Görüş Bildir
Haberler
Hangi BTS Üyesisin?

etiket Hangi BTS Üyesisin?

Dünyanın dört bir yanından ve her yaş grubundan hayranlar edinmeyi başaran K-pop grubu BTS'i duymayan kalmadı malum. Onlar yalnızca dansları ve müzikleriyle değil, iyilik dolu kalpleriyle de yediden yetmişe herkesin sevgisini kazanmış bir grup... 

Peki, sen bir ARMY olarak bu grubun hangi üyesi olduğunu hiç merak ettin mi? Eğer öyleyse seni hemen testimize doğru alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bize cinsiyetini söyle bakalım.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. "Ben bunun suyunu, toprağını eksik etmem. Tüm sevgimle besler, büyütürüm." dediğin bir bitki seç bakalım.

4. Arkadaş grubunun içinde kendini nasıl tanımlarsın?

5. Çok zor bir seçim ama bu BTS şarkılarından hangisi favorin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki, bu elementlerden birini seçecek olsan?

7. Boş zamanlarında bunlardan hangisini yapmayı tercih edersin?

8. Bu doğaüstü yaratıklardan hangisini seçmeni istesek?

9. Kendinden önce başkalarını mı düşünürsün?

10. Ve geldik son soruya... Kendine bir hayat mottosu seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu testler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Jin!

Tıpkı Jin gibi tuhaf ve bir o kadar da eğlencelisin. Yemeğe de biraz ilgin var sanıyorum ya da ara sıra yeteneklerinle herkesi gölgede bırakmak istiyorsun kim bilir? Ama ne yaparsan yap, bir numara olmak gibi bir özelliğin var. Ee baştan ayağa yetenekli olmak böyle bir şey, ne yaparsın!

Rap Monster!

Tıpkı BTS'in lideri gibi sen de cesur ve takdir edilesi birisin. Söz konusu hayallerin olduğunda kararlılıkla onların peşinden gidiyorsun. Başarının durduk yere önüne serilmeyeceğinin farkındasın ve bunun için çok çalışıyorsun. Ama arkadaşlarının yanında sorumlulukları bir kenara bırakıp komik ve eğlenceli birine dönüşüyorsun.

Suga!

Tıpkı Suga gibi azıcık çekingen ve çokça iyi niyetlisin. Herkesten daha çok düşünüyor ve kimsenin kararlarını yargılamasına izin vermiyorsun. Özünde çok duyarlı ve sevgi dolusun, sevdiklerin için yapamayacağın fedakarlık yok.

J-Hope!

Tıpkı J-Hope gibi tam bir gün ışığı ve kahkaha şölenisin. Yaşadığın hayat seni mutlu ediyor ve çevrendeki insanların da her zaman enerjisini yükseltiyorsun. Bu enerjini korumaya devam et, dünyanın senin gibi insanlara ihtiyacı var.

Jimin!

Tıpkı Jimin gibi dışa dönük ve içtensin. Sevdiklerin söz konusu olduğunda masum bir kedi yavrusundan vahşi bir kaplana dönüşebilirsin. Sürekli pozitif olduğun için insanlar seninle vakit geçirmeyi çok seviyorlar. Üstelik iyilik dolu kalbin ve sonsuz nezaketin de cabası!

V!

Tıpkı V gibi sen de tam bir çılgınsın. Sürekli neşeli ve enerjiksin, etrafındakilerle uğraşmayı ve onları kızdırmayı seviyorsun. Ayrıca çoğu zaman başkalarının cesaret edemeyeceği işlere kalkışıyorsun. İşte tam da bu yüzden çok seviliyorsun ya!

Jungkook!

Tıpkı BTS'in maknae'si gibi sen de tam bir minik kelebeksin. Çalışkansın, saygılısın ve azıcık da baş belasısın. Biraz utangaç görünüyor olabilirsin ama aslında dışa dönük ve eğlencelisin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11560
8034
2810
765
602
420
393
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?