Görüş Bildir
Haberler
Hangi Makarna Senin Kişiliğini Yansıtıyor?

Hangi Makarna Senin Kişiliğini Yansıtıyor?

Eda Özkan
12.03.2022 - 17:00

Makarna, günümüzde vazgeçilmez yiyeceklerin başında gelmektedir. Mac and cheeseden lazanyaya, fettuciniden penneye birçok farklı makarna lezzeti vardır. Bu testimizde vereceğiniz cevaplara göre sizin kişiliğinizi yansıtan makarnayı söylüyoruz. E ne duruyoruz, haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bu malzemelerden hangisini makarnaya daha çok yakıştırırsın?

2. Peki bu makarna soslarından hangisinin daha lezzetli olduğunu düşünüyorsun?

3. Dışarıda yemek yemek istediğin zaman makarna tercih edenlerden misindir?

4. Sence sen yenilikçi bir tarza mı sahipsin yoksa geleneksel mi?

5. Olayın yemek kısmına gelelim. Yeni tatlar denemekten hoşlanır mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki haftada kaç defa dışarıdan yemek yersin?

7. Bu aktivitelerden en keyif aldığını söylemeni istesek?

8. Son olarak, sence sen arkadaş ortamında bulunan hangi tipsin?

Lazanya

Lazanya

Senin kişiliğini yansıtan makarna türü kesinlikle Lazanya! Sen farklı lezzetlerin geleneksellikle harmanlanmasına bayılıyorsun. Farklı ve özgün bir yapın var. Hayata karşı umut dolusun. Renkli kişiliğin ve farklı yapın sayesinde insanları kendine hayran bırakıyorsun. Aynı zamanda çok da elit birisin. Bu yüzden hem renkli hem de elit olan kişiliğini yansıtan makarna lazanyadan başkası olamaz.

Fettuccine Alfredo

Fettuccine Alfredo

Senin kişiliğini yansıtan makarna kesinlikle Fettuccine Alfredo! Sen farklı tatlar denemekten ve onları harmanlamaktan çok hoşlanıyorsun. Yenilikçi ve yaratıcı bir yapın var. Hayatta da aynen böylesin. Sorunlar seni yıldıramıyor. Öyle ki, karşılaştığın sorunları hızlıca kabullenerek çözüm yolları arıyor ve mantıklı çözümler buluyorsun. Hayata hep pozitif bakan ve her şeyden keyif almayı bilen mutlu bir yapın var. Bunun için senin kişiliğini yansıtan makarna Fettuccine'den başkası olamaz.

Penne Arrabbiata

Penne Arrabbiata

Senin kişiliğini en iyi yansıtan makarna kesinlikle Penne Arrabbiata! Sen daha çok sakinlikten ve dinginlikten hoşlanan bir insansın. Farklı tatları karıştırmaktan pek hoşlanmıyor gibisin. Daha çok garantici bir insansın. Hayatta da kararlarını aynen bu yönde alıyorsun. Garantici yapın sayesinde hatalarını minimuma indiriyor ve giriştiğin her işten başarı ile çıkıyorsun. Aynı penne arrabbiatanın geleneksel tatlardan harikalar yaratması gibi.

Mac and Cheese

Mac and Cheese

Senin kişiliğini yansıtan makarna, keskinlikle Mac and Cheese. Öncelikle sen geleneksel tatların yenilikle buluşmasından çok hoşlanıyorsun. Günlük yaşantın da böyle. Her şeyden biraz alarak ortaya çok güzel işler çıkarmasını iyi biliyorsun. Eğlenceli ve uyumu bir yapın var. Karmaşık sorunlara çözüm üretmesini iyi biliyor, insanları da çok mutlu ediyorsun.

Daha fazla öneri için:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
23
8
8
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İdil

Lazanya -çok severim zaten- Senin kişiliğini yansıtan makarna türü kesinlikle Lazanya! Sen farklı lezzetlerin geleneksellikle harmanlanmasına bayılıyorsun. F... Devamını Gör

Burak

Garfield mıyız biz ya? 😂

Tuğçe

Lazanya