Görüş Bildir
Haberler
Hangi Seyahate Çıkmalısın?

Hangi Seyahate Çıkmalısın?

Kai Hiwatari
19.05.2021 - 12:33 Son Güncelleme: 01.06.2021 - 16:49

Kimimiz şöyle börtü böcek sesiyle turlaya turlaya, kimimiz bir çırpıda orada olayım yaaa, kimimiz çılgınlar gibi eğlenip yılın yorgunluğunu atayım düşüncesiyle seyahat etmek ister. Senin tercihini bulalım bakalım!

1. İşinden memnun musun, hadi hangi mesleği tercih ederdin diye başlayalım o zaman ?

2. Arkadaşlarınla tatil planın var, onlara mı uyarsın onların mı sana uymasını istersin?

3. Seyahatin sırasında en çok endişe ettiğin şey nedir?

4. Evet gelelim nasıl şartlarda kalmak istediğine!! Hangisini tercih edersin?

5. Ciyak ciyak bağıran, arada sırada üzerine kusan bir çocukla yolculuk yapabilir misin?

6. Seyahate gittiğin zaman kamera alır mısın yanına, yoksa cep telefonumla çekiyorum zaten her şeyi diye mi düşünüyorsun?

7. Dilini bilmediğin bir ülkeye gidiyorsan birkaç kelime öğrenir misin, yoksa bildiğin dille mi anlaşamaya çalışırsın?

8. Ve son soru! Dünya üzerinde son günün, nasıl geçirmek isterdin?

Maceracı bir gezginsin!

Yeni yerler keşfetmek, farklı lezzetler denemek, en çılgın sporlara, aktivitelere katılmak, belki farklı ilişkiler yaşamak. Sınırsız bir tatile çıkmışsın anlaşılan. Her tür sürprize, değişikliğe açıksın. Dağda kamp kurabilirsin, belki karlar altında yatabilir, buz kütlelerinden evler yapar, orada yaşamaya bile karar verebilirsin. Öyle beş günlük kalıplaşmış tatil köyü programlarından nefret ediyorsun ve tatilde yanında kimseyi istemiyorsun. Çünkü kimsecikler senin bu hızlı ve çılgın ritmine ayak uyduramıyor. Hatta sırf istediğin tatili yapmak adına arkadaşlarını yarı yolda bırakıp, onlardan sıkılıp, gizlice tatilden kaçmışlığın bile var. Hızlı hayatında sana bol şans ve iyi eğlenceler dileriz.

Tarihçi gezginsin!

Tatile çıkmadan tüm araştırmalarını yapıp gezip görülecek mezarları, anıtları, müzeleri gün gün sıralayan bir gezginsin. Yaptığın plana sadık kalıyorsun. Ölüm kalım meselesi olmadıkça da yerine getiriyorsun. Sana uymayanlarla işin olmuyor. Sen planını yapmışsın ve bozmaya da hiç niyetin yok. Ben dağ, bayır, tarihi mekan arıyorum ve araştırıp gelmişim diyorsun ve sana ayak bağı olacaklarsa senden uzak dursunlar istiyorsun. Tur rehberinden daha fazla bilgi donanımıyla gittiğin için rehbere falan da ihtiyaç duymuyorsun. Yediğin içtiğin senin olsun, gördüklerini bize de anlat lütfen dönünce;)

Çılgın deniz tatili gezginisin!

Offf yerim, içerim, yatarım, kalkarım...'Tatil bu işte' mantığıyla geziyorsun. Sırtında bir çanta, nerede sızmışsan orada kalıyorsun. Ben kafa dağıtmaya geldim gerisi umrumda değil modundasın. Şehrin hay huyundan, kurallarından uzaklaşmışım, kimi takarım diyorsun. Ne topuklu ayakkabımı, takım elbisemi giyerim, ne de bir gram makyaj yapar, traş olurum. Tatildeyim lann ben... Harikasın çılgın insan. Gezdiğin yerlerden bize magnet, kupa falan getir lütfen!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
165
71
48
35
15
12
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
damla

Tarihçi gezgin , Tarihi eserleri severim güzel oldu

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Maceracı bir gezginsin! Yeni yerler keşfetmek, farklı lezzetler denemek, en çılgın sporlara, aktivitelere katılmak, belki farklı ilişkiler yaşamak. Sınırsız... Devamını Gör

TEYLA

Tarihçi gezginsin!