Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 31 Temmuz Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 31 Temmuz Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

astroirem
30.07.2024 - 18:23

Ayın son gününde kazanacak ve kazandıracaksınız! Olumlu gelişmelerin yaşandığı Temmuz ayının son gününde, kalbinizden geçenlerin gerçek olabileceğini inanın. Güzel dilekler dileyenlerin, güzel kaderleri olacak...

Peki, 31 Temmuz Çarşamba günü burçları neler bekliyor? Burç yorumlarına göre bugün nasıl geçecek? Bugünün en kazançlı burcu hangisi? Günün en şanslı burcu hangisi? On iki burç için gezegenlerin konumuna göre aşk, para, sağlık ve kariyer konularını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre senin 31 Temmuz Çarşamba günün nasıl geçecek?

İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Yükselen Koç Burçları

Sevgili Koç ve Yükselen Koç Burçları

Sevgili Koç, bugün ev ve aile konuları önceliğin olacak. Hayatının merkezinde sevdiklerin ve onlara ilişkin sorumlulukların yer alacak. Kendini her zamankinden daha fazla sorumluluk sahibi ve ciddi hissedebilirsin. Hayallerinin peşinden koşmak konusunda biraz durulabilir. Gerçekçi hedeflere ve kısa vadeli planlara odaklanabilirsin. Bu sayede maddi kaynaklarını artırabilir, heyecan aramaktan vazgeçtiğin anda heyecanı keşfedebilirsin! 

Hayat sana maddi büyüme ve ilerleme fırsatlarını aynı anda sunuyor. Ne dersin ev almanın, araba değiştirmenin ya da yatırımlarınla geleceğini garanti altına almanın zamanı gelmedi mi? Özellikle gayrimenkullere dair kazançlı adımlar atabilirsin, bu konuda karşına çıkacak fırsatlara hazır ol. 

Tüm bunların yanında aşktan yana da şanlı olacaksın. Sevginin gücüyle güçlenecek, partnerinle ortak bir gelecek inşa etmeye hazır olduğunu hissedeceksin. Belki de artık hayal ettiğin her şeye kavuştuğun bir döngüye ve huzura kavuşabilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa, bugün aile arasında ufak tefek sürtüşmeler meydana gelebilir. Sınırlardan hoşlanmayan kişiliğin ile 'isyan bayrağını' çekebilirsin. Özellikle ailen, yakın çevren ve arkadaşlarınla aranda üstünlük kurma yarışı söz konusu olabilir. Anlaşılan bugün, gücünü göstermek istiyorsun. Fakat bunu yaparken dikkatli olmalı, sevdiklerinle birlikte bir hayat inşa etmenin bir kuralının da denge ve sabır olduğunu unutmamalısın. 

En çok da aşk hayatında sabıra ihtiyacın olacak! Partnerinle arandaki güçlü etkileşim altında, sevginin yüceliğine inanmalısın. Güven sorunlarını, akındaki soruları ve kuruntuları ardında bırakmalısın. Büyük bir aile kurmak istiyorsan tüm aileye sahip çıkma cesareti ile herkesi olduğu gibi sevme fikrine adapte olmalısın. 

Gelelim iş hayatına! Bu aralar ticarete atılmayı düşünmelisin. İşinin satış, pazarlama ve finansal dengesi konusunda daha hassas olmalısın. Bu sayede kazancını artırabilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Sevgili İkizler, bugün kendine yeni hedefler koymalısın. Girişimci ruhunu ortaya çıkarmalı, fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye odaklanmalısın. Kariyerine dair tüm hedeflerine ulaşmanı sağlayacak güçlü astrolojik etkiler altında, kazanmaya hazır olmalısın. Fikirilerini hayata geçirecek cesareti bulursan, kısa zamanda başarıya ulaşacağına eminiz. Tabii bu arada iş hayatında ve mevut düzeninde de önün açılabilir. Terfilere ve üstlerinden gelecek tekliflere açık ol.

Yaratıcı enerjin ve heyecanlı ruh halin sayesinde romantizm de seni bekliyor. Partnerinden gelecek hoş sürprizlere hazır ol, bir anda karşına çıktığında sevinçten yerinde duramayacağına eminiz. 

Tüm bunların yanında yoğun bir tempoyla dolu dolu bir günün yorgunluğuna da hazır ol. Özellikle de zihinsel anlamda yorgun düştüğün bugün, dinlenmeyi ve kedine vakit ayırmayı da ihmal etme. Biraz kişisel bakım ve güzellik seansı da sana iyi gelebilir. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç, bugünden itibaren hayatında köklü değişiklikler meydana gelebilir. Bulunduğun semtten, şehirden ve hatta ülkeden taşınmak gündeminde yer alabilir. Bu sayede bulunduğun sosyal çevreyi de değiştirmek hayatına düşündüğünden çok daha derin bir anlam katabilir. Kendin daha rahat ve özgür, fakat zaman zaman da yalnız hissedebileceğin bir konum tercih edebilirsin. Zira yalnızlığın sana iyi geleceği bir dönemdesin. 

Büyük şehirden, küçük bir sahil kasabasına kaçışa ya da sınırlı bir çevreden, geniş imkan ve olanaklara sahip bir yere taşınmaya hazır ol... Yaşayacağın bu köklü değişiklik, iş hayatına da etki edebilir. Bu dönemde evden çalışmayı veya yeni bir iş aramayı düşünebilirsin. Daha fazla öncelik verdiğin bazı şeyler için kariyer hedeflerini değiştirebilirsin. 

Profesyonel hayatın değil de duyguların ön planda olduğu bugün, aşk da seninle! Partnerinle birlikte yeni başlangıçlara ve tatlı telaşlara hazır ol. Güzel haberler seni bekliyor. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan, bugün finansal konuları enine boyuna düşünmelisin. Bir süredir, belki de yazın heyecanı ile bütçeni fazla aşmış olabilirsin. Yatırımlarını tırtıklamaya başladın, borç ya da kredi riskine girdiğin bir dönemdesin. Bu süreci aşabilmek için bir an önce harekete geçmelisin. Yeni ay gelmeden düzlüğe çıkmak için adım atmalısın. 

İşte tam da bu noktada, astrolojik anlamda desteklendiğini söylemeliyiz. Gökyüzü kariyerinde ilerleme ve yükselme imkanı sunarak hayatını kolaylaştırabilir. Fakat karşısına çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisin. Seçeneklerin arasında en doğru olanı tercih ettiğine emin olmalısın.

Gelelim aşk hayatına! Maddi zorlukları aşmam konusunda en büyük destekçin partnerin olacak. Onun bu desteği senin ilişkiye eskisinden çok daha farklı bakmana neden olacak. Desteklenmek, geleceğe dair kararlar almana yol açacak. Aman dikkat 'aşkın gözü kördür'. Gelecek planları yapmadan önce duygularından emin ol. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak, bugün enerjin yükselecek. Ayın son gününde güçlü hislerle ve sezgilerle dolup taşacaksın. Bugün özellikle öngörülerine güvenmelisin. Profesyonel bakış açın, bilgi ve tecrübenin yanında içinden gelen sesi de dinlersen, iş hayatında büyük başarılar elde edebilirsin. Başarmak senin için bir hale önemli olmalı, zira bu dönemde ilk önceliğin kariyerinde ilerlemek ve gelişmek olacak. Bu yüzden duygularını ikinci plana atıyor olabilirsin.

İşte tam da bu noktada seni uyarmalıyız! Bu sıralar başarının tatmini kadar sevginin pozitif enerjisine de ihtiyacın var. Özellikle yakın arkadaşların ve dostlarınla keyifli vakit geçirmek sana iyi gelecektir. Ertelememen gereken bir dönemdesin. Kalbini açarsan belki bugün yeni bir aşka da yerken açabilirsin. Tüm bu duygusal gelişmeler beklemediğin bir şekilde başarın da artıracaktır. Çünkü huzurlu ve mutlu insan, başarıyı da daha kolay elde eder. 

Son olarak bugünlerde beslenme düzenine ve egzersiz takvimine de dikkatle uyumalısın. Sağlığına önemsemelisin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgili Terazi, bugün kendini ve başkalarını zor durumdan kurtaracaksın. Hayata karşı kararsız ama dengeli tutumun bir kez daha her şeyi güzelleştirecek. Yakın ve hatta uzak çevrene sağladığın güven sayesinde hayatına huzur gelecek. Bu dönemde sosyal sorumluluk projelerine ve gönüllü işlere imza atabilirsin. Doğayı, hayvanları ve insan yaşamını ön plana koyarak kararlar alabilirsin. 

Sıcak ve sevgi dolu ruhun, başkalarına da  ilham olabilir. Yarattığın iyilik dalgası ise mutlaka dönüp dolaşıp sana ulaşır. Belki kurduğun geniş sosyal ağ sayesinde, bir süredir beklediğin iş teklifini alabilir ve kazancını katlayabilirsin. 

Bunun yanında, sevdiğin kadar sevileceksin. Yani aşktan yana şanslısın... Partnerinin romantik sürprizine ne yanıt vereceğini şimdiden düşünsen iyi olur. Zira kendini bir anda nikah masasında bulabilirsin. Romantik ve sevgi dolu halinle vazgeçilmez olduğunu söylemeye bile gerek yok. Fakat bu aralar dış görünüşünü her zamankinden daha fazla önem vererek dikkat çekeceğine de eminiz. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep, bugün her zamankinden çok daha hırslısın. Hedeflerinin, arzularının ve başarının peşinden koşacaksın. Dahası senin bu denli disiplinli ve özverili olduğun iş hayatında beklenmedik gelişmelerde yaşanacak. Reddedemeyeceğin teklifler, belki de kariyer hedeflerinin seyrini değiştirecek gelişmeler söz konusu olabilir. Bize soracak olursan, bu dönem sana en çok patronluk yakışır. Eğer aklında bir girişim varsa, bunun için finansman, hibe ya da kaynak bulmaya odaklansan iyi edersin. 

İşte tam da bu noktada iç sesini da dinlemelisin. Zira gökyüzü seni huzur bulacağın yere yönlendirecek. Fakat bu sürekli kelimenin tam anlamıyla hedeflerine kitlenerek vazgeçmemelisin. Hedefine en çok yaklaştığın anda sakın vazgeçme. 

Gelelim aşk hayatına! Geçmiş, gelecek ve maddi konular aşk hayatında karmaşaya neden olmuş olabilir. Sanıyoruz sen de biraz uzaklaşmayı tercih ettin. Ancak bugün aklındaki soru işaretlerinden kurtularak karar vermenin tam zamanı. Bakalım aşk için neler yapacaksın! Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay, bugün kardeşlerin ya da çocukların senden yardım isteyebilir. Sevginle sınanabilirsin... Kendinden artırıp, naktini ve vaktini harcayıp sevdiklerini mutlu etmek isteyebilirsin. Bu özverili ve hassas tavrın sayesinde aile bağlarını güçlendirebilirsin. Sevdiklerinle birbirine sıkı sıkıya kenetlendiğin bir döneme giriyorsun. Sanıyoruz bugünlerde ailen için yapamayacağın hiçbir şey yok. 

Peki onlar senin için ne yapar? Açıkçası bunu da öğrenmek üzeresin! Miras ya da ortak mallara ilişkin karar aşamasında ailenin güvenini hissetmek sana güç verecek. Bugünden sonra aile işini yönetecek olan kişi sen olabilirsin. Kazancına kazanç katmak için bazen paylaşmak ya da kaybetmek gerektiğini unutma. Bu motivasyon seni doğruya ulaştıracaktır. 

Son olarak aşk hayatını da ele almak istiyoruz. Zira bu dönem, romantik ilişkilerde 'tamam mı, devam mı?' sorusunu yanıtlaman gerekebilir. Zor görünse de gönül rahatlığıyla alacağın bir karar süreci seni bekliyor. Çünkü kalbinin sesini dinleyerek huzuru bulma şansın çok yüksek. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak, bugün ekibin bir parçası olmalısın. Bu dönemde iş hayatında ön plana çıkmak isteyebilir, ancak nasıl bir yol izlemen gerektiği konusunda kararsız olabilirsin. Astrolojik anlamda yanıtlamak gerekirse, bugün başarılı olmak için kendin olman yetecektir. Disiplinli, sağduyulu, hırslı ve organize bir şekilde çalışmalısın. Lider bir pozisyonda yer almak ya da rol üstlenmek yerine, herkesle bir olmalısın. Bu sayede yeteneklerini düşündüğünden çok daha fazla ortaya çıkarabilirsin. Zira topluluk içinde başarılarınla göze çarpma ihtimalin her zamanki gibi çokça fazla. 

Gelelim maddi konulara! Bugün yatırım yapmak, birikimine birikim katmakta gündeminde olacak. Fakat risk almak istemeyecek, bu yüzden de kafa karışıklığı yaşayacaksın. Bize soracak olursan, biraz risk almak düşündüğün kadar kötü olmayacaktır. 

Biraz da aşka vakit ayırmaya ne dersin? İş hayatına ve başarılarına odaklanmış olsan da profesyonel yaşamın ve aşk arasında bir denge kurman şart. Bu sayede romantik ilişkinde de mutlu olabilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova, bugün sosyalleşmeye ve eğlenmeye hazır olmalısın. Hayattan keyif aldın, dokunduğun her şey güzelleştirdiğin bir güne başlıyorsun. Bu yüzden kendini iyi hissetmenin dışında, etrafındakileri de ilham olacaksın... Aşkı ve sevgiyi paylaşmaya hazırsın. Biz de söylemeyiz ki sevdiğin kadar sevileceğin bir aşka kapılmak üzeresin. Kalbini açmaktan pişman olmayacaksın. Romantik, sevgi dolu, tutkulu ve heyecanlı bir aşk seni bekliyor. Görünen o ki maceracı ruhuna bu aşk iyi gelecek. 

Tüm bu güzelliklerin yanında, elbette iş hayatından da söz edeceğiz. Pozitif enerjin işine yansıyacağı için gönül rahatlığı ile söylemeliyiz ki kazancın bereketli olacak. Ayın son gününde gökyüzünün enerjisini iyi değerlendirirsen refah düzeyinde arttıracak gelişmeler yaşayabilirsin. 

Aşk bu para varken daha ne isterim gidiyorsan, sağlığına da dikkat etmelisin. Bir süredir kendini ihmal etmiş olabilir misin? Küçük bir doktor kontrolü ile sağlığın için yapman gerekenleri de unutmamalısın. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları

Sevgili Balık, bugün kararlı ve planlı olmalısın. Hayattan ne istediğini bilmeli ve buna göre hareket etmelisin. Çünkü bugün karşına birden fazla yol çıkacak. Astrolojik anlamda güçlü etkilerin altındayken, resmen şansın açılacak. Tabii bu şansı değerlendirmek en önemli konu olacak. Kesenin bereketi artacak, kalbine huzur dolacak ve aşk seni bulacak. Ama bunun için önce kendine ve kendi gücüne inanmalısın... 

Yürekten inandığın şeylerin gerçek olduğu bir güne başlıyorsun. Gezegenler yüreğinin sesini dinliyor desek, pek de yanılmış olmayız. Bu nedenle yüreğinde yeşerttiğin, dilinle ikrar ettiğin her söze dikkat etmelisin. Yüreğini karartmamalı, güzelliklerin peşinden koşmalısın. Umutsuzluklardan ve kötü niyetten uzaklaşmalı, güzel şeyler duymaya hazır olmalısın. Para, güç, aşk ve huzur dilemelisin. 

Bu arada özellikle de iş arayan Balık burçlarına önemli bir haberimiz var. Aradığınız çıkar yol karşınıza çıkacak. Şansınız bol olsun, sabredin son düzlüktesiniz. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turan Çalıklı

😆😆😆😂😂😂sevgilim de yok flörtüm de yok