Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 8 Kasım Salı Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 8 Kasım Salı Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
07.11.2022 - 18:36

8 Kasım Salı gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 8 Kasım Salı günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bir tutulma gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan boğa burcundaki Ay tutulması sana; kazançlar, finansal konular, tahsilat, bankalar, miras, nafaka, öz değer algısı, psikolojik ve fiziksel sağlık  alanından etki ediyor. Psikolojik olarak önemli yüzleşmeler, farkındalıklar yaşayabilirsin. Korkularınla, görmezden geldiğin ve görmek istemediğin konularla yüzleşebilirsin. Aynı zamanda bankalarla, ödemelerle, vergi, kredi ve borçlarla ilgili gündemlerin, para giriş çıkışların olabilir. Finansal konularda sonuç alman mümkün. Bunların yanında bu tutulma sağlıkla ilgili riskler de verebilir. Özellikle üreme organları, tansiyon, ritim bozuklukları, bağırsaklar, boğaz, boyun ile ilgili problemler verebilir. Ayrıca bugünlerde yaşadığın olaylar da öz değer algın üzerine düşünmene vesile olabilir. Bu tutulmada, gündemin hangisi ise bazı gecikme ve engellerle karşılaşabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bir tutulma gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan boğa burcundaki Ay tutulması sana; ikili ilişkilerin, ortaklıkların, evliliğin ve aşk hayatın üzerinden etki edecek. Diğer insanlarla olan ilişkilerinde “ben” ve “biz” arasındaki denge üzerine sorgulamalar yapabilirsin. İnsanlarla olan ilişkilerini, evliliğindeki dengeyi sorgulayabilirsin. Bunun yanında ikili ilişkilerinde, ortaklıklarında bazı engellerle ve gecikmelerle karşılaşman da mümkün. Bazı Boğalar için ise diğer insanlarla ilgili sorumlulukları artık ağır geliyor olabilir. Sorumluluklarından, ilişkilerinden özgürleşme ve değişim isteği baskın gelebilir. Sevgili Boğa, senin için değişim ve uyanış zamanı. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bir tutulma gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan boğa burcundaki Ay tutulması sana; işin, çalışma koşulların, hizmet ettiğin alanlar, fiziksel sağlığın, psikolojin, iç dünyan, bilinçaltın ve evcil hayvanların alanlarından etki ediyor. Rüyaların bu günlerde çok aktif olabilir sevgili İkizler. İşinle ilgili zorlanman, yön bulamaman da mümkün. Günlük hayatın biraz hız kazanmış, koşturmacan artmış olabilir. Bu tutulma senin iç dünyanda ya da dış dünyayla ilgili bir şeyleri fark etmene sebep olabilir. Bu günlerde güçlü farkındalıklar yaşayabilirsin. Eğer bilinçli yaklaşırsan güçlü arınmalar yaşaman mümkün. Bu tutulma iç dünyanda, bilinçaltında bırakmak istediğin ne varsa bırakıp özgürleşebilmene hizmet ediyor. Aynı zamanda gizli saklı olan bir şeyler de ortaya çıkabilir. Bazı İkizler burçları için işten ayrılma, bazıları için ise bir sağlık problemi söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bir tutulma gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan boğa burcundaki Ay tutulması sana; sosyal çevren, arkadaşların, aşk hayatın, aşkı yaşama biçimin, çocukların ve hayattan keyif aldığın noktalar üzerinden etki ediyor. Arkadaşların ve sosyal çevrenle alakalı bazı farkındalıklar yaşayıp, elemeler yapabilirsin. Sosyal çevrende birtakım değişimler olabilir. Aynı zamanda aşk hayatında da değişiklikler, kriz durumları, kopuşlar, değişimler olabilir. Bu tutulma, aşk hayatına ve ilişkilerine ışık tutuyor. Görünenin ardındakini gözler önüne seriyor. İlişki içinde olduğun insanları, ilişkilerini daha net ve gerçek bir şekilde görebilir ve değerlendirebilirsin. Bunun yanında çocuğunun sağlığıyla da ilgilenmen gerekebilir. Bazı Yengeçlerin, çocuğunun sağlık problemleriyle ilgili sorumluluk almaları gerekebilir. Kendi sağlığına, bağışıklık sistemine ve psikolojine de dikkat edersen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bir tutulma gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan boğa burcundaki Ay tutulması sana; işin, kariyerin, evin, ailen, gayrimenkul konuların, evliliğin ve ilişkinden etki ediyor. Öncelikle işinle ilgili bazı engeller, gecikmeler yaşaman mümkün. Aynı zamanda iş ve ev değişiklikleri, ilişkinle ilgili değişimler de gündeme gelebilir. İlişkilerinin sorumluluğunu almak, evlilik kararları ya da ayrılma, kopma, değişim ve özgürleşme söz konusu olabilir. İşle ilgili sorumlulukların bugünlerde biraz sana ağır gelebilir, özgürleşmek isteyebilirsin. Aynı zamanda aile bireylerinin sağlığı da, aile içi ilişkilerin de bugünlerde önem kazanabilir. Sosyal çevren, arkadaşlarınla ilgili bazı kriz durumları, pürüzler de yaşaman mümkün. Bugün aile içi ilişkilerinde, sosyal ilişkilerinde ya da partnerinle ilişkinde münakaşaya girmemeni öneririm. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bir tutulma gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan boğa burcundaki Ay tutulması sana; seyahat, yurtdışı, kardeşler, yakın çevre, dostlar, eğitim, iletişim, ticaret, yayıncılık ve hukuksal konular alanlarından etki ediyor. Bilgi ve haberleşme aksında yaşayacağın bu tutulmada; iletişim trafiğin artabilir, seyahatlerin çoğalabilir ve bilgi akışın hızlanabilir. Yeni şeyler öğrenip yepyeni farkındalıklar yaşayabilirsin. Fakat yakın çevrenle münakaşaya girmemeye, ağzından çıkanlara dikkat etmeye çalışırsan iyi olur. Aynı zamanda ani kararlarla seyahat planları da yapabilirsin. İş ve ticaret konularında da birtakım sorumlulukların altına girebilirsin. Yakın çevren ya da kardeşlerinle ilgili gündemlerin de olabilir bugünlerde. Onların sağlığı ile ilgili veya işleri ile ilgili konular, para ilişkileriniz de önem kazanabilir. Kardeşlerin ve yakın dostlarınla ilişkilerinde bazı yüzleşmeler ve değişimler de söz konusu olabilir. Bir taraftan da günlük ve ticari hayatın hız kazanırken, angarya işlerin biraz seni zorlayabilir. Bugünlerde etrafındaki her şeye, iletişim kurduğun kişilere ve duyduklarına dikkat kesil, önemli mesajlar içerebilir. Genel olarak sağlığına ve özellikle solunum yolu rahatsızlıklarına da dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bir tutulma gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan boğa burcundaki Ay tutulması sana; sağlık, para, kazançlar, finans, psikoloji ve öz değer alanından etki ediyor. Sağlıkla ilgili konularda yaşadığın problemlerin sebepleri ortaya çıkabilir ve bir tamamlanma, sonuçlanma yaşayabilirsin. Aynı zamanda psikolojinle, bilinçaltının derinlerde yatan korkularınla da yüzleşip, önemli farkındalıklar yaşayabilirsin. Öz değer algın olgunlaşıyor, korkularınla yüzleşiyor ve içten içe değişiyorsun sevgili Terazi. Bunun yanında para ve kazanç alanın hız kazanabilir, hareketlenebilir. Ani para giriş çıkışların olabilir. Aşk hayatınla ilgili de bazı gecikmeler ve engellerle karşılaşabilirsin. Bazı Teraziler aşk veya çocuklarıyla ilgili sorumluluklarından özgürleşmek isteyebilirler. Yalnız bir Terazi isen de yeni bir aşkın sorumluluğunu alman mümkün. Yakın çevren ve kardeşlerinle ilgili de gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bir tutulma gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan boğa burcundaki Ay tutulması sana; ilişkin, evliliğin ve ortaklıkların alanından etki ediyor. Kendin, kendi isteklerin, kimliğin ile diğer insanlarla ilişkilerin, iş birliklerin arasındaki denge ile ilgili bazı sorgulamaların, farkındalıkların olabilir. Birlikteliğin ile ilgili hızlı kararlar alabilirsin. Bazı Akrepler için boşanma, bazıları için ise evlilik olabilir. Problemli bir ilişkin veya evliliğin varsa da özgürleşmek ve değişim adına ayrılabilirsin. Mutlu bir beraberliğin varsa da aniden evlilik kararı verebilir, evlilik sorumluluğu alabilirsin. Aynı zamanda evle, gayrimenkulle veya ailenle ilgili konularda bazı gecikmeler veya engellerle karşılaşman mümkün. Aile bireylerinin, çocuğunun sağlığı ile ilgilenmen gerekebilir bugünlerde. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bir tutulma gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan boğa burcundaki Ay tutulması sana; sağlığın, işin, sorumlulukların, günlük yaşamın, psikolojin, iç dünyan ve bilinçaltı alanından etki ediyor. Öncelikle bu tutulma ile rüyaların yoğunlaşmış ve iç dünyanda bazı sorgulamaların başlamış olabilir. Bu tutulma iç dünyana, bilinçaltına, korku ve kaygılarına ışık tutuyor. Sezgilerinin çok güçlendiği zamanlar bu zamanlar. Bununla birlikte sağlığınla ilgili bazı gecikmeler ve engellerle karşılaşman da mümkün. Aynı zamanda solunum yolları, boğaz, boyun ve bağırsak sağlığına da dikkat etmeni öneririm. Bu tutulmayla günlük hayatın hızlanmış, koşturmacan artmış olabilir. Yakın dostların, yakın çevren, kardeşlerinle ilgili gündemlerin olabilir ya da onlarla ilgili sorumluluk alman gerekebilir. Ayrıca evliliğin, ilişkin, ev hayatın veya evin ile ilgili de bazı belirsizlikler, karmaşalar olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bir tutulma gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan boğa burcundaki Ay tutulması sana; aşk hayatın, çocukların, sosyal ilişkilerin ve arkadaşların alanından etki ediyor. Aşk hayatında ani değişimler, hızlı başlangıçlar veya beklenmedik kopuşlar olabilir. Öz değerinin sorumluluğunu alıp kendi değerini fark etmene engel olan her ilişkiden özgürleşme kararı alabilirsin. Aynı zamanda aşk hayatınla veya çocuğunla ilgili bir konuda bazı gecikmeler veya engellerle de karşılaşabilirsin. Her türlü ilişkinde sana ayak bağı olan korkularınla, kaygılarınla yüzleşebilir ve onlardan özgürleşebilirsin. Bugünlerde para ile ilgili bazı engel ve gecikmeler yaşaman mümkün. Ayrıca yeni bir işe başlaman ya da işle ilgili sorumluluk alman da gündeme gelebilir. Bugünlerde solunum yolları rahatsızlıklarına ve bağışıklık sistemine dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bir tutulma gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan boğa burcundaki Ay tutulması sana; ev, aile, gayrimenkul, iş ve kariyer alanından etki ediyor. Sürpriz taşınmalar, ev değişimi ya da şehir değişimi gündeme gelebilir. İşinle ilgili ise seni yoran, sende kaygı yaratan, ruhsal olarak seni zorlayan durumlarla yüzleşebilirsin. Aile bireyleriyle ilişkilerinle, aile hayatınla, evliliğinle ilgili de önemli değişimler olabilir hayatında. Bunun yanında aşk hayatında bazı belirsizlikler, karmaşa olması ve önünü görememen gibi durumlar söz konusu olabilir. Ayrıca çocuğunun sağlığı ile ilgili veya para ile ilgili belirsizliklerin de söz konusu olabilir. Bu sıralar da bağışıklık sistemine özen göstermeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bir tutulma gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan boğa burcundaki Ay tutulması sana; kardeşlerin, yakın çevre, dostlar, ticaret, iletişim, seyahat, eğitim, yurtdışı ve hukuksal konular alanından etki ediyor. Bu sıralar evinle, ailenle ve aile bireylerinin sağlığıyla ilgili sorunlar yaşıyor olabilirsin. Kendinle ilgili de yön bulamıyor ve önünü göremiyor olabilirsin, zamanla netleşeceksin. Bu tutulma sana ticaretle, yurtdışıyla, kardeşlerinle, seyahatle veya eğitimle ilgili hızlı gündemler verebilir. Aynı zamanda bilgi akışın, haberleşmen de hız kazanabilir. Uzaklarda, belki yurtdışında yaşayan dostların ve yakınlarınla görüşebilir, onlarla yüzleşmeler yaşayabilirsin. Beklemediğin, sürpriz haberler alman da mümkün. Ani farkındalıklar, uyanışlar da yaşayabilirsin. Yakın çevrenle münakaşaya girmemeye ve elektronik aletlerine dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
8
7
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turan Çalikli

Ben hiç kredi çekmedim ki olursa trafik cezasını öderim vergi dairesine benim bankayla krediyle işim olamaaz olmazda hiç olmadıda sen neyden bahsediyorsun sa... Devamını Gör

SametGüvenç

Koç burcum beni hiç yanıltmadı ,👍

Turan Çalikli

Zaten ağzını hiç hayra açtığını görmedim ki şimdi göreyim