Görüş Bildir
Haberler
Grand Theft Auto 5 İçerisinde Kaçırmanız Muhtemel 15 Gizli Görev Olduğunu Biliyor muydunuz?

Grand Theft Auto 5 İçerisinde Kaçırmanız Muhtemel 15 Gizli Görev Olduğunu Biliyor muydunuz?

Grand Theft Auto 5 yer yer bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Oyunun büyük ve geniş bir açık dünyaya ev sahipliği yapması ise beraberinde farklı görev çeşitleri ve karakterler de getirmeyi başarıyor. 

Bu listede çok sıkı bir Grand Theft Auto 5 hayranı olsanız bile gözünüzden kaçmış olabilecek 15 gizli görevi gösteriyoruz;

Kaynak: https://www.thegamer.com/grand-theft-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Stag Do Running Man

15. Stag Do Running Man

Oyunda normal gezerken bazen yol kenarında iç çamaşırı bir direğe bağlanmış adamla karşılaşabiliyorsunuz. Adamı bulunduğu durumdan kurtardığınız takdirde oyun size gizli bir görevi sunmuş oluyor ve amacınız adamı biraz sonra başlayacak düğününe yetiştirmek. Bu görev, The Hangover filmine göndermelerde bulunuyor ve oldukça eğlenceli.

14. Bail Bonds

14. Bail Bonds

Bu eğlenceli görev serisini kaçırmak biraz kolay olabilir zira oyun size haritada bir gösterge sunmuyor. Trevor'ın dostlarından birisi olan Maude Eccles size ödül avcılığı görevlerini mesaj yoluyla sunuyor. Bu görevlerde kefalet ile serbest bırakılmış kanun kaçaklarını bulup onları tekrar polise teslim etmeniz isteniyor. İçeriğinde oldukça komik ve bir o kadar eğlenceli görevler silsilesi bulunuyor.

13. Escape Paparazzi

13. Escape Paparazzi

Oyunda ünlü aktris Lacey Jonas'ın magazin fotoğrafçılarından kaçmasını sağlayacağınız bir görev bulunuyor. Lacey Jonas genelde Vinewood çevresinde saklanırken bulunabiliyor ve tek yapmanız gereken onu daha korunaklı bir yere götürmek olacak.

12. Seeking The Truth

12. Seeking The Truth

Michale karakterini kontrol ederken web sitesinde yer alan Epsilon sayfasına giderseniz karşınıza bir anket çıkacak ve bu anketi doldurduğunuz takdirde grubun bir üyesi haline geleceksiniz. Haritada soru işareti ile gösterilmiş lokasyonlarda bu grubun görevlerini bulabiliyorsunuz.

11. Alturist Cult Shootout

11. Alturist Cult Shootout

Bazen yol kenarında bulunan ve bir yerlere ulaşmaya çalışan insanlar görebilirsiniz. Hatta bazıları arabayı durdurmanızı ve yardım etmenizi istiyor. Eğer bu insanlardan birisini Trevor karakteri ile denk gelirseniz oyun size oldukça ilginç bir görevin kapılarını açacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. The Last One

10. The Last One

Bu göreve ulaşmak öyle sandığınız kadar basit değil. Tüm oyunu %100 tamamlamış olmanız gerekiyor. Daha sonrasında bu görev karşınıza çıkıyor ve bir avcıyı takip ederek farklı bir hikayeye tanık oluyorsunuz.

9. Fair Game

9. Fair Game

Bu görev Trevor karakterinin arkadaşı olan Cletus tarafından veriliyor.  Ava çıkıyor ve avladığınız hayvanlar üzerinden derecelendirme sistemine giriyorsunuz. Oyun içerisinde farklı bir şey arayanlar için ilginç görevlerden birisi konumunda.

8. Thelma And Louise

8. Thelma And Louise

Thelma And Louise filminin ikonik sahnelerinden birisinin Grand Theft Auto 5 içerisinde yer aldığını biliyor muydunuz? Aslen bir Easter Egg olan bu görev, filmin ikonik sahnelerinden birisine göndermede bulunuyor ve oldukça nadir bir durum. Yakalarsanız şanslısınız!

7. Grass Roots

7. Grass Roots

3 karakterin de ayrı ayrı deneyimleyebileceği bu görev, aslen şans eseri karşılaşabileceğiniz bir yan görev edasında. Tanıştığınız yabancı bir adam, size korkularınızla yüzleştirecek bir içecek sunuyor ve içtiğiniz zaman eğlenceli bir göreve yolculuk başlıyor. Michael ile yaparsanız uzaylılar, Trevor ile yaparsanız ise palyaçoların saldırısına uğruyor ve hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Franklin deneyimi ise bambaşka boyutta.

6. Minute Man görevleri

6. Minute Man görevleri

Trevor ile girebileceğiniz bu görev size 3 farklı deneyim sunuyor. Adeta bir polis olabiliyor ve devriye geziyorsunuz. Bir diğer görevde ise sahil güvenlik tadında görevlere çıkıyorsunuz. Trevor'ı böyle yardımsever görmek gözümüzden bir damla yaş akmasına sebep oluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Patrick McCreary

5. Patrick McCreary

Grand Theft Auto 4 oynayanların bildiği Patrick McCreary'nin GTA 5 içerisinde de olduğunu biliyor muydunuz? Karaktere ve bir arkadaşına rastlamak açık dünyası içerisinde mümkün oluyor ve sizden bir yardım istiyor. Eğer yardım etmeyi seçerseniz oyunun ilerleyen aşamalarında size katılmayı kabul ediyor.

4. Taliana Martinez

4. Taliana Martinez

Tıpkı Patrick gibi sizden yardım isteyen karakterlerden birisi Taliana oluyor. Bir otoyol kenarında kendisini bulabiliyorsunuz ve onu güvenli evlerden birisine götürürseniz kendisi daha sonra ekibinize katılmak istiyor.

3. Wildlife Photography Challenge

3. Wildlife Photography Challenge

Franklin ile girebildiğiniz bu görevleri size oyunda tanıştığınız Beverly karakteri tarafından veriliyor. İstediği görevleri yaptıktan sonra vahşi hayvan fotoğrafçılığı için bir dizi görev açılıyor ve istenilen hayvanı doğru pozisyonda fotoğraflandırmanız gerekiyor. Ödül olarak ise Kraken denizaltısına sahip oluyorsunuz.

2. Michael's Therapy

2. Michael's Therapy

Oyunun açılış sahnelerinden birinde gördüğümüz terapist dostumuz, aslında oyun içerisinde gizli bir görev şemasına sahip. Oyunda yeteri kadar terapiste görünürseniz bir süre sonra işler çığırından çıkıyor ve eğlenceli bir göreve dönüşüyor.

1. Parachuting Missions

1. Parachuting Missions

Franklin ile girebileceğiniz bu görevler tamamen sizi eğlendirme üzerine kurulu. Açık dünyada gezerken Dom isminde ağaca asılı kalmış bir karakter ile karşılaşıyorsunuz ve bundan sonra paraşüt görevleri açılıyor. Haritanın belirli noktalarında paraşütünüzle bu görevleri tamamlayabiliyorsunuz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Asıl çoğu kişinin kaçırdığı epsilon görevidir bence çooook sonradan öğrenmiştim….