Görüş Bildir
Haberler
Hafta Sonu Şehirden Uzaklaşmak İsteyenlerin Mutlaka Görmesi Gereken İstanbul'un Gizli Hazinesi Olan 6 Köy

Hafta Sonu Şehirden Uzaklaşmak İsteyenlerin Mutlaka Görmesi Gereken İstanbul'un Gizli Hazinesi Olan 6 Köy

Şehirden uzaklaşma hayalini hep kalbinde taşıyan ama çok uzaklaştığında eli ayağı titreyenlere...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Esenceli Köyü

İstanbul’un Şile ilçesine bağlı olan köyde kilometre başına 4.9 kişi düşüyor. Seyrek nüfusa sahip olan Esenceli Köyü; Ömerli’ye 21, Şile merkeze ise 38 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Ömerli Barajı’nın kenarında küçük bir adacık olarak yer alan köy; yeşiliyle, doğasıyla hem kampçıları hem şehirden uzaklaşmak isteyenlere alternatif bir rota oluşturuyor.

2. Yalıköy

Çatalca’ya 50, İstanbul’a ise yaklaşık 100 kilometre uzaklıkta olan Yalıköy, kaostan uzaklaşmak ve kafa dinlemek için harika bir nokta.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Deniziyle ve doğasıyla tam bir hafta sonu kaçamağı destinasyonu...

3. Öğümce Köyü

İstanbul'a 40 kilometre uzaklıkta organik yemekler, mis gibi bir hava ve doğanın birleşimi olan Öğümce…

Doğayla haşır neşir olabileceğiniz, rahat rahat bisiklet sürebileceğiniz, belki bir piknik ile günü taçlandırarak eve mutluluk depolayarak dönebileceğiniz bu köy şehrin içinde sizi şehirden uzaklaştıracak.

4. Çiftalan Köyü

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eyüp Sultan'a 30 kilometre uzaklıkta olan doğal güzelliğiyle filmlere ev sahipliği yapmış Çiftalan Köyü'nü mutlaka görmelisiniz.

Hafta sonu kamp yapabilir bunun yanı sıra Çiftalan Köyü birçok doğa sporunu da yapmanız için de imkan sunuyor. Burada ciğerlerinizin temiz hava dolacağı bir hafta sonu garanti!

5. Kurtdoğmuş Köyü

İstanbul'un Pendik ilçesinde konumlanan Kurtdoğmuş Köyü, sizi Ömerli Barajı'nın kenarında doğa yürüyüşünün tadına vardıracak, spor yapmak için teşvik edecek.

Evet, burası piknikçilik için doğru adres. Manzarasıyla benzersiz bir piknik deneyimi yaşamak mı, ne dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Danamandıra Köyü

Balık tutmak isteyenler aramızdaysa onları da Danamandıra'nın iskelesine davet ediyoruz. Sazlıkların arasında balık tutabilir, stresinizi atabilir, temiz havayla stres seviyenizi minimuma indirebilirsiniz.

İstanbul'un Silivri ilçesine bağlı Danamandıra Köyü, sahip olduğu tabiat parkıyla, eşsiz manzarasıyla mükemmel bir hafta sonu için sizi davet ediyor.

Siz bu hafta sonu nereye gidiyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir👇🏻

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
11
6
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Memet Dayi

Artık o kadar da gizli değil.

Pasif Kullanıcı

yalıköye gidin orada küçük bi motorlu kayıkla sizi bir yere götürsünler kayalıkların arasında havuz gibi deniz meksikadaki hidden beach gibi demeyimde onu k... Devamını Gör