Görüş Bildir
Haberler
Rise Online World Dünyasında Adım Attığınız Anda Büyüleneceğiniz 8 Mekan

Rise Online World Dünyasında Adım Attığınız Anda Büyüleneceğiniz 8 Mekan

Rise Online World dünyası akıcı oyun mekanikleri, derinlikli hikayesi ve oynarken kazandıran yapısının yanında görselliği ve sanat tasarımı ile de öne çıkıyor. Gelin bu sürprizlerle dolu dünyada ziyaret etmeye doyamayacağınız en dikkat çekici bölgelerden bazılarına bir göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Özgür Bölge Dorion

1. Özgür Bölge Dorion

Rise Online World dünyasına adım atar atmaz sizleri karşılayacak olan Dorion bölgesi bu evrenin kalbinin attığı en ihtişamlı alanlardan. Hem Protean, hem de Lunaskar ırklarının bir arada var oldukları bu bölge ihtişamlı yapıları, barındırdığı sürprizler ve çok daha fazlası ile oyun dünyasına oldukça sağlam bir giriş yapmanızı sağlayacak. Kendinizi zaman zaman farkında dahi olmadan manzara izlerken bulmanız dahi olası!

2. Protean Krallığı

3. Crystal Forrest

3. Crystal Forrest

Kendinizi bambaşka bir dünyaya ışınlanmış gibi hissedeceğiniz Crystal Forrest büyülü güzelliği ile ilk anda sizi kendine hayran bırakacak. Masallardan fırlamış gibi görünen bu bölgenin güzelliğine kendinizi fazla kaptırmayın deriz. Zira peşinizde bir anda gözünü kan bürümüş yaratıklar bulmanız da işten bile değil.

4. Lunaskar Krallığı

5. Bloody Valley

5. Bloody Valley

Adı ile münhasır, Rise Online World'ün bu görselliği ile etkileyici olduğu kadar aynı zamanda içinde bulundurdukları ile de son derece tehlikeli olan bölgesi keşfetmeye açık cesur oyunculara sırlarını döken bölgelerden. Bölgenin hem coğrafi, hem de ırkların ellerinde şekillenen yapısı onu ürkütücü bir güzelliğe büründürüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dark Valley

6. Dark Valley

Güzelliği ile büyülenirken etrafınızdakilere de her daim dikkat etmeniz gereken bir başka bölge ise Dark Valley. İlk ayak bastığınız andan itibaren devasa yapıları ile deyim yerindeyse aklınızı alacak olan bölgeyi oyunu oynarken kesinlikle ziyaret etmenizi öneriyoruz. Hem kim bilir, belki sizi bekleyen sürprizleri de yakalayabilirsiniz!

7. Dungeon

7. Dungeon

Her MMORPG'nin olmazsa olmaz mekanı zindanlara Rise Online World'ün yaklaşımı gerçekten büyüleyici! Alana girdiğiniz ilk andan itibaren güzelliği ile sizi etkisi altına alacak olan bu bölge ardında pek çok tehlike sakladığını da oyuncuya hiç mi hiç fark ettirmeden, başarıyla gizliyor. Kısacası sürpriz unsuru da en az bölgenin kendisi kadar büyük!

8. Turnuva Arenası

8. Turnuva Arenası

Gördüğünüz ve adımınızı ilk attığınız andan itibaren kendinizi içeride antik çağlardan gelen şanlı bir gladyatör gibi hissedeceğiniz bu arena her detayı ile ince ince işlenmiş. Atmosferi ile oyuncuyu anında etkisi altına alan bu yer oyunda kesinlikle ziyaret edilmesi gereken yerlerden, bizden söylemesi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gazanfer türk

Dragon age origins, Fallout 3,4,New Vegas, Skyrim 'de listede olmalıydı bence.