Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 27 Mayıs Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 27 Mayıs Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Didem
26.05.2022 - 19:20

27 Mayıs Cuma günü burçları neler bekliyor? Peki, günlük burç yorumuna göre 27 Mayıs Cuma günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç;

Sevgili Koç;

Selamlar sevgili Koç, Sadece kendi istediklerini yapmak istiyorsun. Tabii bunu yaparken dikkatli ol. Karşındakilerin kalbini farkında olmadan kırabilirsin. Sinirlerine hakim olmakta güçlük çekiyorsan derin bir nefes al ve ortamı terk et. Böylesi hem senin hem de çevren için çok daha iyi olacaktır. Bu ruh hali kısa sürede geçecek merak etme. Öpüyorum kendine çok ama çok iyi bak.

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa;

Merhaba sevgili Boğa. Bugün seni biraz stresli görüyorum. Stres bazı zamanlarda işlerin iyiye gitmesi için iyi bile olabilir. Tabii aşırıya kaçmaması ve sağlığını olumsuz yönde etkilememesi kaydıyla. Baskı ve stres altında hissettiğin konular gündemine gelebilir. Bu zamanlarda gözlerini kapat ve her şeyin geçtiğini düşün. Sonra toparlan ve gerekeni yap. Seviliyorsun, yarın görüşürüz.

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler;

Selam çok sevgili İkizler. Kafanda seni meşgul eden birkaç ufak sorun görüyorum. Hayatının akışı bu aralar çok yolunda olsa da zaman zaman bu sorunları kafana takıyor ve kendini kötü hissediyor olabilirsin. 'Her şerde bir hayır var' demişler öyle değil mi? Belki de bu sorunlar ilerde yaşanacak mucizeler içindir. Bir de bu yönden düşün. Bak ne kadar ferahlayacaksın. Yarın gelmezsen çok alınırım. Kendine çok iyi bak, görüşürüz.

Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç;

Duygusal bir dönem geçirdiğinin farkındayım sevgili Yengeç. Ama bu durumdan çok güçlü çıkacağını da sana daha önce söylemiştim. İçsel yolcuğunda bazı şeylerin farkına vardın. Hayatına yeni bir yön vermek ve bu yönde sağlam adımlar atmak istiyorsun. Bu kararına çok saygı duyuyorum. Hayatınla ilgili ufak pürüzler, canını sıkan her türlü kişi ve olaylardan uzaklaşacaksın. Rahat bir nefes alacaksın. Öpüyorum, yarın yine gel.

Sevgili Aslan;

Sevgili Aslan;

Nasılsın sevgili Aslan? Dün söylemiştim ev işleriyle uğraşmak ve temizlik yapmak sana iyi geldi öyle değil mi? Şimdi de hayatından sana sıkıntı çıkaran, moralini bozan insanları tek tek çıkarma vakti. Gör bak nasıl ferahlıyorsun. İş yerinde bugün ufak tefek sorunlar çıkabilir. Çok umursama. İş arkadaşlarınla bazı konularda ters düşebilirsin. Neyse ki tecrübelerin bu sorunların uzamadan hemen çözüme kavuşmasını sağlıyor. Yarın görüşene kadar kendine çok iyi bak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak;

Sevgili Başak;

Bu aralar stres altında hissettiğini söylemiştim sevgili Başak. Bu aralar birkaç aktivitede bulunmak sana çok iyi gelecek. Arkadaşlarını ara ve planlar yap. Sinemaya, tiyatroya git. Kahve içmeye çık. Günlük yaşamda yapacağın bu tür aktiviteler seni iyi hissettirecek. İş hayatından biraz uzak kalman da verimliliğini arttıracak. Her şeye yetişmeye çalışmak seni inanılmaz geriyor. Bu da çalışmanı kısıtlıyor ve telaşa düşmeni sağlıyor. Sen her şeyin üstesinden gelirsin bunu kendine hatırlat. Görüşürüz, çok öptüm.

Sevgili Terazi;

Sevgili Terazi;

Selam sevgili Terazi. Sözünü tuttun yine geldin. Bu aralar tek bir projeye ya da plana odaklandın. Gece gündüz sürekli bunu düşünüyorsun. Sence de kendine fazla yüklenmiyor musun? Akışta kal. Kendine vakit ayır. Her zaman iyi düşünmeye çalışsan da farkında olmadan negatif düşünceler aklından geçebiliyor. İyi düşün iyi olsun. Kafanı sürekli bu konuyla meşgul etme. İşler tıkır tıkır ilerleyecek göreceksin. Yarın görüşelim. Öpüyorum.

Sevgili Akrep;

Sevgili Akrep;

Hoş geldin canım Akrep. Sana söylemiştim çevrenden uzaklaşıp işlerine odaklanman bu aralar en doğrusu diye. Söylediklerimi uygulaman beni çok mutlu ediyor. Bugün yine kavgadan ve gereksiz  tartışmalardan yani tüm negatifliklerin uzak bir gün geçireceksin. İşlerine odaklısın. Sen kendini geri çektikçe hayatındaki tüm sorunlar senin için birer birer hallediliyor. Bunu kendinde göreceksin. Seni sevdiğimi unutma. Kokulu kokulu öpücükler.

Sevgili Yay;

Sevgili Yay;

Merhaba sevgili Yay.  Kendi kabuğuna çekilip yalnızlığının keyfini çıkarman seni şifalandırdı. Bunu bilhassa sen ve yakın çevren fark ediyor. Bugün bir takım kararlar alman istenebilir. Aceleci davranma. Sabırsız davranışlardan uzak dur. Nihayet sosyalleşme vaktin geldi. Dostların seni çok özledi. Şimdi karşılarında çok daha güçlü biri var. Hoşçakal, öpüyorum.

Sevgili Oğlak;

Sevgili Oğlak;

Öncelikle tekrar geldiğin için çok memnunum sevgili Oğlak. Bugün biraz gergin hissedebilirsin kendini. Sana bir önerim olacak. Ya hamam ya da bir masaja gitmelisin. İnan çok rahatlayacaksın ve gevşeyeceksin. Fiziki rahatlaman aynı zamanda zihninin rahatlamasına da yardımcı olacak. Bunu ertelememeni öneriyorum. Şu aralar kararlarında ve çalışma hayatında dik başlı tavırlar sergiliyor olabilirsin. Buna dikkat et. Karar vereceğin bir konu varsa fikir almayı dene. Öpüyorum. Yarın görüşene dek kendine iyi bak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova;

Sevgili Kova;

Merhaba sevgili Kova. Her şeye yetişmeye çalışırken kendini biraz ihmal etmiş olabilirsin. Yorgunluğun kaynaklı bugün sert tepkiler verebilir, aslında çok normal bir şeye sinirlenebilirsin. Dikkatli olmalısın. Böyle hissettiğinde soluklan. Farklı etkinliklere katıl. Kafanı dağıt. Hep iş hep iş olacak değil öyle değil mi? Seni seviyorum, görüşürüz. Yarın tekrar gelmeyi sakın unutma.

Sevgili Balık;

Sevgili Balık;

Selam sevgili Balık. Sana dün meditasyon yapmanı önermiştim. Şu sıralar içsel huzurun ve maneviyatın açısından yalnız kalmak iyi gelecek sana. Güvendiğin bir yardım kuruluşuna bağış yapabilirsin. Bu seni huzurlu hissettirecek. Sosyalleşmeyi özlediğinin farkındayım. Ailen ve arkadaşların da seni çok özledi. Karşılarında çok farklı birini görmeleri yakındır. Şifalanacaksın sevgili Balık. Kendine olan sevgin her kapının anahtarıdır. Bunu unutma. Şimdilik kaçıyorum, yarın görüşürüz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
6
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın