Görüş Bildir
Haberler
Hamileyken Ölen Bir Kadın, Kabirde Doğum Yapmış: Genç Bir Mezarcının Anlattığı Tüyler Ürpertici Detaylar

Hamileyken Ölen Bir Kadın, Kabirde Doğum Yapmış: Genç Bir Mezarcının Anlattığı Tüyler Ürpertici Detaylar

22.10.2022 - 07:18

Nerdeyse herkes için korkutucu olan mezarlığa cenaze töreni için gidilir genellikle. Özellikle geceleri mezarlığa gitmek, cesur insanların bile defalarca düşüneceği bir eylem. Birçok kişinin korktuğu bu yerde çalışan mezarlık görevlisi Bayram Kaya, arkadaşları ve kendisinin başından geçen esrarengiz ve ürkütücü anlarını katıldığı programlarda anlatmış. Gelin, onun anlattığı korkunç ve dehşete düşüren bu olaylara birlikte göz atalım. Hazırsanız başlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zombi hikâyelerine taş çıkaran dirilen ölüler.

Zombi hikâyelerine taş çıkaran dirilen ölüler.

Zombi temalı hikâyeleri ya da yapımları hemen herkes iyi bilir. Şimdi anlatacağımız olay, zombi hikâyelerine taş çıkaracak türden. Bayram Kaya'nın anlattığına göre mezarlığa yıkanıp kefenlenmek üzere bir cenaze getiriliyor. Fakat cenazenin bulunduğu odadan bir süre sonra çığlıklar duyuluyor. Neler olduğunu anlamak üzere içeri giren genç mezarcı, kefenlenmek üzere olan adamın hayata geri döndüğüne şahit oluyor. Böylece tabutla gelen cenaze, yürüyerek hatta tabiri caizse dirilerek oradan ayrılıyor.

Mezarda bile rahat vermeyen büyüler ve büyücüler.

Mezarda bile rahat vermeyen büyüler ve büyücüler.

Kimi mezarların içinden büyü çıktığına inanır mısınız? Bayram Kaya; bez, hamur, ağaç ve metal gibi çeşitli materyalden oluşan birçok büyü ile karşılaşmış. Mumdan yapılmış büyülerde surat kısmına yapıştırılmış fotoğraflar yer alıyormuş. Bunun haricinde temsilî olarak ellerin ve ayakların zincirle bağlandığı, boyunlarına ip dolanan, iğne batırılan büyülerle de karşılaşmış mezarlık görevlisi. Örneğin, bir gün açtıkları bir mezardan insan şekli verilmiş mumdan bir heykel çıkmış. Bu heykelin boynuna zincir bağlanıp kilit takılmış. Mezarcılar, buldukları bu büyüleri hocalara götürüp büyüyü bozmalarını rica ediyorlarmış.

Kış kış cinler kış kış, yallah cinler yallah.

Kış kış cinler kış kış, yallah cinler yallah.

Mezarlık görevlileri, gece geç saatlerde mezarları sularlarken farklı bir cisimle karşılaştıklarını belirtiyor. Onların anlattıklarına göre bu varlığın saçları; upuzun, kıvırcık ve karmakarışıkmış. Kalçasına kadar inen bu saçlar, sanki hiç yıkanıp taranmamış gibi görünüyormuş. Ayrıca ayakları ters, topukları ön tarafta ve parmakları arka taraftaymış. Yürüyüşü de çok tuhaf olan bu varlıkla geceleri sık sık karşılaşıyorlarmış.

Ölüyken sakalı uzayan adam.

Ölüyken sakalı uzayan adam.

Sıradaki hikâye, kan donduracak cinsten! Mezarlık görevlisinin anlattığına göre bir zamanlar trafik kazası geçiren baba-oğul, hayatını kaybediyor ve aynı mezara gömülüyor. Birkaç yıl sonra vasiyet üzerine bir yakınları da aynı mezara gömülecekmiş. Mezarlık görevlileri, mezarı açtıklarında ölen babanın sakallarının bembeyaz bir şekilde uzamış olduğunu görmüşler. Gömerken sakalsız olan adam, yıllar sonra sakallı bir şekilde karşılarına çıkmış.

Mezarlıktan duyulan bebek ağlamaları tüyleri ürpertiyor.

Mezarlıktan duyulan bebek ağlamaları tüyleri ürpertiyor.

Tüylerinizi ürpertecek bir olay daha! Hamile bir kadın vefat ettikten sonra defin işlemi için Bayram Kaya'nın çalıştığı mezarlığa getirilmiş. Kadının gömülmesinden birkaç yıl sonra köylüler, mezarlıktan sürekli bebek ağlaması duyduklarını söylemiş. Şikâyet üzerine gerekli izinler alınıp mezar kazılmış. Mezarlık görevlisi gençler, gördükleri karşısında dehşete düşmüş! Hamile kadının bebeğini doğurduğunu görmüşler. Dolayısıyla mezarındaki kadının yanında bir de bebek cesedi varmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üzerinden ateş çıkan mezarlar.

Üzerinden ateş çıkan mezarlar.

Bayram Kaya, bazı geceler sulama yaptıkları sırada kimi mezardan ateş çıktığını görüyormuş. Hatta bir gün, mezarlığın orta yerinden bembeyaz bir ışığın oluştuğunu görmüş. Fakat kimsenin ona inanmayacağını düşündüğü için bunu uzun bir süre sır olarak saklamış.

Toprağın bile kabul etmediği cenaze.

Toprağın bile kabul etmediği cenaze.

Vasiyet üzerine ölen bir adam, annesinin gömüldüğü mezara gömülmek için mezarlığa getiriliyor. Mezarcılar, toprağı kazmaya başlıyorlar fakat toprak çok sert. Zorlukla açtıkları mezar, her seferinde tekrar çöküyor ve çukur sürekli toprak doluyor. Etrafta ağaç olmamasına rağmen mezarın içinden sürekli ağaç kökleri çıkıyor. Saatlerce uğraştıktan sonra mezarı nihayet açabilen mezarlık görevlileri, sanki toprağın adamı mezara kabul etmek istemediğini düşünmüş. 'Seni toprak bile kabul etmeyecek.' dedikleri bu olsa gerek!

İnsan öleceğini hissedebilir mi?

İnsan öleceğini hissedebilir mi?

Bayram Kaya, bir arkadaşının başına gelen bir olayı anlatıyor: Bu kişi arkadaşıyla motorla gezerlerken ufak çaplı birkaç kaza atlatan insanlarla karşılaşmış. Mezarlıkta çalışan kişinin arkadaşı ona başına bir iş geleceğinden korktuğunu dile getirmiş ve daha sonra vedalaşmışlar. Mezarcı genç, evine ulaştıktan yaklaşık 20 dakika sonra arkadaşının motorla kaza yapıp öldüğünü öğrenmiş ve onun defin işlemini kendisi gerçekleşmiş.

Ak sakallı dedeler mezarlığa ziyarete gelirse.

Ak sakallı dedeler mezarlığa ziyarete gelirse.

Neredeyse herkes piyango sonuçlarını söylemeleri için rüyasında ak sakallı dede görmek ister. Fakat bu dedeleri mezarlıkta görmek pek iç açıcı olmayabilir. Bayram Kaya, şimdiye kadar kimseye anlatmadığı o olayı anlatıyor: Mezarlıkta gömülü olan yaşlı birinin ziyaretine gelen üç kişi oldukça farklıymış. Bu kişiler, beyazlar içinde olan ak sakallı ve yaşlı dedelermiş. Geç saatte ziyarete gelen bu dedeler, 5-10 dakika ilahiler okuduktan sonra karanlığın içinde kayboluyorlarmış.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
13
5
4
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Biker Lady

Mezarlıklardan kim korkar,hele en sevdikleri orada yatıyorsa?

Bozkurt

Hamile kadın ölüyor ve karnındaki bebeği almadan öylece gömüyorlar mı? Bu kurgu daha yumuşatılmış bir biçimde dinli imanlı bir televizyon kanalında verilmişti.