Görüş Bildir
Haberler
Half-Life 3 Bekleyenlere Valve Şoku! Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyorlar

Half-Life 3 Bekleyenlere Valve Şoku! Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyorlar

Atakan Gümrükçüoğlu
15.10.2022 - 18:05 Son Güncelleme: 24.10.2022 - 18:00

Yeni VR öğeleri ve oyunları, Steam Deck, yeni nesil Steam mobil uygulaması derken gündeme bomba gibi bir haber daha düştü. Kaynaklara göre Valve, yeni bir IP üzerinde çalışıyor olabilir. Neon Prime adı verilen bu IP oyunseverleri heyecanlandırmış durumda. Ama Half-Life 3? Gelmeyecek sanırsak...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni bir evrene kim hayır der?

Yeni bir evrene kim hayır der?

Valve, Steam Deck ile meşgul olur ve daha fazla VR oyunu çıkartır diye düşünürken hepimiz ters köşe olmuş olabiliriz. Neon Prime isminin patentini alan Valve, açıklamaya ise şunları iliştirmiş;

Elektronik oyun yazılımı, video oyun yazılımı, internet üzerinden indirilebilen oyun programları.

İsim çoktan tescillendi bile.

İsim çoktan tescillendi bile.

Bugün gün içerisinde Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi tarafından onaylanan isim, şimdiden teorilerin odağı olmuş durumda. Kimisine göre bu bir yeni VR oyunu, kimisine göre ise Half-Life serisine bağlı bir diğer oyun. Teorilerin önünü almak mümkün değil!

Bizce yeni bir Steam Deck yazılımı geliyor.

Bizce yeni bir Steam Deck yazılımı geliyor.

Evet, teorileri bir kenara bırakırsak bizce bu sadece yeni bir yazılım türü. Çünkü patent üzerinde yer alan 'Elektronik oyun yazılımı, video oyun yazılımı' gibi ibareler bizi oyun dışı bir düşünceye itiyor. Yeni bir Steam Deck yazılımı olabilir, belki hile karşıtı bir program geliştiriliyor olabilir. Yada yenilenen mobil arayüz hakkında farklı yazılımsal bir durum söz konusu olabilir. Bekleyip göreceğiz.

Eğer bu bir oyunsa, ne zaman çıkar?

Eğer bu bir oyunsa, ne zaman çıkar?

Neon Prime esasında yeni bir IP veya mevcut serilerden devam oyunuysa, çıkması epey zaman alacaktır. Valve, yavaş oyun çıkartmayı seven ve az-öz politikası güden bir firma. Patentin yeni alınması ise daha yolun başında olunduğuna dair ipucu olabilir.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın