Kayhan

Kahverengi saç!

kaneki_tokyo.ghoul

Kahve rengi çıktı gerek yok bence kumral rengi daha güzel