Görüş Bildir
Haberler
Günümüz Dünyasında Kendisini Mesih ya da Tanrı İlan Etmiş 17 İlginç İnsan

Günümüz Dünyasında Kendisini Mesih ya da Tanrı İlan Etmiş 17 İlginç İnsan

Slaystuck
15.10.2014 - 17:33 Son Güncelleme: 15.10.2014 - 19:16

Bazılarının gerçekten ciddi sayıda takipçileri de var. Kimisi Mesih kimisi bizzat Tanrı olduğunu iddia ediyor. Liste hayli kabarık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alan John "A.J" Miller

Alan John "A.J" Miller
  • Eski bir Yehova Şahidi. Daha sonra kendi dini olan 'Kutsal Gerçek'i kurdu. Kendisi Avustralyalı. Önceki hayatında Hz İsa olduğunu söylüyor. Karısının da Mecdeleli Meryem olduğunu belirtiyor.

Vissarion

Vissarion

Ortodoksluk ve Budizm karışımı bir tarikat kurup kendisini de Tanrı ilan etmiş bir adam. Takipçilerine et yemeyi yasakladı. Aynı zamanda alkol, sigara ve para kullanmak da yasak. Kendisi ve 50.000'e yakın takipçisi Rusya'da küçük bir kasabada yaşıyor.

Hogen Fukunaga

Hogen Fukunaga

Ho No Hana adlı bir tarikatın kurucusu. Hem İsa'nın hem Buda'nın hem Sidartha'nın reenkarnasyon geçirmiş kişilikleri olduğu iddiasında. En büyük yeteneği insanların ayaklarına bakarak geleceklerini tahmin etmek. Ayak fetişistliğine kılıf uydurmak için böyle bir yol seçmiş büyük ihtimalle. Dolandırıcılıktan 12 yıl hapis cezası var.

Charles Manson

Charles Manson

Ünlü seri katil de kendisini ilah ilan edenler arasında. Takipçi sayısı da hayli fazla.

Ariffin Mohammed

Ariffin Mohammed

Malezya'da bulunan 'Özgür Gökyüzü' tarikatının lideri. Kendisinin önceki yaşamlarında Hz İsa, Buda, ve aynı zamanda Hz Muhammed (sav) ve Shiva olduğunu iddia ediyor. Şu an Tayland'da sürgün hayatı yaşıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Apollo Quiboloy

Apollo Quiboloy

Flipinli bu adam da Tanrı'nın oğlu olduğunu iddia ediyor. İnsanların beynini yıkamakla suçlanıyor. Ülke seçimlerinin sonucunu tahmin etmeye çalıştı. Ancak, yanıldı. Bunu da seçimlerde hile yapılmasına bağladı.

Inri Cristo

Inri Cristo

Zengin bir Mesih. Dünyayı dolaşıp kendisinin Hz İsa olduğunu söylüyor. Takipçilerinin hepsi genç ve güzel kadınlar.

Brian Davis Mitchell

Brian Davis Mitchell

Kendisi bir pedofili suçlusu. Kendisini ilahtan ziyade bir meleğin reenkarne olmuş hali olarak ilan ediyor. Dünyanın geleceği için önemli bilgilere sahip olduğunu söylüyor.

Mitsuo Matayoshi

Mitsuo Matayoshi

Kendisi Japonya'da seçimlere katılmış bir Mesih iddiacısı. Vaatleri de Japon olmayanları ülkeden sürmek, ekonomiyi sadece tarıma dayandırmak, yozlaşmış insanları yakarak cezalandırmak ve Tanrı'nın isteklerini yerine getiren bir yargıç olmak. Seçimi kazanamadı tabii.

Jehovah Wanyoni

Jehovah Wanyoni

Kendisini Tanrı'nın oğlu ilan etmiş bir diğer adam. 25 karısı ve 95 çocuğu var. AIDs'in tedavisini bildiğini söyleyip Kenya hükümetinden 34.6 milyon dolar istedi. Tabii, alamadı. Yaklaşık 1000 kişilik bir takipçi kitlesi var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Shoko Asahara

Shoko Asahara

Aum Shinrikyo adlı bir tarikatın önderi. Kendisini Hz İsa olarak tanıtıyor. Dünyanın sonunun Yahudiler, Farmasonlar ve İngiltere Kraliyet Ailesi tarafından getirileceğini söylüyor. 1995'te Tpokyo metrosuna yapılan sarin gazı saldırısında parmağı var. Saldırıda tam 13 kişi ölmüştü. Tehlikeli bir adam.

Wayne Bent

Wayne Bent

Tanrı'nın kendisiyle konuştuğunu ve onu Mesih ilan ettiğini söylüyor. Diğer kişiliği de melek Mikail'miş. Bent'in kendi öz kızı da dahil olmak üzere birçok kızı tacizden sabıkası var.

Marina Tsvigun

Marina Tsvigun
  • 'Aydınlanmış İnsanlık' adlı tarikatin lideri. 80.000 civarı takipçisi var. 10 Kasım 1993'te kıyametin kopacağını söylemişti. Tarikat üyeleri de tam olarak o gün polisler tarafından yakalandı.

Oscar Ramiro Ortega-Hernandez

Oscar Ramiro Ortega-Hernandez

Kendisi Obama'yı şeytan kendisini de Tanrı ilan ederek Beyaz Saray'a silahlı saldırıda bulundu. Obama ailesi evde yoktu ve şans eseri kimse yaralanmadı.

David Shayler

David Shayler

Eski bir MI5 ajanı. Devlet bilgilerini sızdırdığı için meslekten kovuldu ve hapis yattı. Daha sonra kendisini Mesih ilan etti

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mehmet Ali Ağca

Mehmet Ali Ağca

Papa suikastini gerçekleştiren ve daha sonra Papa ile fotoğrafları basılan Mesih iddiacısı. Papa'nın kendisinin Mesih olduğunu söylediğini savunuyor.

Kod Adı : Fıkrasına Gülünmeyen Adam , Hasan Mezarcı

Kod Adı : Fıkrasına Gülünmeyen Adam , Hasan Mezarcı

Kendisi bizim topraklarımızdan çıkmış bir Mesih. Anlattığı komik olmayan fıkralar ve ilginç giyim tarzıyla ünlü. Henüz pek takipçisi yok. Ama o bir YouTube fenomeni.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aaaaa

SALAK LA BUNLAR..