Görüş Bildir
Haberler
Hande Erçel’den Demet Özdemir Açıklamaları Geldi! Kıskançlık İddialarına Cevap...

Hande Erçel’den Demet Özdemir Açıklamaları Geldi! Kıskançlık İddialarına Cevap...

Hande Erçel ve Demet Özdemir gündemde yer almaya devam ediyor. Demet Özdemir ile Hande Erçel arasında kıskançlık krizi yaşandığı iddiaları geçtiğimiz günlerde magazin gündemini sarsmıştı. Aynı ajansa bağlı olan başarılı oyunculardan Özdemir'in Hande Erçel'e daha çok dizi teklifi gittiği için kriz çıkardığı haberleri yayılmıştı. Yakın arkadaşı Burcu Özberk ile Beyoğlu'nda objektiflere takılan Erçel'den ilk açıklama geldi. İşte Hande Erçel'den gelen açıklamalar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aynı menajerlik şirketine bağlı olduğu Demet Özdemir ile aralarının açıldığı konuşulan Hande Erçel, yakın arkadaşı Burcu Özberk'le Beyoğlu'nda görüntülendi. Dijital platformda yayınlanması beklenen yeni projesiyle ilgili konuşan Erçel, 'Henüz konuşma aşamasında her şey, net bir şey olursa söyleriz. Ben de bilmiyorum, kısmet' ifadelerini kullandı.

"Öyle Bir Şey Olabilir Mi!"

"Öyle Bir Şey Olabilir Mi!"

Muhabirlerin kendisine sorduğu soruları yanıtlayan güzel oyuncu Hande Erçel, meslektaşı Demet Özdemir'in kendisini Instagram'da takipten çıkmasıyla alakalı sorulara da yanıt verdi.

Özdemir'in daha çok dizi teklifi alması sebebiyle Erçel'i sosyal medyadan kıskançlık yüzünden sildiği konuşuluyordu. Hakkında çıkan iddialara yanıt veren ünlü oyuncu, 'Öyle bir şey olabilir mi!' açıklaması ile söz konusu haberleri yalanladı..

Kerem Bürsin Soruları Yanıtsız Kaldı!

Kerem Bürsin Soruları Yanıtsız Kaldı!

28 yaşındaki başarılı oyuncu Gamze Erçel, ablası Gamze Erçel’in doğum günü kutlamasında olmayan sevgilisi Kerem Bürsin ile ayrıldığı iddialarını ise cevapsız bıraktı.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın