Görüş Bildir
Haberler
Güzellik, Ses ve Popülerlik Hiçbiri İşe Yaramadı! Türkiye'nin İstenmeyen 12 Ünlü Gelini

etiket Güzellik, Ses ve Popülerlik Hiçbiri İşe Yaramadı! Türkiye'nin İstenmeyen 12 Ünlü Gelini

Ünlülerin her yaptıkları olay oluyor. Aşklarını bile bazen istedikleri gibi yaşayamıyorlar. Son yıllarda ünlülerin sevgilileri ile aileleri arasında çıkan krizlerden biri de 'istenmeyen gelin' haberleri oluyor. İşte bugüne kadar istenmeyen gelin haberleri ile gündeme gelmiş güzel ünlüler..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Özge Ulusoy - Hacı Sabancı

1. Özge Ulusoy - Hacı Sabancı

Uzun süredir Arzu Sabancı'nın oğlu Hacı Sabancı ile aşk yaşayan Özge Ulusoy, aileden veto yiyen güzeller arasında yer alıyor. Arzu Sabancı'nın davette bir araya gelmekten kaçındığı Ulusoy, 'aile beni istemiyor' dese de, şu ana kadar aksine bir açıklama yapılmadı.

2. İrem Derici - Lider Şahin

2. İrem Derici - Lider Şahin

İrem Derici geçtiğimiz aylarda radyocu eşi Rıza Esendemir'den boşandı. İrem Derici'nin eski yakın arkadaşı olan Lider Şahin ile olan aşk haberlerine Selami Şahin, ''oğlum evlenmez hayatını yaşıyor '' şeklinde açıklamada bulunmuştu. Devreye Lider Şahin'in annesi girmiş ''ben horozumu saldım tavuklar düşünsün''şeklinde sosyal medyadan açıklamalarda bulunmuş ve İrem Derici ile ilişkisini onaylamadıklarını ifade etmişti.

3. Ece Erken - Serkan Uçar

3. Ece Erken - Serkan Uçar

Bir önceki evliliğinde de istenmeyen gelin ilan edilen Ece Erken, son evliliğinde de yine aynı kaderi yaşadı. Eşinin ailesi olmadan Çeşme'de dünya evine giren çift, kısa bir süre sonra boşandı.

4. Seda Sayan - Gökhan Şükür

4. Seda Sayan - Gökhan Şükür

Gökhan Şükür ile ailesinin karşı çıkmasına rağmen dünya evine giren Seda Sayan'ın mutluluğu kısa sürdü ve çift bir süre sonra boşanmak zorunda kaldı.

5. Seren Serengil - Musa Aytun

5. Seren Serengil - Musa Aytun

Uzun süre birliktelik yaşayan ve evlenen çift, bir süre sonra 6 yıllık ilişkilerini bitirdi. Musa Aytun'un babası bu evliliğin bitmesini tamamen din olayına bağlamış ve bu evlilik ailesi tarafından istenmemişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ceyda Ateş - Buğra Toplusoy

6. Ceyda Ateş - Buğra Toplusoy

Roman mağazalarının veliahtı ile aşk haberleri başında yer alıyorsun,  aile tarafından istenmeyen gelin olarak basına sızan haberlerden sonra ayrı kalan çift, daha sonra tekrar bir araya geldi. Bir dargın bir barışık devam eden ilişkilerinde Toplusoy ailesinin yavaş yavaş durumu kabul ettiği konuşuluyor.

7. Zeynep Tokuş - Erdem Yılmaztürk

7. Zeynep Tokuş - Erdem Yılmaztürk

Geçmişte iki evlilik yapan Zeynep Tokuş, üçüncü evliliğini üniversite arkadaşı olan Erdem Yılmaztürk ile yaptı fakat; ailesinin istemediğine dair basında çıkan haberlerden sonra çift, evlenerek gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başladı.

8. Ebru Destan - Mete Okay İnal

8. Ebru Destan - Mete Okay İnal

İnanlar İnşaatın veliahtı olan Mete Okay İnal ile gizlice evlenen Ebru Destan da, eşinin ailesi tarafından veto yiyen isimler arasında yer alıyor. Bir dönem eşinin mirastan men edilmesine kadar basında bir çok habere konu olan olay, ikilinin aşkını çok fazla etkilemedi. Çiftin mutlu evliliği devam ediyor fakat; aileleri ile ilgili son gelişmelerden herkes habersiz.

9. Aysun Kayacı - Emre Aşık

9. Aysun Kayacı - Emre Aşık

Emre Aşık ve Aysu Kayacı çifti de 7 yıl dillere destan bir aşk yaşadı. Aşık ailesi tarafından Aysu Kayacı'nın istemediğine dair haberler günlerce magazin gündemini meşgul etmişti.

10. İvana Sert - Sinan Akıman

10. İvana Sert - Sinan Akıman

Kendi aralarında nişanlanan İvane Sert ve Sinan Akıman çifti de baba vetosuyla ayrılan çiftler arasına girdi.  Sinan'ın babası Nazmi Akıman ''Biz önemli bir aileyiz. TV figürü bu hanımefendi ile evlenmen bizim aile yapımıza ve konumumuza uymaz' şeklinde açıklamaları gündemi bir süre meşgul etmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Burcu Esmersoy -Sami Kiresepi

11. Burcu Esmersoy -Sami Kiresepi

Burcu Esmersoy Santa Farma İlaç Fabrikaları'nın veliahtı olan Sami Kiresepi ile süre süre aşk yaşadı. Bu aşk Kiresepi'nin babasının evliliklerine sıcak bakmaması nedeniyle son anda direkten döndü. Hatta burcu Esmersoy bu aşk için evlilik sözleşmesi bile yapmayı teklif etmesine rağmen baba Sami Kiresepi'nin eski eşi ile de nafaka sorunları yaşaması sebebiyle bu evliliği veto etti.

12. Hande Ataizi ve Fethi Pekin

12. Hande Ataizi ve Fethi Pekin

Pekin ailesi tarafından istenmeyen Hande Ataizi, herşeye rağmen nikah masasına oturmuştu. Evlendiklerinden 2 saat sonra boşanma kararı vermişti. Boşanma nedeni olarak ise; Ataizi sunucusu olduğu programda Pekin'in babasını hedef göstererek herşeye karışması ve başkalarınn müdahale etmesini göstermişti.

BONUS: Gelinim Olur Musun? - Sinem - Ata

BONUS: Gelinim Olur Musun? - Sinem - Ata

24 saati kameralarla çevrili bir evde gelinler, diğer evde anneleri ve oğulları olan yarışma programı, yayınlandığı dönemde oldukça ses getirmişti. Yarışma programında favori gelin ve damat adaylarından Sinem ve Ata arasında aşk yaşanmaya başlamış ve annesi Semra Hanım aşka karşı çıkmıştı. Sinem de istenmeyenler gelin ilan edilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
390
260
63
46
41
40
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ercanesra

Mankenlerin zengin ailelere kapak atma olayına hastayım

Pasif Kullanıcı

horozumu saldım tavuklar düşünsün nedir abi? Tüylerim diken diken oldu.. Ne kadar tehridkar ve tehlikeli bir söz.. :D

Hakkı Güzey

seda sayan sen nesin genel ev kaçkını ya...