Görüş Bildir
Haberler
Hangi Besin Grubu Seni Tanımlıyor?

Hangi Besin Grubu Seni Tanımlıyor?

Nisanur Gölen
19.11.2023 - 10:01

Selamlar 😉 Hangi besin grubuna aitsin? Hangi besin grubu seni tanımlıyor öğrenmek ister misin? O halde 👇

Haydi Testee!!!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Boş zamanını nasıl geçiriyorsun?

2. Şu anda buzdolabında en çok neyin olmasını isterdin?

3. Bu besinlerden hangisini henüz denemedin?

4. Bir Dünya mutfağı seç.

5. Bir mutfak eşyası seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kahvaltıda olmazsa olmazın ne?

7. Gün içinde en çok hangisini tüketiyorsun?

8. Bu lezzetlerden hangisine daha yakın hissediyorsun?

9. Bunlardan hangisinin etini tercih edersin?

10. Son olarak sence sağlıklı besleniyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Süt ve Süt Ürünleri Grubu🥛

Süt ve Süt Ürünleri Grubu🥛

Eğer sen bir besin grubuna dönüşme şansın olsaydı, hiç şüphesiz süt ve süt ürünleri grubunu seçerdin. Neden mi? Çünkü sen, klasik ve doğal lezzetlerin peşinde koşan, modern dünyanın karmaşasında bile sade güzellikleri bulabilen bir insansın. Süt ve süt ürünleri, tam da senin bu özelliğini yansıtıyor.

Tıpkı sütün berrak ve saf oluşu gibi, senin de kalbin pamuk gibi beyaz, tertemiz. İçinde kötülüğe yer yok, tıpkı sütün içinde zararlı herhangi bir madde bulunmayışı gibi. Senin kalbin, sütün saflığından daha saf bile olabilir.

Ve tıpkı sütün, herkesin damak zevkine hitap eden çeşitli ürünler sunabilmesi gibi, sen de herkesle iyi geçinebilen, sevilen bir insansın. İster peynir, ister yoğurt, isterse kaymak... Süt, her haliyle lezzetli. Sen de her haliyle sevilesi bir insansın.

Et ve Et Ürünleri Grubu 🥩

Et ve Et Ürünleri Grubu 🥩

Eğer sen bir besin grubuna dönüşseydin, kesinlikle et ve et ürünleri olurdun. İlk bakışta belki biraz sert ve ciddi görünebilirsin, tıpkı bir biftek gibi. Ancak insanlar seninle zaman geçirdikçe, senin aslında ne kadar eğlenceli ve enerjik olduğunu fark ederler. Seninle vakit geçirmek, bir barbekü partisinde lezzetli bir et yemek gibi keyifli ve doyurucu.

Sabır konusunda ise adeta bir efsanesin. Sabırlı olman, bir taşın yıllar boyunca suyun altında kalıp şekil almasına benziyor. Her türlü zorluğa karşı direnç gösteriyorsun ve bu senin en güçlü yanların arasında.

İnsanlara yardım etme konusunda ise senin adeta bir süper kahraman olduğunu söyleyebiliriz. İnsanların zor durumlarında, onlara yardım etmek için orada olman, bir aşçının mutfakta eti pişirirken ona yardım etmesi gibi. Seninle birlikte olmak, insanlara güven ve rahatlık hissi veriyor.

Sebze- Meyve Grubu 🥳

Sebze- Meyve Grubu 🥳

Eğer sen bir besin grubu olsaydın, kesinlikle sebze meyve grubu olurdun! Çünkü senin gibi çok yönlü, renkli ve enerji dolu bir kişiliğe sahip başka bir grup yok. Seninle aynı masada olmak, taze ve doğal bir sebze meyve tabağına bakmak gibi.

Sıcakkanlılık ve paylaşımcılık senin en belirgin özelliklerin. Tıpkı bir sebze meyve tabağının herkesle paylaşılan bir lezzet olması gibi, sen de herkesle dostluğunu ve sevgini paylaşıyorsun. İnsanların yanında olmayı seviyorsun ve onlara enerji veriyorsun.

Sevimlilik konusunda da bir meyvenin tatlılığına rakipsin. Seninle tanışan herkes, senin bu tatlı ve sevimli yanına hemen hayran kalıyor. Enerjin ve canlılığınla her ortamı aydınlatıyorsun.

Ortamların aranan yüzü olman da hiç şaşırtıcı ıpkı bir sepet dolusu taze meyvenin herkesin dikkatini çekiyor, herkesin seni aramasını sağlıyor. İşte bu yüzden, eğer bir besin grubu olsaydın, kesinlikle sebze meyve grubu olurdun!

Tahıl Grubu 🥳

Tahıl Grubu 🥳

Eğer sen bir besin grubu olsaydın, kesinlikle tahıl grubu olurdun. İnsanların hayatında ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu düşünsene! Her sabah kalktığında, kahvaltıda bir dilim ekmek, öğle yemeğinde bir tabak makarna, akşam yemeğinde ise bir porsiyon pilav... İşte bu senin hayatımızdaki yerin. Sensiz bir hayatın ne kadar sıkıcı ve monoton olacağını düşünmek bile istemeyiz.

Senin kişiliğin de tahıllar gibi dengeli ve düşünceli. Doğallığın, tıpkı tahılların saf ve doğal oluşu gibi, senin için de son derece önemli. Seninle geçirilen zaman, tıpkı tahılların insan vücuduna sağladığı enerji gibi, bize de enerji veriyor.

Farklı ortamlara uyum sağlama konusunda da tahıllar gibi mükemmelsin. Nasıl ki tahıllar her türlü yemeğe uyum sağlayabiliyorsa, sen de her türlü ortama kolayca adapte olabiliyorsun. Yaratıcılığın ve çok yönlü karakterin,  hayatın her alanında kendini gösteriyor. Işıldamaya devam et 😉

Ayrıca diğer test içeriklerimiz için 👇👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
38
9
6
4
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın