Görüş Bildir
Haberler
Hacı Sabancı Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında? Hacı Sabancı'nın Hayatı ve Kariyeri

Hacı Sabancı Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında? Hacı Sabancı'nın Hayatı ve Kariyeri

Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı çiftinin oğlu Hacı Sabancı'nın hayatı merak konusu oldu. Bir dönem ünlü manken Özge Ulusoy ile yaşadığı ilişki ile magazin gündeminden düşmeyen Sabancı, geçtiğimiz yıl Nazlı Kayı ile dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz senelerde mide ameliyatı geçiren Hacı Sabancı, başarısının yanı sıra verdiği kilolarla da çok konuşuldu. Peki, Hacı Sabancı kimdir? Ünlü iş adamı Hacı Sabancı nereli ve kaç yaşında? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hacı Sabancı Kimdir?

Hacı Sabancı Kimdir?

İstanbul doğumlu Hacı Sabancı, 1987 yılında dünyaya geldi. Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı'nın en büyük oğlu Hacı Sabancı, liseyi İstanbul Saint-Benoit Fransız Lisesinde okudu. Ardından lisans eğitimi için Amerika/Boston TUFTS University'de ekonomi eğitimi aldı. Yüksek lisans eğitimini ise Londra'da, City University'de Denizcilik ve Finans üzerine tamamladı.

Hacı Sabancı'nın Kariyeri

Hacı Sabancı'nın Kariyeri

Densa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Hacı Sabancı, aynı zamanda Marinsa Denizcilik ve Hayat Tekstil şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır.

2004-2007 yılları arasında Babası Ömer Sabancı'nın  başkanlık yapmış olduğu TÜSİAD'a 2009 yılından beri üye olan Hacı Sabancı, koyu bir Beşiktaş taraftarı olup aynı zamanda Beşiktaş Kongre Üyesidir. 

Marinsa Denizcilik ve Densa Holding Şirketleri'nin başında olan Hacı Sabancı iş hayatına devam etmektedir.

Hacı Sabancı, Nazlı Kayı ile Evlendi!

Hacı Sabancı, Nazlı Kayı ile Evlendi!

İş insanı Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı 10 Ekim 2021 yılında dünyaevine girdiler.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?