Görüş Bildir
Haberler
Hangi Dominant Kadın Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Dominant Kadın Senin Ruh İkizin?

Yung Boş Ada
24.12.2016 - 17:56

İçindeki o dominant kadını, o güçlü kadını ortaya çıkarmaya hazır mısın? İşte bu test ile biz onu ortaya çıkaracağız. Hadi hemen teste başla ve içindeki o dominant kadın ile tanış!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak sana sevimli bir soru soralım: Evinin en sevdiğin yeri neresi?

2. Hadi bir de imkanın olsa evinde seninle birlikte yaşamasını isteyeceğin bir hayvan seç!

3. Şimdi de en yakın arkadaşın olabilecek bir eşya seç!

4. Şimdi de en büyük korkunu öğrenmek istiyoruz!

5. Bu durumlardan hangisi seni çılgına çevirir peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayattan neyi çıkarsak senin için hiçbir anlamı kalmaz?

7. Peki sence sen bunlardan hangisi asla değilsin?

8. Son olarak: Özel bir gücün olsa bunun ne olmasını isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Nevşin Mengü!

Nevşin Mengü!

Sen tıpkı Nevşin Mengü gibi sınırları olan bir dominant kadınsın! Bu yüzden çoğu zaman seni tanımayan kişiler tarafından soğuk ya da sert olarak yargılanabiliyorsun. Bu durum aslında hoşuna da gitmiyor değil senin, çünkü insanların senden korkmasını seviyor ve sana korkularından dolayı saygı duyduklarını düşünüyorsun. Fakat seni yakından tanıyanlar çok iyi biliyorlar ki senin içinde verdiğin tonlarca mücadelen var; kendi içinde unutmaya çalıştığın acıların ve çözmeye çalıştığın sorunların var. Bu yüzden de zaten çok fazla insan yaklaştırmak istemiyorsun hayatına. Bizce çok da iyi yapıyorsun güzel dostumuz! Sende tıpkı Nevşin Mengü dominantlığı ve gücü var, yani gücünün farkına var ve ona göre davran!

Lady Gaga!

Lady Gaga!

Sen tıpkı Lady Gaga gibi son derece sıra dışı bir dominant kadınsın! Giyinişinden tut da kullandığın kelimelere kadar o denli alışılmadık bir insansın ki seni 'kendine has' olarak tanımlamamız hiç de yanlış olmaz. Dominant tarafına gelecek olursak; sen daima eşitlikten yanasın. Güçsüzün ezildiği, haksızın hükmünün sürdüğü ve sırf farklılıklarından dolayı insanların yargılandığı bir dünya senin için korkunç bir yer. Bu yüzden elinden geldiğince bu tür konularda hep sesini çıkarıp adaletin savunucusu oluyor ve belki de çevrendeki birçok kişiyi de bu tutumlarınla etkileyip senin gibi olmaya yönlendiriyorsun. Aynı zamanda oldukça cesur bir insan olduğunu da söyleyebiliriz. Daima doğru olduğun şey uğruna savaşmaya ve kendin olmaya devam et güzel insan, çünkü sen böyle çok özelsin!

Beyonce!

Beyonce!

Sende tıpkı Beyonce gibi adeta kraliçe havasında bir dominantlık var! Neden mi kraliçe dedik? Çünkü yaptığın iş her neyse kendini ona öyle bir adıyor ve ortaya öyle işler çıkarıyorsun ki senden daha iyisini resmen hiç kimse yapamıyor. Yani adeta Beyonce'nin sahneye çıktığı anda yaptığı gibi sen de her başladığın işte 'Bu işin en iyisi benim, izleyin ve benden bir şeyler öğrenin' havası yaratıyorsun. Etrafındakiler de bu durumun son derece farkındalar, hiç şüphen olmasın. Öyle davranmıyorlarsa da bu ya kıskançlıklarından ya da senden çekiniyor olmalarından kaynaklanıyordur. Dememiz o ki güzel dostumuz, girdiğin her işe kalbini ve tutkunu sonuna kadar kattığın için senden daha iyisi de senden dominantı da olmuyor! Seni kendini adamışlığın ve tutkundan dolayı tebrik ediyor ve hayatın boyunca hep başarılı ve mutlu olmanı diliyoruz!

Madonna!

Madonna!

Sen de tıpkı Madonna gibi zamanının çok ötesinde bir dominant kadınsın! Nasıl mı? Mesela Madonna'nın zamanında yaptığı şeyleri düşün, o dönemlerde nasıl yargılandığını, insanların onu nasıl anlamadığını fakat şu anda ne kadar büyük bir star olduğunu! İşte sen de tıpkı onun gibi zamanının çok ötesinde bir algıya ve düşünce yapısına sahipsin. Bu yüzden çoğu zaman aklına gelen fikirlerin yeterince ilgi görmediğini düşünebilirsin, ama bunun nedeni o fikirlerin yeterince iyi olmaması değil; aksine, o fikirler yaşadığın dönem için o kadar ileri ki çoğu insanın onları algılayabilecek bilgi birikimi ve zekasının olmaması! Bu yüzden sakın kendini küçümseme güzel dostumuz, inandığın şeyler uğruna savaş ve muhteşem olmaya devam et!

Dilberay!

Dilberay!

Sen de tıpkı Dilberay gibi son derece kendine has ve sert bir dominant kadınsın! Kendine has dedik ya, nasıl oluyor o dersen hemen şöyle açıklayalım: Senin bir kere çok ilginç bir karakterin var, dönemin gerektirdiklerine göre değil de kendi geleneksel kurallarına göre yaşamayı tercih ediyorsun daima. Sana ters olan hareketler gördüğünde de lafını hiç sakınmadan söylüyor, tabir yerindeyse sana yamuk yapanı mahvediyorsun! Bu yüzden de çoğu zaman çoğu yerde senin lafının üstüne laf söyleyen çok çıkmaz, çıkamaz! Fakat şu da bir gerçek ki seni sevenler senden hem korkar hem de seni canından bir parçaymış gibi sever!

Yıldız Tilbe!

Yıldız Tilbe!

Sen aşkın da acının da en derinini yaşamış kadın Yıldız Tilbe kadar tutkulu bir dominant kadınsın! Evet, aşkın da acının da en derinini sen yaşamışsın; bu yüzden de Yıldız Tilbe'nin şarkılarında anlatmak istediği şeyleri çoğu insan yüzeysel bir şekilde algılasa da sen onların altındaki en derin anlamları bile yakalayabiliyorsun. Diğer yandan, o kadar güçlü bir kadınsın ki seni yıkabilene aşk olsun! Yeri geliyor yanlış anlaşılıyor, yeri geliyor dışlanıyorsun da; ama o güçlü ve dürüst karakterini yaptığın öyle bir hareketle öyle bir gösteriyorsun ki insanların senden özür dileyesi bile geliyor! Dememiz o ki güzel insan; aşk gibi son derece güçlü ve muhteşem bir duyguyu en derinine kadar yaşayabilen nadir güçlü insanlardan biri olduğun için sana son derece saygı duyuyoruz; sonuçta günümüzde aşk denen şeyi yaşayacak kadar şanslı ve yürekli kaç kişi var ki?

Bülent Ersoy!

Bülent Ersoy!

Sen de tıpkı Bülent Ersoy gibi fevkaladenin fevkinde bir dominant kadınsın! Bir kere inanılmaz cesursun! Kimsenin tek bir laf bile edemeyeceği konularda bile konuşmayı bırak, harekete geçip gerekirse uğrunda savaşacak kadar hem de! Diğer yandan son derece dobrasın, lafını hiç sakınmadan dobra dobra söyler kimseden de çekinmezsin. Şöyle de bir gerçek var ki sen çoğu zaman inanılmaz sert durduğun için çevrendekilerin senden korkmasına sebep olmuyor değilsin; fakat sevdiklerine karşı da o kadar yufka yürekli ve merhametlisin ki içinde gerçek bir anne yattığını söylemezsek olmaz! Sen her şeyinle fevkalade bir insansın güzel dostumuz!

Frida Kahlo!

Frida Kahlo!

Sen de tıpkı Frida Kahlo gibi gerçek bir sanat aşığı bir dominant kadınsın! Sanata dair her konuda ağırlığını koyup diğer herkese göre dominant olmayı her seferinde başarabiliyorsun. Bunun nedeni elbette dediğimiz gibi, gerçek bir sanat aşığı olman. Hayattan neyi çıkarsak senin için hiçbir anlamı kalmaz desek bize hiç kuşkusuz 'sanat' diyecek kadar hem de! Çünkü sana senin için sadece bir uğraş değil; aynı zamanda hayatın kargaşasından ve kendi dertlerinden uzaklaşman için bir kurtarıcı. Ne zaman moralin bozulsa elinin bir kitaba, kağıda ya da kulaklıklarına gitmesi bu yüzden. Sen eşsiz bir insansın, tıpkı Frida Kahlo gibi; bunu sakın unutma ve kendini sakın küçümseme!

Demet Akalın!

Demet Akalın!

Sen de tıpkı Demet Akalın gibi kadın gibi kadın, net bir dominant kadınsın! Bir kere sen her daim doğalsın; kimsenin yanında onları etkilemek için yapmacık hareketlere girişme ihtiyacı duymaz, asla seni sevsinler diye kendini değiştirmeye kalkmazsın. Neysen osun yanı, daima da öyle kalacaksın! Diğer yandan sen gerçekten harbi bir kadınsın: Verdiğin her sözün arkasında daima durur, kimseye yamuk yapmazsın! Etrafında da daima böyle insanlar bulundurmaya dikkat edersin. Yalnız şöyle bir gerçek var ki; etrafında ne kadar çok insan olursa olsun daima en dominant ve hatta lider hep sensin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1104
521
335
230
145
101
79
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kübra

Demet Akalın! Beyonce varken üzdü bu

Sen tıpkı Nevşin Mengü gibi sınırları olan bir dominant kadınsın! Bu yüzden çoğu zaman seni tanımayan kişiler tarafından soğuk ya da sert olarak yargılanabil... Devamını Gör

Ziyadin Çakır

Bülent Ersoy!--Tek ben mi çıktım hadi yağdırın :)