Görüş Bildir
Haberler
En Zorlu Kıyamet Sonrası Hayatta Kalma Oyunları

En Zorlu Kıyamet Sonrası Hayatta Kalma Oyunları

Hayatta kalma oyunları, oyun dünyasının en sevilen ve popüler olan isimlerinden. Gerek tek başınıza gerekse de arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bu türde, vahşi ve düşmanlarla dolu ortamlarda hayata tutunmaya çalışıyor, yaşamak için adeta savaş veriyorsunuz. Tabi ki bütün hayatta kalma oyunları aynı zorlukta olmuyor, bazıları oyuncuyu daha rahat ettirmeyi hedeflerken bazıları ise kendinizi zor durumda bulmanız için herşeyiyle üstünüze üstünüze gelebiliyor. Bu listemizde türün aşıkları için en zorlu kıyamet sonrası hayatta kalma oyunlarına değineceğiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Project Zomboid

1. Project Zomboid

Project Zomboid oynayabileceğiniz en iyi ve en gerçekçi zombi temalı hayatta kalma oyunlarından birisi. Zomboid oynarken aldığınız kararlar ve oynanışınız üzerine gerçekten düşünmeli ve dikkatli hareket etmelisiniz. Sunduğu gerçekçilik ve en ince detayına kadar işlenmiş ayrıntılarıyla Project Zomboid, bu listenin en iyi ve en zorlu oyunlarından birisi.

2. S.T.A.L.K.E.R.

2. S.T.A.L.K.E.R.

S.T.A.L.K.E.R. herkes tarafından bilinen bir hayatta kalma oyunu. Rusya'da gerçekleşen nükleer patlamaya odaklanan S.T.A.L.K.E.R.'da yaşanan kaza sonucunda kirlenmiş olan bir bölgede hayatta kalmaya çalışıyoruz. Oyun özellikle atmosferi, dikkatli kaynak kullanımı gerektirmesi ve insanı geren yapısıyla harika bir hayatta kalma oyunu. Ayrıca GAMMA isimli modu indirerek de kendinize daha zorlu bir hayatta kalma deneyimi sunabilirsiniz.

3. Fallout 4

3. Fallout 4

Fallout 4 ilk bakışta size çok da zor gelemeyebilir ve durum gerçekten de öyle. Fakat eğer modlamaya karşı biraz bile meraklıysanız o zaman işler sizin için değişecek. Kitlesi tarafından bir hayli sevilen ve sürekli desteklenen Fallout 4'ü Frost moduyla yakıcı ve vahşi zorlukta bir hayatta kalma oyununa çevirebilir, kendi istediğinize yakın bir deneyim yaratabilirsiniz.

4. Cataclysm: Dark Days Ahead

4. Cataclysm: Dark Days Ahead

Cataclysm: Dark Days Ahead listemizdeki en detaylı ve derin oyunlardan birisi. Kendisine sıra tabanlı savaş sistemini esas alan yapım rogulike bir rol yapma oyunu. Dark Days Ahead'i isterseniz bilgisayarınızdan isterseniz de telefonunuzdan oynamak mümkün. Eğer türe çok meraklıysanız ve içine dalabileceğiniz uçsuz bucaksız bir dünya arıyorsanız, Cataclysm: Dark Days Ahead tam da size göre.

5. The Long Dark

5. The Long Dark

Bir yandan dondurucu bir kışla mücadele etmeye çalışırken bir yandan da ısınıp karnınızı doyurduğunuz, güçlü ve korkutucu atmosferli bir hayatta kalma oyunu mu arıyorsunuz? Aradığınız şey tam olarak The Long Dark. İnsanın doğayla olan ve yüzyıllardır süregelen mücadelesinden bir parça içeren bu yapım, türe çok büyük ilgi duymayanların bile oynaması gereken bir yapım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. State of Decay 2

6. State of Decay 2

State of Decay 2 ister arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza oynayabileceğiniz bir kıyamet sonrası hayatta kalma oyunu. Zombilerin dünyayı ele geçirdiği bir gelecekte geçen State of Decay 2'de medeniyetin ilk adımlarının atıldığı bir yerleşkeyi yönetiyorsunuz. Yerleşkenin nasıl büyüyeceği, nasıl insanların yaşayacağına karar verecek, yerlekenin iplerini elinize alacaksınız.

7. Kenshi

7. Kenshi

Kenshi piyasadaki en karışık, en detaylı, en kapsayıcı, en zorlu ve bir yandan da en zevkli hayatta kalma oyunlarından birisi. Oyun dünyasının gördüğü en büyük haritalardan birisine sahip olan yapım, sizi asla kısıtlamıyor ve yaptığı her şeyle sizi şaşırtmayı başarabiliyor. Kenshi'nde kendi maceranızı yazabilir, oyunu tamamen kendi kurallarınıza göre oynayabilirsiniz.

8. Chernobylite

8. Chernobylite

Chernobylite da tıpkı S.T.A.L.K.E.R. gibi nükleer patlama sonrası geçeni bir hayatta kalma oyunu. Chernobylite ayrıca içinde üs inşa etme, yardımcı karakter kontrol etme ve rol yapma gibi mekanikler barındırıyor, oyunun hikayesi de verdiğiniz kararlara göre şekilleniyor. Eğer iyi hikayeli, merkez inşa etmeli, kaynak yönetimli bir hayatta kalma oyunu bakıyorsanız, Chernobylite bakmanız gereken isimlerden birisi.

9. This War Of Mine

9. This War Of Mine

Bağımsız oyun dünyasının en sevilen ve kaliteli isimlerinden olan This War Of Mine, savaş sonrası hayatları yıkılan ve paramparça olan insanların hikayesini anlatıyor. Hayatta kalmak için malzeme yağmaladığınız, yeri geldiğinde istemeyerek bile olsa diğer insanları öldürdüğünüz yapım, ayrıca atmosferiyle de sizlere gerçek bir savaş sonrası hayata tutunma deneyimi sunuyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
11
4
2
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın