Görüş Bildir
Haberler
Hangi Bilgisayar Oyunu Karakterisin?

etiket Hangi Bilgisayar Oyunu Karakterisin?

Efe Çağlayan
07.03.2016 - 17:22 Son Güncelleme: 29.09.2018 - 19:14

Dünyanın en keyifli şeylerinden biri oyun oynamaktır! Seviyeleri atlarken, amacı gerçekleştirmeye çalışırken zamanın nasıl geçtiğini anlamayız. Bazı karakterleri çok severiz, bazılarına fazlaca bağlanırız.

Acaba sen bu oyun karakterlerinden hangisisin? Öğrenmek için haydi teste.  😊

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Bir de yaşını öğrenelim!

3. Nasıl bir karaktere sahipsin?

4. Bir renk seç 🌈

5. Ne sıklıkla bilgisiyar oyunu oynuyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ya mobil oyunlar? Mobil oyun oynar mısın?

7. Peki mobil uygulamalara veya oyunlara para harcamak gibi bir alışkanlığın var mı?

8. Dünya, Uzaylıların istilasına uğradı savunmak için yanına hangi silahı alırsın?

9. Ne kadar iyi oyuncu olduğunu puanla!

10. En çok hangi tür filmleri seversiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Son olarak hangi çağda yaşamak isterdin?

12. Peki senin için takım oyunu mu önemli bireysel başarı mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Lara Croft!

Lara Croft!

Tomb Raider serisinin sevilen karakteri gibi ateşli, karizmatik ve bir o kadar da tehlikelisin!  O gözler, o bakışlar ve o ihtişam...   Seni anlatmaya sanıyoruz ki sözcükler yetmeyecektir. Takım oyunlarından çok bireysel oyunları seversin. Her zorluğu tek başına aşabilecek gücün var. Bu özelliklerin ile güçlü bir kadın imajı yaratıyorsun. Helal sana!

“Eskiden kendine yeterince saygısı olan herkes bir anıt mezar inşa ederdi. Bugünse kimse bunla uğraşmıyor”

Tommy Vercetti!

Tommy Vercetti!

GTA serisinin gözbebeği Tommy Vercetti'sin! Oyun dünyasının en karizma karakterlerinden birisin. Yeri geldiğinde zor durumdaki bir bayanı Malibu’ya bırakan, yeri geldiğinde ise Malibu’da katliam yapan koca yürekli Tommy Vercetti gibi adam gibi adamsın! Güçlü bir yapın var, zorluklar senin için vız gelir. Helal sana!

”Artık güneyle ilişkimiz kalmadı Ken, artık Liberty City mafyalarıyla ilişkimiz kalmadı. Kuzey’deki en iyi organizasyon haline geldik”

Super Mario Bros!

Super Mario Bros!

Super Mario nasıl prensesi olan Prenses Peach'i kurtarmaya çalışıyorsa, sen de sevdiklerin için her şeyi yaparsın! Her türlü zorluğa rağmen önüne çıkan engelleri bir bir aşarsın. Senin için amaç, araçtan önemlidir. Hep başarılı olmaya çalışırsın ve çoğu zamanda bunda başarılı olursun! Hata yapmamak üzere yaratılmış gibi davranıyorsun. Kusursuz olmak için çabalıyorsun. Bravo sana!

Ezio Auditore da Firenze!

Ezio Auditore da Firenze!

Assassin's Creed oyununda herkesin kabul ettiği gibi en efsane ve karizmatik oyun karakterisin. Gençliğin, yaşlılığın fark etmeksizin her türlü karizmatiksin! Önüne çıkan engelleri tek tek aşarsın. Asil duruşun ve zerafetin sana getirdiği artı puanlar seni hep gözde bir insan yapıyor! Bravo sana!

'Hiçbir şey muğlak değil, her şey mümkün.' ya da 'Hiçbir şey doğru değil, her şeye izin var.'

Gordon Freeman!

Gordon Freeman!

Half Life oyununda yeşil gözlü ve karizmatik profesör Gordon Freeman gibi hafızalarımızdan kazınmayacak bir karaktere sahipsin. Her zaman sende sadece A planı yoktur; zor zamanlar ve aksi durumlar için de bir B planın mutlaka vardır. Bu yüzden başaramayacağın iş de yoktur! Helal sana!

Lightning!

Lightning!

Final Fantasy'nin güzeli Lightning'sin. Onun kadar güzel, güçlü ve çekicisin. Zorluklar senin için dert değil. Hepsiyle başa çıkabilecek stratejilerin var. Arkadaşların hep senin güçlü bir yapın olduğunu söyler haklılar da ama içindeki duygusallığı çok azı görebiliyor. Zarif, narin ve asilsin adeta bir kuğu gibi! Bravo sana!

Pac Man!

Pac Man!

Pac Man'sin! Yoluna çıkan engeller seni telaşa sokmaz, motivasyonunu arttırır. O kadar hızlı düşünen bir yapın var ki zorlukların üstesinden gelmek senin için çocuk oyuncağına dönüyor. Karşına çıkan engelleri alt etmekte senin gibisi yok. Helal olsun sana!

Ahri!

Ahri!

Dünyaca ünlü oyun  League Of Legends'ın kadın karakteri Ahri'sin! Kendi gücünle ahlâkın arasında sıkışıp kalmış bir şampiyonsun! Güzelliğin, hareketliliğin ve tatlılığınla çok canlar yakarsın! Bir tilki gibi kurnazsın! Ama bunu kötü anlamda kullanmıyorsun. Bravo sana!

Sub Zero!

Sub Zero!

Mortal Kombat'ın güçlü karakteri Sub Zero'sun! Tanıştığın insanlar ilk olarak soğuk olduğunu iddia edebilir ama tanıdıkça senin ne kadar sıcak olduğunu anlarlar. Karakterini belli etmemek için bir maske altına saklanmayı seversin. Kanında hafiften manyaklık da vardır! Bunların hepsi seni güçlü bir insan haline getiriyor. Helal sana!

Chun-Li!

Chun-Li!

Street Fighter'ın gülü Chun-Li'sin! Çince de bahar anlamına gelen Chun-Li gibi sende bahar gibisin! Onun gibi meyve ve çikolatadan hoşlanırsın. Hiperaktiviten yüksek yerinde duramazsın. Kendi başına ayakta durabilen güçlü bir kadınsın! Zorluk nedir bilmezsin. Bravo sana!

'Ben Dünyadaki en güçlü kadınım!'

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3905
1206
935
929
456
327
319
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Devrim Yılmaz

paralel evren diye bi çağ mı var lan...

Pasif Kullanıcı

Oha lan kadın karakterlerde kim var diye bi baktım sonuç Mario. Yoksa...

Ahmet Nuri

hiç bilmediğim bir karakter çıktım :I