Görüş Bildir
Haberler
GTA 5'ten Satış Rekoru

GTA 5'ten Satış Rekoru

ATKN
24.11.2014 - 14:08

Oyun dünyasının önemli bölgelerinden biri olan İngiltere'de haftanın en çok satan oyunlar bölümünün artık yeni bir rekortmen oyunu var.

Eski nesilde yakaladığı satış rakamları bir yana yeni nesil sürümüyle de oldukça ses getiren Grand Theft Auto 5, yeni bir rekora daha imza attı. İngiltere 'nin haftalık satış rakamlarına göre bu hafta birincilik koltuğuna GTA 5 oturdu. Sadece birinci olarak da kalmadı, bir rekoru egale etti.

İngiltere'deki oyun satışlarını kayıt altına alan CharTrack'a göre, en iyi haftalık satış grafiği sergileyen Call of Duty: Black Ops oyununu GTA 5 geride bıraktı. Hangi platformda ne kadar satış yaptığına dair bilgi vermeyen kurum, sadece İngiltere'de gelmiş geçmiş en iyi haftalık satış yapan yeni oyunun GTA 5 olduğunu belirtti.

GTA 5 rekora doymuyor

Tahminlerinde ağırlıklı olduğu üzere oyunun PlayStation 4 platformunda daha yüksek satış yaptığı biliniyor. Her ne kadar Xbox One'ın, PS 4'ten geride kaldığı genel olarak düşünülse de, asıl merak konusu Xbox One oyuncularının oyuna olan ilgisi.

GTA 5'in yakaladığı başarının ardından haftanın en çok satış yapan oyunları da liste halinde geldi. GTA 5'i, ikinci sırada Far Cry 4 takip ederken, üçüncü sırada hala yüksek satış yapmayı başarabilen Call of Duty: Advanced Warfare oyunu yer alıyor.

1 - GTA 5 (Rockstar Games)

2 - Far Cry 4 (Ubisoft)

3 - Call of Duty: Advanced Warfare (Activision)

4 - FIFA 15 (EA)

5 - Dragon Age: Inquisition (Electronic Arts)

6 - Assassin’s Creed: Unity (Ubisoft)

7 - WWE 2K15 (Ubisoft)

8 - LEGO Batman 3: Beyond Gotham (Warner Bros Games)

9 - Minecraft: PlayStation Edition (Sony)

10 - Halo: The Master Chief Collection (Microsoft)

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/gta-5ten-satis...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
2
1
1
0