Görüş Bildir
Haberler
Hangi Burçla Toksik İlişki Yaşayacağını Söylüyoruz

Hangi Burçla Toksik İlişki Yaşayacağını Söylüyoruz

Sena Erdoğdu
29.11.2021 - 11:17 Son Güncelleme: 29.11.2021 - 12:56

Enerjimizden veya kimyamızın tutmamasından dolayı bazı insanlarla aslında hem çok iyi anlaşıp hem de çok tartışabiliyoruz. Sevgimizden şüphe duymasak da yaşanılan problemler bazen bize psikolojik anlamda zarar verebiliyor. Bu test hangi burçla toksik ilişki yaşayabileceğini söylüyor.

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Asla yanında bulunmayacak karakter hangisi?

4. Sence bir ilişkiyi ilişki yapan şey nedir?

4. Sence bir ilişkiyi ilişki yapan şey nedir?

5. İki yolun var. Seç birini.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu durumlardan hangisi seni çileden çıkartır?

7. Diyelim ki sevgilinden ayrılacaksın. Bunu nasıl yaparsın?

7. Diyelim ki sevgilinden ayrılacaksın. Bunu nasıl yaparsın?

8. Son olarak bu çiftlerden hangisi idolün olabilir?

Oğlak...

Sen Oğlak burcuyla toksik bir ilişki yaşayabilirsin. Sen ilişkilerde önemsenmek ve bunu hissetmek istiyorsun. Eğer Oğlak burcuna aşık olursan bu pek mümkün olmayabilir. Çünkü Oğlak burçları daha iş odaklı ve öncelikleri her zaman farklı olan kişilerdir. Belki sonsuz severler ama bunu göstermeyi pek beceremezler. Senin isteklerini ve bir ilişkiden beklentini karşılayabilecek bir burç değildir. Sürekli tartışmalı ve bir küs bir barışık şekilde ilerleyen ilişkilerden hiç hoşlanmasan da herkesin hayatta bir kere başına gelen bu toksik ilişkiyi sen Oğlak burcuyla yaşayabilirsin. Her ne kadar kavga etseniz de birbirinizden kopamaz ve gün sonunda yine onu görmek isteyebilirsin. Senin zor bağ kuran ama bağ kurduktan sonra da zor vazgeçen biri olduğunu varsayarsak, ne Oğlak burcundan vazgeçebilir ne de onunla yapabilirsin. Oğlak burçlarından uzak durman gerektiğini biz şimdiden söyleyelim.

İkizler...

Hepimizin başına geldiği gibi senin de başına gelmesi muhtemel olan toksik ilişkini tabii ki bir İkizler burcu ile yaşayabilirsin. Her ne kadar duyguları dengesiz olsa da o aşkın ilk zamanlarında sana bir prens/prenses muamelesi yapan, ayaklarını yerden kesen ama zaman geçtikçe o günleri mumla aradığın İkizler burcundan daha toksik bir ilişki çıkamazdı. Gözü çoğu zaman dışarda olsa da uzun ilişki insanı olan İkizler burcuyla anlaşmak oldukça zordur. Bir ilişki için yıllarını verebilir ama o ilişkiyi bir de karşı taraftan dinleyin. Çünkü ilişkinin cefasını karşısındaki kişi çekmiştir. Sıradan olmamak veya ilişkinin heyecanını kaçırmamak için elinden geleni yapmaya çalışan kişi, İkizler burcunu elinde tutmak için de her şeyi yapar. Bunun nedeni İkizler burcunun barındırdığı şeytan tüyüdür. Eğlencesi, sohbeti ve cazibesi ile İkizler burcu karşısındaki insanı çok etkiler. Sen sen ol İkizler burcu ile ilişkiye başlayacaksan tekrar düşün. Uzun ama zorlu bir yol seni bekliyor olabilir.

Yengeç...

Senin toksik ilişki yaşayabileceğin burç Yengeç. Ahh şu Yengeçler sevgileri ile insanın gözünü kör ederler. Aşk ve sevgi duygularını çok güçlü yaşayan Yengeç burcu karşısındakine o kadar fazla sevgi gösterir ki insana 'rüyada mıyım?' diye sordurtur. Her şey güzel giderken peki Yengeç burcu ne olurda toksikleşir? Sahiplenici, asla sevdiklerini paylaşmayı sevmeyen Yengeç burcu çabuk kendini ele verir. Küçük kıskançlıklar ile başlayan her şey zamanla büyür ve çekilmez bir hal alır. Gün geçtikçe sevginin yetmediğini gösterir. Çünkü yaşanılan kıskançlıklar ileri boyuttadır. Tabii ki insanlar sevdiklerini kıskanabilir ama bunu abartmadan, hem kendine hem de karşısındaki insana zarar vermeyecek şekilde ve boyutta olmalıdır. Her şeyin fazlası zarar diye boşuna dememişler. Bütün duygularını uçlarda yaşayan Yengeç burcu için 'artık kıskanma' demek ne kadar mantıksızsa karşısındaki insanın özgürlüğüne çok düşkün olması da o kadar mantıksız olur. Bu nedenle sen Yengeçlere uğramadan yoluna devam etmelisin.

Başak...

Senin toksik ilişki yaşayacağın burç Başak. Mükemmeliyetçi Başaklara mükemmel gözükmek hiç de kolay değil. Zaten zor bağlanan ve bağlandığını da bir daha zor bırakan Başak burcu, adeta toksik ilişki için dünyaya gelmiş. İlişki başlayana kadar her şeyi en ince ayrıntısına kadar tartan ve kendine en uygunu arayan Başak burcu, bulduktan sonra her şeyin güzel gideceğini sanar. Zamanla artık her şey daha fazla gözüne batmaya başlar. Sadece aşk ilişkilerinde değil bütün ilişkilerinde zor olan Başak burcunun arkadaşı olmak da sabır ister. Her ince ayrıntıda boğulabilir. İşler istediği gibi gitmeyince, istediği gibi olması için sonuna kadar zorlar. inatçı kişiliği ile ilişkilerinde her zaman bir tartışmaya neden olan Başak burcu, baskın karakteri nedeniyle de hem kendini hem etrafını yorar. Ama bu onu o yapan en büyük özelliktir. Eğer bir Başak burcuna aşıksanız buna katlanmak zorundasınızdır. Birinden vazgeçmesi zor olan Başak burcundan vazgeçmek de hiç kolay değildir. Çünkü artık hayatının kontrolünü ona devretmiş olursunuz ve onsuz nasıl yapılır bilemezsiniz.

Balık...

Senin toksik ilişki yaşayacağın burç Balık. Kararsız, aklı bir karış hava da ve hayallerinde kaybolan Balıkları gerçek hayata adapte etmek çok zordur. Onlar pek ne istediklerini bilmezler. Bir şeye yönelirken akılları bir diğer şeyde kalır. Her ne kadar aşk insanı olarak anılsalar da her zaman mantıkları da devrededir. Eğer kör kütük aşık değillerse bilin ki Balık burcu sizin statü, karakter, aile, arkadaşlar kısaca her şeyinizi gözden geçirmiştir. Eğer bu kriterler mevcutsa o zaman sizinle bir ilişki içerisinde olabilir. Ama sanmayın ki ilişki başladı diye Balık burcu cepte... Hiç değildir. Canının istemediği bir şey olduğunda veya artık memnun olmadığında çok da bağlanmadan o ilişkiden uzaklaşır. Aslında Balık burcunun birine bağlanması için çok da bir zaman gerekmez. Ama o zamana kadar elde tutulması da zordur. İlişki başlayana kadar zorlayan ama daha sonrasında karşısındakini mutlu etmek için elinden geleni yapan Balık burcu, aslında sadece ilişkinin en başında toksiktir. Bu arada sürekli ağladığını da unutmadan söyleyelim. Tabii karar yine sana kalmış...

Boğa...

Senin toksik ilişki yaşayacağın burç Boğa burcu. Sadıklığıyla tanıdığımız Boğa burcu aslında ilişki için güzel bir burçtur ama fazla bağlıdır. Sevdiği kişi hep yanında bulunsun ve bir an onu yalnız bırakmasın ister. Bu özelliği ile de çoğu kişiyi ilişki başlamadan kaçırır. Sen ki biraz özgür alanına düşkün birisin. Sağlıklı ilişkinin böyle olduğunu düşünüyorsun. Kendine vakit ayıramadığın ve arkadaşlarını unuttuğun, tek başına bir şey yapmanın keyfini çıkartamadığın bir ilişki de olmak istemezsin. Bu nedenle de Boğa burcu toksik ilişki yaşamak için oldukça uygun bir burç. istemsizce karşısındaki insanı sürekli görmek isteyen, bütün planları beraber yapmak isteyen Boğa burcuna da çok fazla kızmayalım. Ama senin için uygun olmadığı da bir gerçek. Sen en iyisi Yay gibi özgürlüğüne düşkün ve her an eğlenen bir burcu tarih et. Tabi tartışmaktan zevk alıyorsan Boğa burcu ile de çalkantılı bir ilişkiye sahip olabilirsin. Tercih senin!😉

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
14
7
3
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?