Görüş Bildir
Haberler
Kurban Bayramı'nda Koyun Yerine Annesini Kesmiş! İtfaiyecinin Anlattığı Gerçek Cinayetler Kanınızı Donduracak

Kurban Bayramı'nda Koyun Yerine Annesini Kesmiş! İtfaiyecinin Anlattığı Gerçek Cinayetler Kanınızı Donduracak

11.09.2022 - 14:32

İtfaiyeciler, meslek hayatları boyunca birçok olaya tanık oluyor ve birçok zorluk yaşıyor. Güzel kurtuluş hikâyelerine şahit olmanın yanı sıra insanı dehşete düşürecek ölümlere ve cinayetlere de şahit oluyorlar. Tanık olduğu cinayet ve ölümleri anlatan bir itfaiye erinin yaşadıklarını sizler için derledik. Hazırsanız başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Annesini öldüren bir genç.

Annesini öldüren bir genç.

Bir apartmanda komşular, duydukları seslerden dolayı bir sorun olduğunu düşünerek polisi aradı. Polis, yardımcı olması için itfaiyeyi operasyona dahil etti. Eve giren ekip, cinayetin izlerini her yerde gördü ve içeride satırla bir kadını doğrayan birini buldu. Şizofreni hastası bir genç adam, itfaiyecilere Kurban Bayramı için kurban kestiğini söyledi ve ısrarla annesini sordu. Genç, işlediği cinayetten ve annesini öldürdüğünden habersizdi. Israrla annesini sorması nedeniyle polislerden biri onu annesine götüreceğini söyleyip satırı elinden aldı. Ekipler, kadının cesedinin parçalarını tane tane topladı. İtfaiye eri, bunun gibi olayların bedensel yorgunluktan çok ruhsal bir yorgunluğa neden olduğundan bahsetti.

Vahşice öldürülen kadın.

Vahşice öldürülen kadın.

Mersin'de yaşanan bir olayda mahalle sakinleri, haber alamadıkları komşularının evine girmek için itfaiyeden yardım istedi. Kapının dışından ceset kokusu alan ekip, içeri geçmeden önce polise haber verdi. Polis içeri girdiğinde vücudu paramparça olan bir kadın buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk tespite göre maktulun; silah, terzi makası ve bıçak ile yaralandığı öğrenildi. Kapının önünde bekleyenler arasında şüpheli biri olduğunu fark eden polisler, kadının kalp krizinden öldüğünü söyledi. Bunun üzerine katil, ''Öyle ölmüş olamaz!'' diyerek sinir krizi geçirdi. Gözaltına alınan katil, kısa sürede cinayeti itiraf edip mahkemeye sevk edildi.

Cinayet gibi intihar.

Cinayet gibi intihar.

Eşi ile sorunlar yaşayan bir adam, kafa dağıtmak için arkadaşının çalıştığı dükkâna gitti. Beraber içki içmeye başladılar. Genç adamın telefonuna karısının boşanmak istediğine dair bir mesaj geldi. Bunu gören adam, masada gördüğü maket bıçağını alıp kendini tuvalete kilitledi. Arkadaşı ve çevredeki insanlar, kapıyı açmak için çabalasalar da başaramadı. Bunun üzerine itfaiye ekibi devreye girmek zorunda kaldı. Ekip yetiştiğinde adam, çoktan kendi boğazını kesmişti ve kapının altından kanlar geliyordu. Kısa sürede kapı açıldı ve adama müdahale edildi. Yine de adam, sağlık çalışanlarının bütün çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Çatı katındaki evsiz kadın.

Çatı katındaki evsiz kadın.

Bir süredir sokakta yaşayan yaşlı bir kadına mahalle sakinleri, bir apartmanın çatı katında sığınabileceği bir oda yaptı. Kadın uzunca bir süre komşuları ile sakin bir yaşam sürdü. Yaz aylarının gelmesiyle kadının komşuları yayla evlerine çekildi. Uzun süre komşularından haber alamayan mahalleli, kadının evine gitti. Apartmana girince katlanılamayacak kadar ağır bir koku duyan bu kişiler, itfaiyeyi aradı. İtfaiye ekipleri gelir gelmez kapıyı açtı ve kadını ölü buldu. Cesedin üzerini parmak büyüklüğünde kurtlar kaplamıştı. Sıcağın etkisiyle çürümüş olan ceset, dokundukça parçalanıyordu. Kadını ancak battaniyeye sararak çıkarabilen itfaiyecilerin çoğu günlerce yemek yiyemediklerini ya da yiyince kustuklarını söyledi.

Karısını ve çocuğunu yaktı.

Karısını ve çocuğunu yaktı.

Yangın ihbarı alan itfaiyeciler, müdahale etmek için yola koyuldu. Yolda trafik canavarlarının onlara yol vermemesi ve açtıkları yolu kendi çıkarlarına kullanmaları yüzünden yeterince zorluk yaşayan ekip, olay yerine vardığında daha büyük bir zorlukla karşılaştı. Karşılaştıkları olay, sıradan bir yangın değildi. Cani bir adam, karısının ve çocuğunun içinde olduğu evi bilerek yakmıştı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye çalıştığında adam, elindeki balta ve kaldırım taşı ile onlara saldırdı. Olay yerine itfaiyeden sonra yetişen polis ekipleri geç de olsa adama müdahale etti. Bu sırada çaresiz kadın elinde çocuğu ile balkon demirlerine sarılı vaziyetteydi. Kadın ve çocuğu onlara bir zarar gelmeden kurtuldu. Böylece polis ve itfaiye iş birliği korkunç cinayetin önüne geçti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinayet işlemek için 110'u aradı.

Cinayet işlemek için 110'u aradı.

Karısına şiddet gösterdiği gerekçesiyle bir adama uzaklaştırma kararı verildi. Bu karara sinirlenen adamın gözü döndü ve karısını öldürmeye karar verdi. 'Evime giremiyorum.' diyerek 110'u arayıp yardım istedi. Ekip, evin ona ait olup olmadığını öğrenmek için komşularla görüştü. Evin ona ait olduğu tespit edilince itfaiyeciler, kapıyı açmak işin işe koyuldu. O sırada içeriden bir kadın ''Açmayın, beni öldürecek!'' diye bağırmaya başladı. Bunu duyan ekip, polisi çağırdı. Adamın üzerinden bir tabanca ve bıçak çıktı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
5
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın