Görüş Bildir
Haberler
Gucci'nin En Ucuz Ayakkabısı Satışta: 12 Dolara Dijital Sneaker

Gucci'nin En Ucuz Ayakkabısı Satışta: 12 Dolara Dijital Sneaker

R.G.
18.03.2021 - 14:37

İtalyan modaevi Gucci, 12 dolar karşılığında satın alınabilen ancak giyilemeyen, dijital bir spor ayakkabıyı piyasaya sürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gucci'nin Belarus merkezli artırılmış gerçeklik şirketi Wanna ile ortak 'ürettiği' yeni spor ayakkabısı en ucuz ürünlerinden biri oldu. 

Sadece 12 dolardan satışa çıkan 'Virtual 25' isimli ayakkabının, Gucci'den beklenmeyecek ucuzlukta olmasının sebebi ise ayakkabının fiziksel  olarak değil sadece sanal olarak 'giyilebilmesi'.

Alessandro Michele tarafından tasarlanan ayakkabı, Gucci ve Wanna'nın mobil uygulaması üzerinden satın alınıyor ve dijital olarak giyiliyor. 

Gucci'nin bu hamlesi, şirketin son dönemde revaçta olan NFT işine girdiği ya da gireceği yorumlarına da neden oldu. Wanna CEO'su Sergey Arkhangelskiy, bu ürünün NFT eseri olmadığını ancak 5-10 yıl sonra modacıların da bu sektöre girebileceğini söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
15
8
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
neden-ulan-neden

son dönemde zıbın denen çirkin şeyi giyenler bunu da giyer. çünkü koyun gibi kitle halinde hareket ediyorlar.

kimbilirkimbu

giyilen bir şey değil dostum bu, giyme imkanları yok, sanal ayakkabı diyor içerikte

Özlem Gümüş

Yani tamam Okay, iyi,.... Ama neden, NE DEN? ¿ WHY, WARUM, PERCHE, ZHE SHİ WEİSHEME, WAE, ÇİMA, BAKİT, POURQUOİ, Giatí, Naze, NEDEEN...... Giyemeyeceği bir ş... Devamını Gör

Selina Meyer

Çok üzücü