Görüş Bildir
Haberler
Gülme Sırası Bizde Amerika

Gülme Sırası Bizde Amerika

Efe Tanay
18.11.2016 - 12:53

Eğlendir Bizi Trump

ABD yeni başkanını seçti, ne de iyi etti. Biz demiyor muyduk, Türkiye dışarıdan bakılsa aslında çok eğlenceli bir ülke diye. Çok istedik oldu. Saçma sapan açıklamalar, siyasi arenaya yakışmayan muhabbetler ve daha birçok utanç verici durum... Ne arasanız mevcut ama bu kez bizde değil, ABD'nin yeni başkanında. İşadamı Donald Trump siyasete yeni atıldı ama biz şimdiden çok eğleniyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ağzını burnunu kırarım senin, bay başkan diyeceksin bana.

2. Ufak Değil Aslında

2. Ufak Değil Aslında

Trump canlı yayınlanan televizyon programında afedersiniz penisinin boyutunu savundu. '... Elleri küçükse başka bir yeri de küçüktür diyorlar' diyerek konuyu canlı yayında tartışan saygıdeyer işadamı, büyük politikacı Trump ellerini açarak kameraya tuttu. Neyse ki sadece ellerini açtı.

Vallaha Ufak Değil ya, Göstersem Küçük Dilinizi Yutarsınız.

3. Irkçı mı? Ne Irkçısı?

Lütfen Irkçılık yapmayalım arkadaşlar, bırakın başkanımız hepimizin yerine yapsın. Bakınız bay başkan, meksikalılara tecavüzcü, hırsız, efendime söyleyeyim kaçakçı artık ne varsa saydırdı durdu, yine de Latinlerin yarısı oyunu verdi. Müslümanlara da veriştirdi tabii, es geçer mi.

4. Özürlü müsün ya sen?

Doğuştan engelli bir gazeteciyi taklit ederek dalga geçti kendileri, bizde yok artık dedik mi? Dedik. 

Hangi grubu aşağıladıysa fayda etmedi, gittiler yine seçtiler adamı. O dönemler seçim yarışında hergün belli bir grubu aşağıladığı için herkes şoktaydı malum. Hatta, kendi kendini izlerken bile şaşırdığı olmuştur diye tahmin ediyoruz. Mülteci olan eşine bu konuyu sormak lazım. Aaa.. bu arada mültecileri de ayrıca aşağıladı, saygıdeğer bay başkan.

5. Sen de artık yarı başkan sayılırsın gel bir öpeyim

Yok efendim başkan yardımcısı Pence bilime karşıymış falan da filan da... bırakın allah aşkına. Kendisinin bir otoban projesi var diyorlar, görseniz şaşar kalırsınız. Ayrıca köprü, metro, duble yol yapar sonra eleştirdiğinize pişman olursunuz. Adam göreve başlamadan günahını almayın, hem bilim ne ki yani töbe estağfurullah.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Öfke problemi var diyenin ağzını burnunu %)+'IG*&

Tam dedik, seçim kampanyası boyunca kadınları aşağılamadı, o fark etmiş olacak ki, hemen belden aşağı ifadeler ile televizyon sunucusu kadına sallayı verdi Trump. Böylece bu eksiğini de kapattı, saygıdeğer bay başkan. 

Ne mi oldu? Özür dileyecek diye yeni bir programa çıkarttılar başkan adayı arkadaşı. Spikere, seni daha da aşağılayanlar olmuştur ya hayatında, deyiverdi. Yani biraz daha açarsak, sana daha ne hakaretler edilmiştir benim ki de bir şey mi ya, demiş oldu.

7. Oval Ofis'te işler yine karışacak gibi

8. Daha ne diyelim?

Yok efendim bir düzine kadın taciz etti diye şikayette bulundu ona hiç değinmemişsiniz ya da durmadan şirketlerini batırdı, kurduğu üniversite üçkağıtçılıkla anılıyor, vergi kaçırdı, onu bunu dolandırdı... bunlardan da bahsedin demeyin. 

Size bu kadar eğlence yeter. Ayıptır yani adam bir ülkenin devlet başkanı nihayetinde, lütfen yani. Gerçi daha milyoner amcamız göreve bile başlamadı, ona rağmen eğlence malzememiz bol. Bir kaç aya kalmaz komedi dizileri ifası çeker, bizden söylemesi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın