Görüş Bildir
Haberler
Aynı Ekranda Arkadaşlarınız İle Oynayabileceğiniz Birbirinden Eğlenceli 10 Split Screen Oyun

Aynı Ekranda Arkadaşlarınız İle Oynayabileceğiniz Birbirinden Eğlenceli 10 Split Screen Oyun

Özellikle pandemi döneminden sonra hayatımıza daha çok giren Split Screen oyunlar, pek fazla örneğe sahip olmasa bile kaliteli oyunlarla karşımıza çıkıyor. Aynı ekranda 2 veya daha fazla kişiyle beraber oynayabileceğiniz bazı oyunları sizler için derliyoruz, keyifli okumalar;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. It Takes Two

1. It Takes Two

Yılın oyunu ödülü de dahil olmak üzere birçok farklı ödül kazanmayı başaran It Takes Two, arkadaşınız veya sevgilinizle yan yana oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan birisi. Çılgın bir yolculuğa çıkacak ve birbirinden farklı maceralara tanık olacaksınız. Ayrıca oyunu Co-op bir şekilde oynamak isterseniz sadece birinizin satın alması yeterli oluyor. Diğer oyuncuya 'Friend's Pass' göndererek tasarruflu bir alışveriş gerçekleştirebiliyorsunuz.

2. Unravel Two

2. Unravel Two

Electronic Arts tarafından piyasaya sürülen Unravel Two, ortak/bölünmüş ekran oyunları arasında tercih edilebilecek bir diğer seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Platform temellerinin yer aldığı oyunda aynı zamanda birbirinden zorlayıcı bulmacalar yer alıyor ve oyun sizi her konuda harika bir deneyime itmeye çalışıyor.

3. A Way Out

3. A Way Out

A Way Out sadece iki kişi oynayabileceğiniz bir yapım. tek başınıza oynamanın mümkün olmadığı bu sinematik oyun, size hapishaneden kaçmaya çalışan iki mahkumun macerasını sunuyor. Arkadaşlık bağı ve aksiyon dolu sahneleriyle ön plana çıkmayı başarıyor.

4. Gears 5

4. Gears 5

2019 yılında çıkan Gears 5, normal olarak harika bir hikaye sunumuna sahip ve üst düzey aksiyon sahneleriyle oyuncuyu kendine çekmeyi başarıyor. Ancak yan yana iseniz ve oynayacak bir şeyler arıyorsanız size ilaç gibi gelebilir. 3 kişiye kadar Co-op ortak ekran desteği sunan yapımda farklı oyun modlarını deneyebilirsiniz.

5. Farm Together

5. Farm Together

Kendi tarım alanınızı kurmak ve ekinlerinizi satışa koymak bu oyunun en temel noktası. Farm Together, ortak/bölünmüş ekran özelliği sayesinde yanınızdaki arkadaşınızla birlikte beraber sakince vakit geçirebildiğiniz keyifli oyunlardan sadece birisi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Darksiders Genesis

6. Darksiders Genesis

Hack and Slash türünü rol yapma ögeleriyle buluşturan Darksiders Genesis, serinin olumlu not alan oyunlarından birisi. Aksiyon dozunun yüksek olduğu bu izometrik yapımda, yanınızdaki dostunuzla birlikte maceradan maceraya atılacak ve zorlu dövüşlere gireceksiniz.

7. Resident Evil 6

7. Resident Evil 6

Biraz korkmaya ve Resident Evil havası solumaya ne dersiniz? 2 kişilik ortak ekran desteği sayesinde oyunun hikayesini ve farklı oyun modlarını rahat bir şekilde deneyimleyebileceğiniz Resident Evil 6, sizlere dramatik bir korku deneyimi sunuyor. Aynı zamanda aksiyonun da içerisinde bolca yer aldığını belirtelim.

8. LEGO The Lord of the Rings

8. LEGO The Lord of the Rings

Birazcık şirin mi şirin LEGO oyunlarına yönelelim dedik. LEGO The Lord of the Rings, film serisinin hayranları için adeta biçilmiş bir kaftan. Yanınızdaki arkadaşlarınız ile birlikte filmlerde yer alan ikonik sahneleri LEGO usulü deneyimleyebilir ve yeri geldikçe gülüp eğlenebilirsiniz.

9. Portal 2

9. Portal 2

Ben arkadaşım olmadan çözdüğüm bulmacanın keyfine varamıyorum diyenlerdenseniz Portal 2 tam size göre. Aynı ekran üstünde yanınızdaki kişiyle birlikte birbirinden zorlu bulmacaları geçebilir ve harika bir hikayeye tanıklık edebilirsiniz. Ah keşke üçüncü oyunu çıksa da oynasak...

10. Serious Sam 3: BFE

10. Serious Sam 3: BFE

İkonik oyun serilerinden birisi olan Serious Sam, üzerinize akın akın gelen düşmanları yok ettiğiniz ve farklı silah çeşitleriyle kendinizi adeta bir yok edici gibi hissettiğiniz bir yapım. Serious Sam 3: BFE içerisinde ise 4 kişiye kadar ortak ekran desteği yer alıyor ve bu deneyimi arkadaşlarınızla birlikte yaşama fırsatına erişiyorsunuz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
4
4
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın